Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 31

• 35 864
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Признавам, и моите очаквания бяха надминати. С това предложение накрая.  Embarassed Blush Heart Eyes

И с прегръдката. Поне в дузина моменти съм усешала почти физически нуждата на Фатмагюл да бъде прегърната. Но Керим не смееше.

Браво на търпението му, на голямото му сърце, което се отдава безрезервно и заслужава също толкова голяма любов! Както се казваше в един друг филм, "Няма болка, която да не може да се излекува с много обич!" Ох, и аз се размечтах!  Blush Heart Eyes

И какво - следващата седмица сватба, така ли? Или ще я оставят в последната серия - след делото  newsm78 newsm78 newsm78

# 271
Emely  bouquet
Серията... нямам думи.Такива нежни моменти и как са снимани, просто върха.Момичета незнам за вас, обаче на мен направо сърцето ми се напълни на няколко пъти.Каква е тази игра...Керим просто е неутразим, такива погледи, такива действия...А моята любимка, такива нежни мимики, чисти и невинни, как я прави тази игра, незнам.Много ми харесаха.А накрая този въпрос, направо полудях...

Невероятни бяха - играха като за Оскари...!? Peace Peace Peace

Да не повярваш , че снимат за по седмица...!?   newsm78

Тия съседи ми "скриха шапката" - много са добри...!? Peace Peace

# 272
Страхотни, прекрасни...и Берен, и Енгин!

Страшно силни моменти имаше......

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 273
Emely  bouquet
Серията... нямам думи.Такива нежни моменти и как са снимани, просто върха.Момичета незнам за вас, обаче на мен направо сърцето ми се напълни на няколко пъти.Каква е тази игра...Керим просто е неутразим, такива погледи, такива действия...А моята любимка, такива нежни мимики, чисти и невинни, как я прави тази игра, незнам.Много ми харесаха.А накрая този въпрос, направо полудях...

Невероятни бяха - играха като за Оскари...!? Peace Peace Peace

Да не повярваш , че снимат за по седмица...!?   newsm78

Тия съседи ми "скриха шапката" - много са добри...!? Peace Peace

Родени с голямммм талант

# 274
Искам сватбено парти на РД married    Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

# 275
Признавам, и моите очаквания бяха надминати. С това предложение накрая.  Embarassed Blush Heart Eyes

И с прегръдката. Поне в дузина моменти съм усешала почти физически нуждата на Фатмагюл да бъде прегърната. Но Керим не смееше.

Браво на търпението му, на голямото му сърце, което се отдава безрезервно и заслужава също толкова голяма любов! Както се казваше в един друг филм, "Няма болка, която да не може да се излекува с много обич!" Ох, и аз се размечтах!  Blush Heart Eyes

И какво - следващата седмица сватба, така ли? Или ще я оставят в последната серия - след делото  newsm78 newsm78 newsm78

Мисля , че ще има сватба , за да издържи Керим в затвора.., иначе съмненията ще го довършат...След като му кажи вече "осъзнатото" си -ДА- Фатмагюл , той ще издържи всичко...!?
ooooh! ooooh! ooooh!

# 276
Ейй, няма ли да започваме да предполагаме какъв ще е отговора на Фатмето.Или всички сте убедени, че ще каже "ДА".

# 277
Признавам, и моите очаквания бяха надминати. С това предложение накрая.  Embarassed Blush Heart Eyes

Браво на търпението му, на голямото му сърце, което се отдава безрезервно и заслужава също толкова голяма любов! Както се казваше в един друг филм, "Няма болка, която да не може да се излекува с много обич!" Ох, и аз се размечтах!  Blush Heart Eyes

И какво - следващата седмица сватба, така ли? Или ще я оставят в последната серия - след делото  newsm78 newsm78 newsm78

Мисля , че ще има сватба , за да издържи Керим в затвора.., иначе съмненията ще го довършат...След като му кажи вече "осъзнатото" си -ДА- Фатмагюл , той ще издържи всичко...!?
ooooh! ooooh! ooooh!

Опа първи път "ДА" Grinning

# 278
Ейй, няма ли да започваме да предполагаме какъв ще е отговора на Фатмето.Или всички сте убедени, че ще каже "ДА".

След като се притеснява за него и отиде до работилницата - трябва ли да си задаваме този въпрос...!?  Ако сценаристите ми извъртят номер , ще има
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 279
И аз гласувам - ДА! Той има нужда от това, за да изздържи , а и тя е готова според мен, просто трябва де се сети за ко иде реч
Малеее много съм щастлива  Party Party Party Party Party Party

# 280
Защо сценаристите решиха точно преди РД да си види подаръка Ф newsm78
Защото на РД ще има сватбено парти married
Защото Фатмагюл ще каже ДА
Очаквах едно хубаво нещо ,мечтаех за второ ,но такава серия,ей,богу- не съм очаквала- възнаградени сме и ние за всичките сълзи  и цялото търпение  Peace

# 281
И аз гласувам - ДА! Той има нужда от това, за да изздържи , а и тя е готова според мен, просто трябва де се сети за ко иде реч
Малеее много съм щастлива  Party Party Party Party Party Party

Гери, цопвам и аз във ваната! Hug Party Party Party Party Grinning Grinning Grinning

# 282

Къзларки , аз вече се чудя какво ще гледаме във втори сезон...!?  newsm78 newsm78 newsm78

Предположения от вас - имам чувството , че всичко силно видяхме...Оооо, не , от тук нататък какви гадости са ни приготвили...Погалиха ни малко с "перце" да се отпуснем - представям си какво ще ни сервират след това ...!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 283
Според мен, ДА няма да има в началото на следващата серия. Може би в последната за сезона, по-точно преди затвора.
Ще видим....
Боц, едно доматче Flushed

# 284
Защо сценаристите решиха точно преди РД да си види подаръка Ф newsm78
Защото на РД ще има сватбено парти married
Защото Фатмагюл ще каже ДА
Очаквах едно хубаво нещо ,мечтаех за второ ,но такава серия,ей,богу- не съм очаквала- възнаградени сме и ние за всичките сълзи  и цялото търпение  Peace

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт