Как тренирах-15

• 35 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Напоследък взех да се позачитам повече тук - времето, прекарано във форума нарастна с 1%, та да се отчета и при тренировките, щом минахме хранителния режим.

Тази седмица започна с изхвърляне, обръщане и тласкане + заден клек и лежанка в суперсерия
Продължи с: тежка лег преса, горна част и суингове с пудовка
и ще завърши с 3 тренировки клек, лег и мъртва тяга.

2 часа водна аеробика и 30 мин плуване се прокрадват вчера и днес

# 601
Стълбичката беше от тези за награждаване, защтото лежанките ми бяха високи, а пейката се клатеше ужасно. Правих step-ups: 5 по 10 на крак с 2 дъмбела по 10 кг. Имах и други упражнения за крака и днес пропускам сутрешното кардио с колелото.

# 602
Здравейте, спорТистките  Mr. Green

Аз имам един малоумен въпрос. Всячески се опитвам да си изгоря подкожната мазнина. Оооообаче. Иамам чувството ,че когато тя намалява, кожата ми увисва  ooooh!. Просто гадната кожа не се свива  Sick. Кардиото ли да си увелича? Т.е тичането?  Confused

# 603
Прекаленото кардио също не е добър вариант.
По-скоро - покачване на мускулна маса + хранителен режим, който да подпомага каузата. Все пак доста голям процент от успеха се крие в храната ни.

# 604
Здравейте, спорТистките  Mr. Green

Аз имам един малоумен въпрос. Всячески се опитвам да си изгоря подкожната мазнина. Оооообаче. Иамам чувството ,че когато тя намалява, кожата ми увисва  ooooh!. Просто гадната кожа не се свива  Sick. Кардиото ли да си увелича? Т.е тичането?  Confused
Охх, тук нищо не помага май, освен да не правим драстични надебелявания или отслабвания. Генът също играе голяма роля. Случва се да качим 1-2 кг, но не трябва да се изоставяме да станат повече, а трябва да вземем мерки. А не като станат 10+, да си блъскаме главата какво да правим. РАзбира се, при бременността нямаме тази възможност, но пък там хормоните са тези, които регулират нещата и кожата от бремения корем се прибира много по-бързо отколкото от мазния. Кърменето подпомага бързото връщане във форма и стягането на тялото.
Според мен в твоя случай е добре да започнеш тренировки с тежести. Кардиото само ще забърза процеса на слабеене и кожата ще се отпусне още повече.

# 605
Здравейте, спорТистките  Mr. Green

Аз имам един малоумен въпрос. Всячески се опитвам да си изгоря подкожната мазнина. Оооообаче. Иамам чувството ,че когато тя намалява, кожата ми увисва  ooooh!. Просто гадната кожа не се свива  Sick. Кардиото ли да си увелича? Т.е тичането?  Confused
Качи в силовата тренировка Simple Smile

# 606
Сега-крака..мъртва.смит.лек.разгъване.сгъване.напади Simple Smile

# 607
Вероника..добре дошла....твоята тренировка ми напомня на профи занимание..тежкоатлетка ли си Wink

# 608
Вероника..добре дошла....твоята тренировка ми напомня на профи занимание..тежкоатлетка ли си Wink
Даа, при това най-добрата  newsm20 newsm20

# 609
Благодаря! Simple Smile

Може да се каже, че съм тежкоатлетка, но не категорично, тъй като се занимавам и с друг спорт.

От една година тренирам сериозно силов трибой, но спазвам строги протоколи само около състезания...
Любител съм и обичам да експериментирам и да не се ограничавам, така че включвам и други движения в тренировките си, а от скоро уча и олимпийските.

Паралелно се занимавам с водна аеробика. Това е... за сега:)

буболечка, усещам че се познаваме? Simple Smile Далеч съм от най-добрата... Но най-добрата в България в момента е моя съотборничка Simple Smile)))

# 610
Аз като и гледам снимката на Вероник......личи си ,че е профи:)

Аз още един въпрос да задам. Увеличавам силовата, но пове4е повторения над /12-15/  по-малко кг , или по-големи кг по малко повторения / 8-10/...?

# 611
Познаваме се виртуално, Верка Wink По аватара ще ме познаеш  Laughing Надявам се някой ден и на живо  Hug
Witchy, по-добре по-малко повторения (мааксимум 10-12), и по-големи тежести. Ако все пак упражнението е ново за теб, първо разучи с малка тежест движението и как го усещаш с мускули, тогава постепенно увеличи тежестта. А ако има и кой да те гледа и коригира, още по-добре.

# 612
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Пфу не ми остава време да се разпиша... тази седмица правих 60мин. кардио: 20 кростренажор +20 вело+ 20 пътека (10% наклон, 5км/ч)
Снощи: гръб + гърди + ръце

И на мен са ми проблем подкожните: имам 1,2 см.  които си стоят там и не мърдат Sad
Освен това сега ми се струва, че се стягам неравномерно - ръце, гърди, корем : ОК; пърец - ОК , дори дупето си харесвам, НО бедрата ми са  ooooh!
Дори като си купувам дрехи : горната част на тялото "S", долу "M"  Rolling Eyes

Дайте идеи как да се отърва от тези бедра, че вече се замислям за оперативна намеса  Sad

# 613
ТDI, при мен е същото положението. Само дето аз си взимам горнища XS! А надолу М. Ако си склонна да трупаш на бедра, те си отиват последни. Нагоре и в лицето ставаме вампири докато изчистим бедрата до разумни размери. В момента ханшът ми е 90, а имам плочки. Нооо, трябва да се примирим с положението, според мен нещата не са чак толкова зле Wink
По темата, днес направих 5 кръга от 8 повторения от:
тяга с изпънати крака@30 кг
hang clean @20 кг
бърпита
стойка супермен @30 сек на всеки крак
пуш преса @13 кг
Накрая завърших с 3х8 кофички на пейка.
Следобяд ще карам колело  Crazy

# 614
Днес и утре само кардио,почивам Simple Smile
Буболеч....времето е хубаво все още..не е твоя сезон за колело Laughing

Общи условия