Но аз искам да изкажа мнение за Фатмето. Колко много му се радвам на това момиче и какви големи стъпки към възстановяването си прави. Как след всичко, което й се случи успява да се бори, да взима сама решения, да допуска мъж до себе си, макар и плахо. Каква сила и воля има това момиче! Вярно е, че любовта на Керим й дава сила, но съм наистина впечатлена от нея. Май съм и аз отбор Фатме

Какво ще каже Фатмето, не спирам да мисля за това? Дали ще стане като в слуховете - ще избяга навън или ще каже Да, или ще смотолеви някоя глупост? Каквото и да каже - те са заедно - защитават се, обичат се, мислят все за другия
И да влезе в затвора, няма да лежи много, а ми се вижда с доста устойчива психика, за да изпадне в душевни терзания, ако имаше съвест - може би да, обаче той няма.... Носи вина в пъти по-голяма от тази на Ердоан, Селим и Вурал, заради съзнателното предателство към Фатмето.

И да влезе в затвора, няма да лежи много, а ми се вижда с доста устойчива психика, за да изпадне в душевни терзания, ако имаше съвест - може би да, обаче той няма.... Носи вина в пъти по-голяма от тази на Ердоан, Селим и Вурал, заради съзнателното предателство към Фатмето.
Препоръчани теми