Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 31

• 35 860
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Във втори сезон-гадовете да са в затвора и да бъдат многократно изнасилени #Cussing out
Богатите им роднини да фалират #Cussing out
Бащата на Керим- да се върне- оооо сдобряването ще отнеме поне 10  Mr. Green серии
Да направят могъщ холдинг Peace
Не случайно Керим е вишист по сценарий Mr. Green
Преди да влезе в затвора,Керим и фатма да консумират брака си и във втори сезон да се радваме на бебока Grinning

мноооого неща могат да се случат Peace

# 301

Обзалагам се , че ще е да - просто може тя да отложи срока , но отговора няма да е не..!?

Това ще го съсипе -  забравяте , че затвор го чака и трябва да издържи...!? Peace Peace Peace

# 302
  • на брега на Дунав
Нищо не казахте за новия фейс на Мустафа?
Подстриган, поизбръснат. Дано го харесат фенките на Керим и да не го мразят толкова Joy Joy

# 303
  • Хасково

http://youtu.be/54NfahkyaXo
Качена и 2-ра част в тубето

# 304
Роклята наистина е прекрасна, да... и много ми хареса обстановката в работилницата... с този огън... този Керим много чаровен, бе Heart Eyes то бива бива, ама това на нищо не прилича Mr. Green
очите ми останаха в него, особено в последната сцена... беше много романтично предложение...
 а прегръдката беше толкова нежна, деликатна, мила Heart Eyes... той се поколеба за секунда дали да я прегърне, но събра смелост. Уникално беше... тоя филм ще ме довърши, ей Shocked Crazy

# 305
Във втори сезон-гадовете да са в затвора и да бъдат многократно изнасилени #Cussing out
Богатите има роднини да фалират #Cussing out
Бащата на Керим- да се върне- оооо сдобряването ще отнеме поне 10  Mr. Green серии
Да направят могъщ холдинг Peace
Не случайно Керим е вишист по сценарий Mr. Green
Преди да влезе в затвора,Керим и фатма да консумират брака си и във втора серия да се радваме на бебока Grinning

мноооого неща могат да се случат Peace

И аз искам бебок - на Керим толкова му отива да гушка бебе ...Ако искат посланието да е истинско , сценаристите и това трябва да покажат , че тези жени могат да бъдат пълноценни майки...!?
Peace Peace Peace

# 306
Диалогът,който според мен даде кураж на Керим да и подари сватбена рокля

Повече не крий нищо от мен,става ли?!Моля те!И не ми се ядосвай,че съм те проследил.Ако ми беше казала истината нямаше да се уплаша толкова.
Ти не си ме проследил защото си се страхувал.
Значи не съм единствената,която имам проблем с доверието.И ти не ми вярваш.
Защото аз не знам какво мисли имаш в главата си.
Не ми казваш какво мислиш,какво чувстваш?!
Фатмагюл,аз наистина не знам какво искаш.Дори не говориш с мен.
Аз не съм много приказлива,но говоря с теб.
Не казваш нищо свързано с теб,нито с мен.Между нас има дистанция.Не мога да я скъся.Не мога да достигна до теб,Фатмагюл.
В началото не можех да си помисля,че бих стигнала до тук.(този етап.)В началото ти беше един от първите ми врагове,а виж сега.
А сега?
Когато ти казах,че искам да се съвзема,ти казах,че един ден искам да мога да се доверя.Сега се чувствам по-защитена.
Благодаря!

# 307
Нищо не казахте за новия фейс на Мустафа?
Подстриган, поизбръснат. Дано го харесат фенките на Керим и да не го мразят толкова Joy Joy

Аз не го мразя - радвам му се , че прави толкова добра роля...Наистина го бяха направили много шик , чак да не повярваш - като "пепеляшка" в мъжки род...!?  Peace

Мисля си , че той няма да предаде Фатмето...!? Peace

# 308
Диалогът,който според мен даде кураж на Керим да и подари сватбена рокля

Повече не крий нищо от мен,става ли?!Моля те!И не ми се ядосвай,че съм те проследил.Ако ми беше казала истината нямаше да се уплаша толкова.
Ти не си ме проследил защото си се страхувал.
Значи не съм единствената,която имам проблем с доверието.И ти не ми вярваш.
Защото аз не знам какво мисли имаш в главата си.
Не ми казваш какво мислиш,какво чувстваш?!
Фатмагюл,аз наистина не знам какво искаш.Дори не говориш с мен.
Аз не съм много приказлива,но говоря с теб.
Не казваш нищо свързано с теб,нито с мен.Между нас има дистанция.Не мога да я скъся.Не мога да достигна до теб,Фатмагюл.
В началото не можех да си помисля,че бих стигнала до тук.(този етап.)В началото ти беше един от първите ми врагове,а виж сега.
А сега?
Когато ти казах,че искам да се съвзема,ти казах,че един ден искам да мога да се доверя.Сега се чувствам по-защитена.
Благодаря!

newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 309
  • Пловдив

Влюбен Керим...

# 310
ЕМЕЛИ Hug     bouquet
Да,тя му даде НАДЕЖДА   Hug

# 311
  • Пловдив

И малко луд Керим...

# 312

Прегръдката можем да я анализираме и нищим една седмица - тя беше , трудно намирам епитети да я опиша как я видях с моите очи и какво почувствах самата аз ...!?  Peace Peace Peace

# 313
Емели, върховно просто  Hug
Замислих се, че май Мелтем и Мусти ще направят нещо и той накрая ще остави Фатмето заради нея.  Thinking
И аз искам бебок, на Керим много ще му отиваааа. Heart Eyes

# 314

Обзалагам се , че ще е да - просто може тя да отложи срока , но отговора няма да е не..!?

Това ще го съсипе -  забравяте , че затвор го чака и трябва да издържи...!? Peace Peace Peace

Не, няма да е НЕ, но няма и да е ДА. Поне не в началото на следващата серия.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт