Германска нова медицина - 7 тема

• 85 641
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Всяка намеса е полезна за мен   Hug Благодаря!
Мисля, че не е от този род проблемът - споделя ми всичко, уж ...

# 601
Здравейте, зачетох се в темата. Искам да попитам следното- мой близък има невродерматит по определени части от тялото: нос, уши-вътрешна част на мидата, предна част на темето-на главата, гърди. Чудя се на какво може да се дължи това? Мисля си, че е на силен постоянен стрес. Но не съм напълно сигурна. Peace Подлаган е моя близък на дългогодишно лечение без особен резултат.
Здравейте, отново а някой ще може ли да ми отговори? Благодаря Peace

# 602
   Това трудно може да се установи по описание само на засегнатите места.
Като цяло са резултат от конфликт на раздяла.
   п.п. Слагам си листите с превода за кожа върху лаптопа и започвам да го
пиша. вече най-сериозно.

# 603
  • София
Witchy, нека не губим добрия тон и не забравяме, че дискусията тук е на доброволен принцип  Peace

Заповядай, на първа страница е синтезирана информацията:
http://vselenata.hit.bg/Diskussionen.htm

# 604
Ярка птица, Вие само избирателно ли виждате кой Ви е писал?!

А къде мога да видя коя ''болест'' на какъв проблем отговаря. Не се ориентирах в сайта на ГНМ добре!

Тъй като тук няма специалисти, отговаря само този, който има какво да каже и то на това, за което би могъл да каже нещо!!!

По втория въпрос - Научна таблица на ГНМ  - в сайта, в менюто. Избираш Ектодерма, Ендодерма или Екзодерма и четеш.

Здравейте, зачетох се в темата. Искам да попитам следното- мой близък има невродерматит по определени части от тялото: нос, уши-вътрешна част на мидата, предна част на темето-на главата, гърди. Чудя се на какво може да се дължи това? Мисля си, че е на силен постоянен стрес. Но не съм напълно сигурна. Peace Подлаган е моя близък на дългогодишно лечение без особен резултат.
Здравейте, отново а някой ще може ли да ми отговори? Благодаря Peace
Аз не мога да бъда от полза в момента. В сайта в Лични истории има един разказ за Невродермит при едно бебе. Прочети го и може да ти дойдат насоки. Peace

# 605
Да си повторя въпроса. Къде да прочета за диабет?
Имам нужда и от повече инфо за анемиите.

# 606
  • Пловдив
в България има ли практикуващи ГНМ, т.е. да се отиде на лична среща за конкретни въпроси и отговори?

# 607
Да си повторя въпроса. Къде да прочета за диабет?
Имам нужда и от повече инфо за анемиите.

Тук чети за диабет : https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/naucna-tablica/ektoderma
А пък тук има за анемия : https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/naucna-tablica/mezoderma

в България има ли практикуващи ГНМ, т.е. да се отиде на лична среща за конкретни въпроси и отговори?

До колкото аз имам информация в България няма ГНМ-терапевти Sad

# 608
Млечница при бебе на какъв конфликт може да се дължи? На насилване да яде нещо? Като се има предвид, че са гъби, вероятно е лечебна фаза на конфликта?

# 609
За диабета имаме само статията в биологичните програми и може би малко в таблицата.

Анемията е свързана с костите - търси при тях.

В България официално няма терапевти за ГНМ. Дочух, че при д-р Емилова имало един лекар, който се занимавал и с това, но трябва да се говори директно с него. Информацията ми е не е потвърдена. Той се казва д-р Рафаел Хачикян.

Възпаление на слизестата ципа на устата - млечница
Конфликтен шок -  не мога да хвана залъка.
Пример: Тежко болни, които не могат да приемат правилно храната, малки деца, които трябва да „молят” за следващата лъжичка.
Активна фаза на конфликта - почти невидим, растящ на широчина адено-карцином под плоския епител на лигавицата на устата.
Лечебна фаза - млечница, кандидоза на устата.

# 610
Мерси, ненаатоа!
Има ли го това за млечницата някъде на сайта?

# 611
За диабета имаме само статията в биологичните програми и може би малко в таблицата.

Анемията е свързана с костите - търси при тях.

Гледах за анемията, ама нищо не разбрах Sad, само, че след като се вдигнат показателите поне половин година да не правим изследвания, за да не се вкарваме във филми Simple Smile)

# 612
Здравейте!
имам един конфликт пред себе си,за който искам малко помощ,ако може  Praynig
човекът е с много силни болки в гръбнака,в Т-прешлените/гръдни/,видях в таблицата
Костна остеолиза = остеопороза - Тежък конфликт на самообезценяване (КС).
За всяка част от скелета има специфичен КС
  newsm78 има ли някъде описано специфичните конфликти за съответните части на тялото? и
 и още - Местоположението на остеолизата зависи от типа на КС. Например: остеолиза на череп и гръбначен стълб – интелектуален КС (несправедливост, стеснителност, разногласия и т.н.). -
кое по -точно се има предвид на самообезценяване-самочувствие,че си недооценен или конфликт на ниско самочувствие-не съм достоен,не ставам за това?/ помня преди време Крис ми е отговарял,че именно конфликт не съм способен да я свърша тази работа,не мога да я подхвана/
свърша/завърша е причина за остеолиза/болки в ръцете и артрит на ръце/китки
/
и последно от таблицата- При „синдром” се увеличава подуването (остра болка, причинена от разтягането на периостта) и има повече усложнения при лечението на костта.

Костна лечебна фаза + активен екзистенциален/бежански конфликт („синдром”) = подагра (с увеличаване на уреята в кръвния серум).
- може ли да има подагра и в гръбнака newsm78

# 613
  • Пловдив
на малката в урината и се оказа че има масово бактерии-ешерихия коли?това резултат ли е от някакъв конфликт?има ли връзка наличието на бактерии с ГНМ

# 614
Крис ме помоли да пиша, че има забрана да публикува тук и не може да отговаря и на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт