Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 31

• 35 865
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Зашеметяващо хубава серия , невероятна игра на Берен Саат!
Тези прекрасни отворени очи накрая !  Heart Eyes

# 256

Гери , облога - спечелих .., имахме прегръдка...!? Познах и за Кадир и за полицията...!? Peace Wink Wink Wink

Нали Бог е един за всички - за малко да ми забие преди целувката .., прегърнах иконата - никъде не ми заби тази серия ..., за първи път...!? Peace Peace Peace Peace

Но като я качат - пак ще гледам...!? Peace Peace Peace

# 257
мацууууууууууууууунки, скачам във ваната, неме такава серия просто !!! Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party
А тоя Керим може ли всеки път да е тоооооолкова красив???  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 258
Нелка, първа част е качена, аз я почвам!  Peace

# 259
На мен ми заби нета точно на паркинга-моля дайте линк да си го догледам-до утре ще съм умряла от яд.

# 260
И аз искам вече трейлър Crazy
emely, благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Тая серия си беше само за тях двамата, най-накрая Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261

Обичам всички Ви - тези , които се наслаждавате на този прекрасен филм !!!               Еми , и теб !!!  Hug  bouquet newsm51 newsm51

# 262
Emely  bouquet
Серията... нямам думи.Такива нежни моменти и как са снимани, просто върха.Момичета незнам за вас, обаче на мен направо сърцето ми се напълни на няколко пъти.Каква е тази игра...Керим просто е неутразим, такива погледи, такива действия...А моята любимка, такива нежни мимики, чисти и невинни, как я прави тази игра, незнам.Много ми харесаха.А накрая този въпрос, направо полудях...

# 263
Ох, тази серия ме разнежи....
Колко е хубаво човек да има в живота една Мерием. Тя показа верния път на Керим, а той можеше и да замине..... Голяма заслуга има за тяхното сближаване - и с наставленията си към Керим, и с подкрепака към Фатмето. Дано да бъде щастлива... Нещо се отнесох.... И разнежих.... И размечтах....

# 264
  • на брега на Дунав

Фатмето беше просто прекрасна!
Това невинно, детско излъчване......................

# 265
На мен ми заби нета точно на паркинга-моля дайте линк да си го догледам-до утре ще съм умряла от яд.

http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom

След малко ще качат и втора част...!? Peace Peace Peace

# 266
Гери,къде е качена 1 част?

# 267

Фатмето беше просто прекрасна!
Това невинно, детско излъчване......................
Май отбора на Фатмето се увеличава с всеки изминал ден Simple Smile

# 268
# 269
Гери,къде е качена 1 част?
виж на Нелка линка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт