Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 31

• 35 835
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
[/quote]

Не мога да повярвам...Филма би трябва да има посланието за намиране на пътя от спасение на
жени в подобна ситуация. Иначе, прекалените трудности биха отказали много жени от евентуална борба....Като сериал - да - ще има това, онова, но чак толкова да е труден този път...
[/quote]

Напълно съм съгласна с теб. Peace Искрено ми се иска тя да спечели делото, защото това трябва да е основният мотив на филма- че справедливостта и истината ще надвият и че жени, в подобно положение могат да спечелят тази борба... Досега показваха историята доста реалистично, надявам се да не го превърнат в типичния сапунен сериал, където виновните излизат безнаказано само и само за да има с какво да си пълнят филма Naughty

# 541
Нали основната цел на филма е мотивацията на такива жертви и вярата им в положителния изход на процеса.Не ми се вярва да загубят делото.На Керим като съучастник минимум две-три години ще му дадат. Cry Cry Cry

# 542

Един клип с мотиви от последната 37 серия....

newsm10 newsm51

Ръцете на Енгин- Керимчо Peace

Помниш ли  песента на Лили Иванова Party Party Party
Ръцете ти единствено виновни
за пламъка игарящ по между ни....
 Joy Joy Joy

# 543
  • Пловдив

Един клип с мотиви от последната 37 серия....

newsm10 newsm51

Ръцете на Енгин- Керимчо Peace

Помниш ли  песента на Лили Иванова Party Party Party
Ръцете ти единствено виновни
за пламъка игарящ по между ни....
 Joy Joy Joy

Да и като гледам красивите ръце на Енгин, почти винаги се сещам за тази песен....

# 544
  • Пловдив
Нали основната цел на филма е мотивацията на такива жертви и вярата им в положителния изход на процеса.Не ми се вярва да загубят делото.На Керим като съучастник минимум две-три години ще му дадат. Cry Cry Cry

Много му даваш - пак бях писала - сценаристката която написа отворено писмо до феновете на
сериала, каза, че сценярият е написан за 2 години от живота им. Така би трябвало да преместим камерите в турските затвори. Ще има присъда, но малка - има счекчаващи обстоятелства...
То сега вече почти мина 1 година за 1 сезон и 1 година за 2. така, че интригата ще е борбата на Фатмагюл с моралната подкрепа на Керим до нея.
Това е моето предположение....

# 545
Благодаря за превода на 36 серия
За бързината и удоволствието.

Сега ще го гледам
Според мен финала ще е доста трагичен за да Ни държи цяло лято в напрежение .Колкото е по драматичен края на сезона толкова по-  вече ще очакваме срещата с нашите любимци.
Керим ще го осъдят и 2 сезон ще е малко в затвора и ще се появи баща му и ще започнат ново начало всички -мечтиииии

# 546

Да, така е, за жалост и той е виновен, макар и не директно... Няма безнаказано престъпление, със сигурност ще го видим в затвора, па макар и за кратко...

# 547
Не ми се и мисли- виновните на вън,а Керим в затвора- тогава кой ще защити Фатмагюл Shocked
Най лошият вариант е и него да осъдят колкото тях,но баща му и Кадир да го измъкнат Naughty
Но троицата навън- просто ще развалят хубавия филм,а сетя ли се за Ердоан - настръхвам от ужас....

# 548
Според мен след като К влезе в затвора Ф ще осъзнае както психически така и физически липсата на К и от там ще осъзнае любовта си и ще си "отвори" сърцето и за него

# 549
# 550
Не ми се и мисли- виновните на вън,а Керим в затвора- тогава кой ще защити Фатмагюл Shocked
Най лошият вариант е и него да осъдят колкото тях,но баща му и Кадир да го измъкнат Naughty
Но троицата навън- просто ще развалят хубавия филм,а сетя ли се за Ердоан - настръхвам от ужас....

Ако стане така, не знам... Трябва да има силна мъжка фигура в семейството им, която и да  защитава Фатмето, и да помага на Керим да излезе- може би  това ще е ролята на бащата на Керим.
Но наистина много ще се ядосам ако тримата глупаци излязат навън... Ердоан е напълно откачен от злоба, но и Селим не остава по-назад. Покрай тоя престой в затвора и той не е никак милостиво настроен... Само във Вурал има някаква надежда... той е гузен и мечтае да получи прошка от Фатмето, може пък да се окаже накрая, че той ще й помогне в трагична ситуация, кой знае какво ще измислят сценаристите...

# 551
Малко слухчета:

1. Като види роклята първо Фатмагюл ще се сети за миналото, но после ще се прегърнат с Керим.
2. Керим ще влезе в затвора в деня на сватбата им.
3. В следващия епизод ще видим най-важната стъпка досега.Сцената, в която Фатмагюл ще прегърне Керим ще е от голямо значение.
4. Тук се казва да не се тревожим и страхуваме за роклята ( не знам какво се има в предвид).
5. След като Керим пита Фатмагюл дали иска да се оженят, тя ще изтича навън, ще се разплаче. Керим ще й каже: Нека да започнем всичко отначало, нека имаме ново начало" и после двамата ще се прегърнат.
6. Ще се преместят в нова къща най-вероятно във втори сезон.

Ани !!![/b]  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 552

Не мога да повярвам...Филма би трябва да има посланието за намиране на пътя от спасение на
жени в подобна ситуация. Иначе, прекалените трудности биха отказали много жени от евентуална борба....Като сериал - да - ще има това, онова, но чак толкова да е труден този път...
[/quote][/b]

Напълно съм съгласна с теб. Peace Искрено ми се иска тя да спечели делото, защото това трябва да е основният мотив на филма- че справедливостта и истината ще надвият и че жени, в подобно положение могат да спечелят тази борба... Досега показваха историята доста реалистично, надявам се да не го превърнат в типичния сапунен сериал, където виновните излизат безнаказано само и само за да има с какво да си пълнят филма Naughty
[/quote]

Но всички знаем , че тези дела са трудни за печелене... Не знам тяхната съдебна процедура минава ли през няколко дела , колко пъти имаш право да обжалваш и пред колко инстанции... Не вярвам с първия процес това да се разреши...!
? ooooh! ooooh! ooooh!

# 553
  • Пловдив
Утре дали ще ни ощастливят с някой фрагмент. Да ни изчезне еуфорията....
Или обратното - объркани и гадаещи...сватба, арести....не ми се мисли....
Дано да имаме и 2 фрагмент....Трябва да пуснем една анкета - каква присъда ще получи Енгин.... и една ще има ли целувка от Фатмето за Керим......МалИИИИИ...Още 3 серии и край на сезона.....

# 554
Утре дали ще ни ощастливят с някой фрагмент. Да ни изчезне еуфорията....
Или обратното - объркани и гадаещи...сватба, арести....не ми се мисли....
Дано да имаме и 2 фрагмент....Трябва да пуснем една анкета - каква присъда ще получи Енгин.... и една ще има ли целувка от Фатмето за Керим......МалИИИИИ...Още 3 серии и край на сезона.....

Още 3 или 2 newsm78 финалът не е ли на 16 юни? Знае ли се?

Общи условия

Активация на акаунт