Тема Незабравима 203

• 28 329
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Сега разбрах, защо на финалния епизод са решили да присъстват фенове - те героите масово измират и няма да има, кой да отиде на сватбата на Еда и Харун smile3555
Но сега феновете се изпокараха кой е по-привилегирован да присъства на сватбата,всеки се има за по-верен и отдаден:ooooh: ooooh! ooooh! ooooh!
Като толкова се карат да присъстваме ние  Mr. Green Joy Joy

Ами то така ще стане-те ще се избият,другите ще ги изхвърлим,и пак ще останем само ние! hahaha hahaha hahaha
Ще се притесня да отида на таз сватба. Току виж Бату докопа хеликоптера и реши да избие всичко живо що се радва на Харун и Еда. hahaha

Златна рибке, не бой се! Бату, ако доживее да отиде на сватбата - фанатизираните фенове първи ще му оскубят къдравата косица косъм по косъм и ще го подложат на бавни и мъчителни изтезания.
bowuu Joy Joy Joy

# 541
Еда(след положителния тест)
Бебчето ми.Бебето ни с Харун.

И ти ли усещаш,любов моя?И ти си чувстваш,че ще имаме бебе?Ямур  много  искаше брат/сестра.Толкова много се нуждая от теб.Върни се вече,моля те.

Рекси-Слънчогледка Я,благодаря ти за преводите и поясненията! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Много е сладка Еда като разбере,че е бременна!

# 542
Еда(след положителния тест)
Бебчето ми.Бебето ни с Харун.

И ти ли усещаш,любов моя?И ти си чувстваш,че ще имаме бебе?Ямур  много  искаше брат/сестра.Толкова много се нуждая от теб.Върни се вече,моля те.
txtloves txtloves txtloves

Рекси,благодаря ти ! newsm51 newsm51 newsm51
Дано още следващия епизод се съберат Praynig

# 543
Чудно, защо са решили да приключат по този начин с Менделина, като изтрещи така newsm78 То бива, бива сал един Харун е на света, но чак пък толкова ooooh! Уж умна, уж силна, уж чака дете, което принципно за една жена е ново начало...  Изгуби се смисъла от нейното участие в този сезон...

# 544
  • София
Трагичния край на Менделинка беше загатнат според мен още след като се забърка с Бату  newsm78 newsm78 Не самото изнасилване,а желанието й да бъде с него впоследствие.Незнам колко е умна,но в този епизод се държа като напълно психично болна жена,без грам разсъдък,да не говорим как говореше на бебето си колко щели да са щастливи тримата занапред с Харун   #Crazy #Crazy #Crazy
Лека нощ   Hug

# 545
Чудно, защо са решили да приключат по този начин с Менделина, като изтрещи така newsm78 То бива, бива сал един Харун е на света, но чак пък толкова ooooh! Уж умна, уж силна, уж чака дете, което принципно за една жена е ново начало...  Изгуби се смисъла от нейното участие в този сезон...

Според мен,защото и те не знаят какво да правят с нея оттук нататък.Аз не можах да намеря смисъл в цялата тази история с Бату-тя можеше спокойно да си полудее и само от любов по Харун,и щеше да е по-последователен образа й.Но ,както и да е!Дано поне не им тежи на съвестта-на Еда и Харун.Въпреки,че и Еда беше готова да я убие,стреляйки по нея.

# 546
Лека нощ,и от мен на компанията Незабравима,и Устоима на всякакви сценаристи и режисьори,
пожелавам ви  хубави сънища и ведро утро!
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 547
За студентите на г-н Серхан:
Отваряте конспекта на тема "Еротични фази - предпоставки, причинно-следствени връзки, детайли", отваряте линка с нагледния материал и преговаряте.
Музиката и текстът са бонус към лекциите на професора и упражненията с асистентката.
При отличен на изпита - стипендия за редовно или задочно обучение /по избор/ в Спортния факултет на Университета Мармара - специалност тенис.

UNUTULMAZ 86 - İçindeyim içimdesin - Teoman ve İrem Candar - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 86 - В теб съм, в мен си - Теоман и Ирем Джандар - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhee#p/u/6/F6CSIAYXFG8

# 548
Роси,страхотен клип си сътворила отново.Още един диамант към колекция "Незабравима"!
Благодаря ти за удоволствието  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 04:10 от manpla

# 549
Добро утро,компания незаменима Hug
Днес имам удоволствието да ви поднеса първото за деня кафе Heart Eyes

# 550
Добро утро !Желая ви приятен слънчев ден!Да започнем деня с чашка кафе!

Росисан, отново ни поднасяш прекрасно клипче.Поздравления. smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 551
Добро утро ! Hug

Рекси , благодаря ти за преводите   bouquet  bouquet  bouquet

Бобо , желая ти приятно изкарване на почивката!   love001  love001  love001

Роси ,поздравления за чудесния клип   bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден на всички!

# 552
  • Русе

Текста на наградата на Серхан и Йозлем.

А сега...Добро утро, приятели!
Успешен ден с много усмивки на вси4ки! smile3525

Росисан, благодаря ти за поредния прекрасен клип! Невероятна си! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси, благодаря и на теб за снощните преводи и пояснения! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves
Бобо, ползотворна по4ивка където и да си! И те 4акаме с нетърпение да се върнеш тук "у дома"! lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 553
  • Варна
За студентите на г-н Серхан:
Отваряте конспекта на тема "Еротични фази - предпоставки, причинно-следствени връзки, детайли", отваряте линка с нагледния материал и преговаряте.
Музиката и текстът са бонус към лекциите на професора и упражненията с асистентката.
При отличен на изпита - стипендия за редовно или задочно обучение /по избор/ в Спортния факултет на Университета Мармара - специалност тенис.

UNUTULMAZ 86 - İçindeyim içimdesin - Teoman ve İrem Candar - bg sub
НЕЗАБРАВИМА 86 - В теб съм, в мен си - Теоман и Ирем Джандар - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhee#p/u/6/F6CSIAYXFG8

Първа съм наредена , нали съм от най- ученолюбивите ученички на професора , жадно поглъщам всяка лекция и поднесен от него материял  hahaha hahaha hahaha hahaha
П.С Роси , онемях , това е невероятен материял, сега ще ми е еротичен целият ден , браво слънце, това е - професора е номер 1  hahaha hahaha hahaha

# 554
  • Варна
Толкова се ошашках с това произведение на Роси , че забравих да пожелая на неуморната дружина- добро утро и усмихнат ден. Рекси ,благодаря мила за преводите.  bouquet

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 08:23 от kesara

Общи условия

Активация на акаунт