7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 319
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Девойки имам нужда от следния акъл или помощ за блога.
Тъй като доста от тестовете и разни пробни изпити сме запазвали в jpg или друг формат - като снимки страница по страница, има ли начин ( то сигурно има де) да ги запазваме оттук нататък в нещо като pdf поне като цял документ. Тоест ако даден тест има 6 страници задачи и една за отговорите, възможно ли е вече да ги записваме като един документ със 7 страници. Защото така е по-прегледно и по-лесно и за качване и за ползване.
Ако има някой спец - да казва!
Също така ако някой разбира от администриране на блогове също е добре дошъл със съвети, защото аз досега главно съм чела и писала коментари в блогове, но за пръв път администрирам и явно има тънкости!

Иначе заслугата за блога не е толкова моя, колкото е на друго момиче и понеже нямам нейното позволение да кажа коя е само ще и кажа едно огромно
БЛАГОДАРЯ   newsm51 smile3525 newsm51
а ако пожелае тя сама ще излезе от анонимност!

Така, че приемам хвалбите ви от нейно име най-вече, аз съм само чирак в таз работа  Flutter Mr. Green Heart Eyes

Лени, напоследък във форума четя избирателна информация, търсейки отговори на въпросите, които ме интересуват и съм изпуснала развръзката с общата поща.  Embarassed Та, как си успяла да възстановиш паролата?

Това е въпрос, на който не мога да отговоря тъй като касае други хора - хора, които се оказаха достатъчно добри като човеци и ни влязоха в положението, толкова!
Помогнаха ми лични контакти и заслугата изобщо не е моя - но всички ние и вие и аз сме задължени на добрата им воля, поради което не искам да коментираме повече темата.
Но понеже така или иначе се зададоха много въпроси и преди и сега ще ви кажа само, че паролата на пощата е била заменена с друга! И в пощата е било влизано и след смяната на парола.... Не съм съдник, но .... и добрите дела се възнаграждават, както и лошите ... така че оставям на съвестта на този, който го е извършил волно или неволно.

# 436
Успех на математиците, кандидастващи днес в НПМГ! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Стискам палци и на кандидатите на следващите изпити!

Девойки, презентирам ви блога Седмокласници все още има много за допълване, но понеже знам че ще имате и идеи и забележки ви го пускам още сега.

Страхотна работа! Възхищавам ти се!  newsm10

# 437
Лени, твоето семейство са щастливци да те имат. Дано да ти го показват по подобаващ начин.
И тъй като чувствам , че и този форум също е част от твоето семейство и ние сме от онези, които трябва да ти благодарим за всеотдайността и за смелостта да ни обгрижваш както и когато можеш. А ти, както се вижда не чакаш покана и нямаш умора. От къде тез сили в теб? Чудя ти се и съм безкрайно респектирана. Благодаря! Hug Peace  bouquet bowuu

# 438
Тъй като доста от тестовете и разни пробни изпити сме запазвали в jpg или друг формат - като снимки страница по страница, има ли начин ( то сигурно има де) да ги запазваме оттук нататък в нещо като pdf поне като цял документ. Тоест ако даден тест има 6 страници задачи и една за отговорите, възможно ли е вече да ги записваме като един документ със 7 страници. Защото така е по-прегледно и по-лесно и за качване и за ползване.
Ако има някой спец - да казва!

Не съм спец, но jpg може с десен бутон да се преформатира в pdf, а после да се използва команда за комбиниране на няколко pdf-a в един. Ако искаш прати ми на познатия ти имейл нещата и ще ги конвертирам  Laughing

# 439
ЛЕНИ, има начин да стане това с pdf-те, но тъй като ми предстои излизане (а и ти си на протеста вероятно), довечера на лични можем да се разберем. Ще ти оставя e-mail.  Peace

# 440
Белмекенска, това е първотоь за което се сетих и ще го пробвам още днес по обяд, като заспи Вувузела. Но ви го казах по-скоро, за да ги запазвате от сега нататък да ги запазвате в този формат.

# 441
....................

Избираш всички страници, даваш им принт и посочваш PDF, така получаваш един документ Pdf с няколко страници. Трябва да имаш обаче качена програмата за превръщане (конвертиране).  

# 442
Попитах в темата за бъдещите седмокласници, но искам да помоля и тук родителите от Варна: споделете впечатления и координати на добри частни учители по БЕЛ и математика.
И ако някой е записвал детето си в учебен център Планета, Вектор или Материка, моля също да сподели отзиви.
Предстои ни избор и бих искала да чуя мнения на вече миналите по този път.

# 443
Попитах в темата за бъдещите седмокласници, но искам да помоля и тук родителите от Варна: споделете впечатления и координати на добри частни учители по БЕЛ и математика.
И ако някой е записвал детето си в учебен център Планета, Вектор или Материка, моля също да сподели отзиви.
Предстои ни избор и бих искала да чуя мнения на вече миналите по този път.

за БЕЛ - г-жа Кристиана Стоянова, преподава БЕЛ в МГ - гарантирам 100% успех, разбира се, ако детето положи необходимия труд. Страхотна е!
курсове по БЕЛ - г-жа Виолета Колева, преподава в 1 ЕГ. Също само хубави неща мога да кажа.
за математика не мога да предложа, защото нашата госпожа спира да дава уроци от тази година, иначе ходихме и на школата по математика в МГ.

от школите само Вектор ми е слабо позната. Много деца от класа на сина ми ходиха там, тестът на изпита по БЕЛ, който се падна тази година, там беше даван като пробен изпит във Вектор.

моят съвет е уроци и от март-април явяване на пробни изпити в МГ или Вектор, за да видите къде има пропуски.

П.П. Към варненските мами - директорката на "Цар Симеон" е казала, че работите по БЕЛ са проверени и утре следобед щели да излязат. Не знам доколко това 100% сигурна информация, но явно трябва да проверяваме утре следобед.

# 444
  • София

Девойки, презентирам ви блога Седмокласници все още има много за допълване, но понеже знам че ще имате и идеи и забележки ви го пускам още сега.

СТРАХОТНО Е!!!!   newsm20 пред усилията, които полагаш!

# 445
П.П. Към варненските мами - директорката на "Цар Симеон" е казала, че работите по БЕЛ са проверени и утре следобед щели да излязат. Не знам доколко това 100% сигурна информация, но явно трябва да проверяваме утре следобед.
[/quote]
Не излизат ли едновременно резултатите от БЕЛ и математика? Поне такива спомени имам от таблиците, които се изнасяха.

# 446
За цяла БГ ли са проверени или само във Варна  newsm78

# 447
И аз мислех, че излизат едновременно, но така ми каза една майка, която е съседка с въпросната директорка. Пак според директорката резултатите по математика вероятно щели да излязат до 2-3 дни след българския.
Момичето не е питало дали се отнася за цяла България или само за Варна.
Дано не съм ви подвела с тази информация, но така ми казаха и аз нямам търпение да споделя, защото никак не ми се чака до 10-ти  Simple Smile

# 448
  • София
Резултатите излизат едновременно.  Peace Сайтът, който ви дадох преди време за проверка на оценките , вече не изкарва миналогодишните полета за въвеждане данните на тогавашните седмокласници, както ставаше до преди ден-два..което за мен единствено означава, че в момента се работи по въвеждането на оценките от  вече проверените и разсекретени работи, както по БЕЛ, така и по математика.Кой ще си играе веднъж да изкарва едни оценки, а втори път - други..Всичко става накуп. Как беше с дванадесетокласниците..Изкараха едновременно резултатите им, хем става дума при тях  за оценки по различни втори предмети..Само БЕЛ е общ за всички.

http://195.34.104.130/7klas/

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 14:01 от already detective

# 449
  • София
Ей ся се прибирам от висеж пред НПМГ-то... Целокупната форумска младеж излезе между 10-10.30, моето - последно, чак в края на изпита, та вече с кучета мислехме да го търсим... Но пък купон си заформиха последните мохикани - и познати и непознати, тук таме намериха съвпадък в отговорите, но настроение хич не им липсваше! Аз съм омаломОщена. Та само ще кажа
Лени,  newsm20 за труда! Отивам да чета назад...

Общи условия

Активация на акаунт