7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 286
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А на 6-ти някой ще се явява ли в НМПГ (физика)? На 5-ти няма да ходим, решихме да си ползва "служебната" оценка - и без това НПМГ е резервен вариант, но на 6-ти реши да се яви. Не ми е много ясно, защо по математика и химия признават оценки от областния кръг, а по физика само от националния, ама карай. Само да не си помислите, че учи. Училището при нас беше общо взето до към 20-ти май. Mr. Green Оттогава е пълен релакс.  Mr. Green

# 91
  • София
mamamilk, ние ще се явяваме... Надявам се вече да съм разучила околните кафета! Wink

# 92
И ние ще се явяваме... И на 5-ти и на 6-ти, но само за спорта...

# 93
И ние ще се явяваме... И на 5-ти и на 6-ти, но само за спорта...

Не вярвайте много на това  Joy
И ние миналата година само за спорта уж, пък после като се запъна това ми дете и като каза "там искам"
та така...............

# 94
Сега ми хрумна нещо покрай разговорите за НПМГ.

Предупредете си децата, че изпитите в НПМГ се провеждат в коридорите. Изкарват маси и така. После каките и батковците прибират  Laughing
Да не се шашкат. Добрата страна е, че ако е горещо, в коридора ще е хладничко  Laughing

# 95
Lady_A  и already detective  много благодаря   bouquet

# 96
Сега ми хрумна нещо покрай разговорите за НПМГ.

Предупредете си децата, че изпитите в НПМГ се провеждат в коридорите. Изкарват маси и така. После каките и батковците прибират  Laughing
Да не се шашкат. Добрата страна е, че ако е горещо, в коридора ще е хладничко  Laughing

Това с изпитите по коридорите и през ум не ми е минавало.Благодаря много за инфото!  Hug

# 97
И при нас е пълен релакс. Няма ВО, няма срочни /годишни/ оценки. Даже и листчета със задачи и тестове из къщи няма, щото винаги сме си били мързели  Laughing Сега като го викна да се пробва на теста по география и история, окончателно ще намрази форума ни Laughing
Покрай нашите тревоги тези дни чак тази сутрин разбрах, че сме станали тв-звезди. Репортажът на БТВ за изпита по математика бил от Плевен, с моя син завършва последния кадър. Изглежда сякаш мно-о-ого му се спи, а аз се чудя защо е проспал няколко задачи Laughing

# 98
Като гледам, релаксът е пълен.

А мен днес майка ми ме разстреля с информацията, че по телевизията давали как момичета от 7-ми клас в СМГ правят торта при Иван Звездев, а внучката й - едно яйце не можела да счупи Simple Smile

http://www.btv.bg/shows/kuhniata-na-zvezdev/videos/video/1104290 … 39-Torta_SMG.html

Аз й отговорих, че не е права - внучка й изключително успешно се справя със задачата за чупене на яйца, но яйцата все падат на пода.

# 99
  • София
О, моята е страхотна готвачка, но сега последните месеци в кандидатгимназиална отпуска Laughing,
дори имаме издадена готварска книга за тийнейджъри с лесни рецепти Peace Blush

И малкият е на 4 г и 8 месеца - и той налива палачинки в тигана, бърка, прави бисквитена торта, прави си сандвичи - страхотно ги украсява....

Гладни няма да останат  chef

# 100
  • София
Obsolete, гледах сутринта предаването. Много ми харесаха двете девойки.  Hug  Която и да е твоята, да е жива и здрава, пожелавам й успехи  и занапред! Много се смях, тръгнал Звездев да ги пита на майтап, как се намира лицето на правоъгълник.. Joy

# 101
Obsolete, гледах сутринта предаването. Много ми харесаха двете девойки.  Hug  Която и да е твоята, да е жива и здрава, пожелавам й успехи  и занапред! Много се смях, тръгнал Звездев да ги пита на майтап, как се намира лицето на правоъгълник.. Joy

И аз много се забавлявах сега, като ги гледах. Доколкото разбрах, имало е някакъв кулинарен конкурс в СМГ и двете момичета са го спечелили. Дъщеря ми ги познава. Не е нито една от тях, евентуалното й участие в подобно мероприятие би било свързано или с изяждане на тортата, или с философстване кой как се справя  Joy

# 102
Да се запиша и аз в новата тема, очаквайки резултатите от изпитите Wink.

# 103
  • с/у ОколоМръсТното
Шанииииииииииии, къде си?  Joy

ей, ме нА  bowuu
Днес имам много прояви с младия талант. Песни, песни и концерти... Чак сега се прибрах.

Защо обсъждате чак 5-ти в НПМГ. За 4-ти няма ли никой... Аз мисля да "тропосам" децата на мъжО за петък и събота, но знае ли се...  Thinking

Ия, да ги нямаме такива... Няма ли да се появиш на 3.06 в бирарията? Ще те чакаме...  Hug

# 104
  • София
Преди малко министърът на образованието каза, че седмокласници 2011 са се справили по-успешно от тези през 2010 година.   bouquet

Успех на всички и дано успеете още на първо класиране да попаднете в най-желаното училище.

Общи условия

Активация на акаунт