Тема Незабравима 203

• 28 342
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Убийте ме с камъни, но "Незабравима"  претърпя страхотен крах. Дано поне финалът да е наистина зашеметяващ, че да избледнеят измишльотините.
Рекси    bouquet

# 481
Айде и този епизод не ни събраха гълъбчетата, даже по-лошо - детето по улиците, Меца в по-добрия свят, Бату кандардисва пазачите си да го пуснат - абе, вече се отчайвам, че ще видим нещо добро до послединя епизод! Поне той да ни е утеха!
Мили ми Незабравими, аз отивам малко на почивка, а там няма да има нет, така че ще се завърна при вас след следващия епизод! Моля не препускайте много, за да успея да ви настигна и без да си всимам отпуск за четене! Дано ви заваря щастливи от развитието на филма!
Чао на всички - обичам ви!  Hug
Бобоянче, приятна почивка и дано другата седмица да се поздравим за положителното развитие на филма. newsm10

# 482
Бобо приятно изкарване на почивката. Hug Heart Eyes Ще те чакаме часът и мястото на срещата са определени ти ги знаеш иска се само присъствие за незабравима веселба. Peace

# 483
Е те такъв край на епизод досега не е имало Naughty- нищо наникъде! Crossing Arms Ужас! #Crazy Харун ???, Мелда ???, Еда ???, Ямур ???.....   33uu
Да пускат фрагмана!!! Crossing Arms

Сега един епизод ще търсят Ямур,един епизод ще се тръшкат за Мелда,един епизод ще си получат заслуженото Бату и Бурак,вестта за бебето ще потуши всички мъки,и хайде на финала!

# 484
Рекси, мерси за преводите.  bouquet
Много кръв и смърт около таз любов.
Сбъдна се съня на Еда след като избяга от сватбата, само че Мелда се възнесе.Оф отдъхнах си.
Серията не беше лоша. Малко прекалиха с Мелда, но става за гледане.
Сценаристите ни представиха доброто отношение на Яамур към Едже. ShockedНе е ясно какво са казали на Яамур Еда и Харун за Едже, но много гадно е спрямо Еда това предпочитание на Яамур към Едже.
Не разбрах много, на Еда науче за рака на майка си.Стори ми се, че не обърна внимание на това въобще.
Следва бягството на Бату, който може би ще намери Яамур. Детето къде ще търси Едже?

# 485
Айде и този епизод не ни събраха гълъбчетата, даже по-лошо - детето по улиците, Меца в по-добрия свят, Бату кандардисва пазачите си да го пуснат - абе, вече се отчайвам, че ще видим нещо добро до послединя епизод! Поне той да ни е утеха!
Мили ми Незабравими, аз отивам малко на почивка, а там няма да има нет, така че ще се завърна при вас след следващия епизод! Моля не препускайте много, за да успея да ви настигна и без да си всимам отпуск за четене! Дано ви заваря щастливи от развитието на филма!
Чао на всички - обичам ви!  Hug
Бобо, пожелавам ти приятна, ама много приятна почивка!

# 486
  • Монтана
Убийте ме с камъни, но "Незабравима"  претърпя страхотен крах. Дано поне финалът да е наистина зашеметяващ, че да избледнеят измишльотините.
Рекси    bouquet
Изобщо не те убивам;напротив-абсолютно те подкрепям!Лека нощ,дами! smile3524 newsm46 Sleeping

# 487
Бобо,приятно изкарване! Hug Hug Hug

# 488
Ивве благодарности за красотите който си ни постнала. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Личи си ,че Серхан е започнал да възстановява силици те си .Както казах това лежане му се е отразило положително ,че нещо все беше сдал багажа .Ама така е като му готвят само спагети . Joy Joy Joy

# 489
Бобо приятно изкарване на почивката. Hug Heart Eyes Ще те чакаме часът и мястото на срещата са определени ти ги знаеш иска се само присъствие за незабравима веселба. Peace

И от мене,Бобо,подходящ момент си избрала за зареждане,и два епизода да изпуснеш-не е страшно,но за финала да си тука!

# 490
  • София
Бобо,весело изкарване  Hug
Ива,пак ли награда са взели нашичките  newsm78 newsm78 newsm78
Златна рибке,незнам дали Бату  ще избяга,вероятно е,но аз се надявам Еда прибирайки се да намери Ямур на пътя и бързо да се разреши тоя въпрос.
Не вярвам че Мелда е намушкана,подвеждащо е  newsm78 newsm78 newsm78 Нищо й няма на гадината,сег аще тръгне да гони Харун и сигурно ще я блъсне кола,нали умирала в катастрофа ooooh! ooooh! ooooh!

# 491
Дами само си пожелаваме лека нощ а балкона е пълен .Явно на никой не му се ляга от вълнение по аблата разбира се  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Bai bradar, bganio, BoBoYana, bob_99, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, Dandel, danidorina, danitoo12, ddd_7, didi 69, dima81b, dorital, ina67, IR65, Isis, ivva, jvarbanova, katia111, kometka76, magistra, Maia_68, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mari_n, marmalon, maryes, mikora, moxito, nadejda 76, natalia, nezabravimka, r0z0wka, rumina, sonq2612, TONETO, tsvetyik, twin4, vai1, valdes60, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, Златна рибка (+ 8 Скрит/и) и 69 Гости преглежда(т) тази тема
 newsm78  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 492
  • София
Лошо, много лошо стана на финала, ама пък иначе Харун сигурно щеше да копа тунел под къщата с чаена лъжичка поне 20 години. И не разбрах само защо Арас се мъчи да изкопчи от Бату къде е Харун, като стана пределно ясно, че той и хабер си няма. Не че е лошо да го бие по 3 пъти дневно, ама от него за Харун нищо няма да разбере.

# 493
Ивве благодарности за красотите който си ни постнала. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Личи си ,че Серхан е започнал да възстановява силици те си .Както казах това лежане му се е отразило положително ,че нещо все беше сдал багажа .Ама така е като му готвят само спагети . Joy Joy Joy

+1
Дали от спагетите.или от нещо друго,но изглежда чудесно! Grinning

# 494
Бобо,приятно изкарване на почивката. Hug Hug
Рекси,благодаря за преводите  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Момичета и аз се оттеглям,че ще ставям рано.Желая ви приятна и лека вечер. smile3524

Общи условия

Активация на акаунт