За татковците и децата им

• 5 585
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • с/у ОколоМръсТното
Много се е занимавал с тях и все още го прави.
Някак има волско търпение и им позволява всичко.
Всякакви прищявки за игри и развлечения им изпълнява. И няма значение дали иска/не иска, дали е болен или здрав, дали е в кондиция и т.н... Щом дете го помоли нещо, обещава и изпълнява.
НЕ ги е хранил, не е спал с тях нощем, рядко им е сменял пампите, но само той ги къпеше. Това като бяха бебета. На площадката в махалата не ги е извеждал.
Сега си имат някаква традиция с дребчо (8г.) да излизат по мъжки. Не знам какво правят, все пак е мъжко излизане.
С щерката обикалят планините, че тя му се връзва на тези занимавки.
Заедно 3-мата карат ски. Играят на карти, шах, занимателни игри и на каквото се сетите. Често дребчо се глези и не иска да заспива в дет. стая. Отива в хола и чака баща му да го занесе на "самолетче" и да го сложи в леглото му. Друг път иска да се гушнат 2-мцата на дивана и да спят така. Въобще е страхотен татко с мааааааалки изключения Wink

# 46
С нетърпение чакам утре. Коледата е с мен и ще бъдем на вилата при майка ми. Ще редим пъзели, ще рисуваме, малко по различно защото там няма компютър и трябва да я забавлявам по друг начин. Но ще е традиция на Коледа да сме заедно. Като порасне ще правим сладки и други Коледни неща, но още е малка.

# 47
Мъжът ми единствено не готви на малкия,иначе го храни ,успива го,играят си,сменя памперси,дори и напоследък при нощното будене той откликва Embarassed и това е всеки ден от 17ч.до лягане и събота и неделя изцяло.

Дори измисля много по-забавляващи игри от мен,страхотно се разбират.

# 48
  • Между гори и планини
Винаги когато си е в Бг мъжът ми много се занимава със синът ни.
Може би и защото детето ни е много дълго мечтано и чакано от него, но това да бъде баща се оказа сбъднатата му мечта.
Помагал ми е още от изписването - в началото дори се сдърпвахме кой да къпе бебето, нощем след като го накърмех, той го взимаше да го оригне и погушка, за да мога аз да се наспя. Когато синчето поотрасна ги пусках в парка на дълги разходки, само двамата - за да мога да си почистя добре, да си почина. Никога не мие отказвал да остане сам детето някоя вечер (да го нахрани, изкъпе...), за да мога да изляза с приятелки.
Синът ми се чуства голям, когато му помага да поправят нещо (да му подава отверките), строят с лего, правят си гаражи, мъжът ми го научи да кара колело, чете му приказки, пее му песни, боричкат се заедно, гледат анимациони филмчета заедно, или списания с коли и мотори  Laughing. Мъжът ми води и взема детето от градина.

# 49
  • с/у ОколоМръсТното
Към авторката;
Купете си книгата "Как се възпитават момчета?". Много е интересна и е написана предимно за татковци. Може би така нещо ще му "светне", колко му е отговорна и важната ролята.

# 50
Когато се родиха близнаците,таткото качили се изплаши и гледаше да ги избягва  Laughing Минаха месец,два и той всякаш осъзна че е станал баща и почна да ми помага,единственото кое не правеше е да сменя памперси. Налагало ми се е да излизам за час-два например и ако някое от бебета се е наакало той го е оставял и ме е чакал да се прибера. Laughing Горките деца са седяли по два часа наакани. Сега като пораснаха още повече се занимава с тях. Всяка неделя взима и трите дяволчета и ме оставя за по 2-3 часа,нещо като мое си време. Когато не е на работа помага колкото се може повече. Абе златен татко си имаме ;д С едно изключение,защото все още отказва да сменя памперси Laughing

# 51
Когато се родиха близнаците,таткото качили се изплаши и гледаше да ги избягва  Laughing Минаха месец,два и той всякаш осъзна че е станал баща и почна да ми помага,единственото кое не правеше е да сменя памперси. Налагало ми се е да излизам за час-два например и ако някое от бебета се е наакало той го е оставял и ме е чакал да се прибера. Laughing Горките деца са седяли по два часа наакани. Сега като пораснаха още повече се занимава с тях. Всяка неделя взима и трите дяволчета и ме оставя за по 2-3 часа,нещо като мое си време. Когато не е на работа помага колкото се може повече. Абе златен татко си имаме ;д С едно изключение,защото все още отказва да сменя памперси Laughing

Хах сменях аз, ама кат е много одрискано едвам едвам се сдържах да не върна. Много ми е чувствителен стомаха. Иначе свикнах вече с някой неща. Особено кат си извади нещо от носа в леглото и трябва да го взема с ръце и да ида до банята да се мия. Ще свикне. бях много гнуслив, но сега от нея не ме е. Дори съм лапал бонбони извадени от устата и, не мислимо да го направя от друг.

Общи условия

Активация на акаунт