Тема Незабравима 203

• 28 359
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Това е най- неочаваният край на Мелда, от ръката на Харун , егати , да беше е отсвирил Бату, нашият какъвто е чувствителен, как се живее с това .Дано да не е мъртва.

# 466

Надминаха очакванията ми!
Харун не посмя да убие Бату,но уби Мелда-макар и неволно!Гениално!

# 467
  • Русе
Ама  и Мелда - един път ще ска4а, втори път- с ножа...и все Харун да я спасява!

# 468
  • Варна
Е те такъв край на епизод досега не е имало Naughty- нищо наникъде! Crossing Arms Ужас! #Crazy Харун ???, Мелда ???, Еда ???, Ямур ???.....   33uu
Да пускат фрагмана!!! Crossing Arms

# 469
  • Русе
Лека нощ и от мене, дами! smile3524

# 470
  • София
Айде и този епизод не ни събраха гълъбчетата, даже по-лошо - детето по улиците, Меца в по-добрия свят, Бату кандардисва пазачите си да го пуснат - абе, вече се отчайвам, че ще видим нещо добро до послединя епизод! Поне той да ни е утеха!
Мили ми Незабравими, аз отивам малко на почивка, а там няма да има нет, така че ще се завърна при вас след следващия епизод! Моля не препускайте много, за да успея да ви настигна и без да си всимам отпуск за четене! Дано ви заваря щастливи от развитието на филма!
Чао на всички - обичам ви!  Hug

# 471

# 472
  • Варна
Аз ви оставям дами , лека и спокойна вечер.

# 473
А не може ли да е само ранена newsm78 #Crazy newsm78

И това може да ни покажат знаем ли какво още им се върти в главата но едно е ясно финала наближава .Лека и спокойна нощ дами,че след 3 часа трябва да съм на крак и като за капак денят се очертава пак труден и дълъг   . newsm46 Дано имам възможност да се включа по някое време да ви изчета ,че вечерта ще трябва да хващам някой изстребител за да ви догоня. Heart Eyes

# 474
Сега остава само Еда да се разсърди на Харун, че е убил сестра й и да се разделят до 90ти епизод, когато Дай Боже да се съберат!  Joy Joy Joy

# 475
Не познах за края на епизода,но каква изненада са ни приготвили само за край #Crazy #Crazy #Crazy
Мелда май се наръга с ножа newsm78Големи изроди са #2gunfire #2gunfire #2gunfire защо трябваше така да излезне от филма,толкова по-нормални варианти имаше ooooh! ooooh! ooooh!

# 476
Все се надявам това да е сън на Хубавелко след поредната доза хапове на аблата. newsm78 newsm78 newsm78

# 477
Лека дами ! smile3524

# 478
Ех,че сладки снимки... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря,Ивва!  bouquet  bouquet  bouquet

# 479
  • Варна
Айде и този епизод не ни събраха гълъбчетата, даже по-лошо - детето по улиците, Меца в по-добрия свят, Бату кандардисва пазачите си да го пуснат - абе, вече се отчайвам, че ще видим нещо добро до послединя епизод! Поне той да ни е утеха!
Мили ми Незабравими, аз отивам малко на почивка, а там няма да има нет, така че ще се завърна при вас след следващия епизод! Моля не препускайте много, за да успея да ви настигна и без да си всимам отпуск за четене! Дано ви заваря щастливи от развитието на филма!
Чао на всички - обичам ви!  Hug
приятно прекарване слънце.

Общи условия

Активация на акаунт