Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 31

• 35 835
  • 732
  •   1
Отговори
# 555

Превод :

http://vbox7.com/play:786d1777

# 556
# 557
# 558

Но всички знаем , че тези дела са трудни за печелене... Не знам тяхната съдебна процедура минава ли през няколко дела , колко пъти имаш право да обжалваш и пред колко инстанции... Не вярвам с първия процес това да се разреши...![/b]? ooooh! ooooh! ooooh!

Нелка, права си и няма да се реши, поне на първа инстанция, щом ще има втори сезон- независимо, каква е съдебната им процедура . Ще трябва да извървят още трънливи пътища, за да укрепне и се затвърди любовта им.  Може би сценаристите ще искат да ни покажат, че този път към спасението, излекуването от травмите на жени преживяли насилие е изключително труден, особено в тяхното консервативно общество.  Как една обикновена жена ще докаже своята невинност в този мъжки свят, как ще преодолява своите лични усещания и как ще допусне повторно мъж до себе си, дори и обичащ го. Вероятно това ни предстои във втори сезон- а така ще радват и нас зрителите с нови серии.

# 559

Но всички знаем , че тези дела са трудни за печелене... Не знам тяхната съдебна процедура минава ли през няколко дела , колко пъти имаш право да обжалваш и пред колко инстанции... Не вярвам с първия процес това да се разреши...![/b]? ooooh! ooooh! ooooh!

Нелка, права си и няма да се реши, поне на първа инстанция, щом ще има втори сезон- независимо, каква е съдебната им процедура . Ще трябва да извървят още трънливи пътища, за да укрепне и се затвърди любовта им.  Може би сценаристите ще искат да ни покажат, че този път към спасението, излекуването от травмите на жени преживяли насилие е изключително труден, особено в тяхното консервативно общество.  Как една обикновена жена ще докаже своята невинност в този мъжки свят, как ще преодолява своите лични усещания и как ще допусне повторно мъж до себе си, дори и обичащ го. Вероятно това ни предстои във втори сезон- а така ще радват и нас зрителите с нови серии.

Синчеритко , много точно си го казала..!? Hug Hug Hug

# 560

Марианка , как е рейтинга на снощната серия - не знам къде да ровя , затова се извинявам...!?
 Crazy Crazy Crazy

# 561
# 562

Муко , не я харесвам в това и амплоа - тъжна.., макар , че се справя блестящо и е много убедителна...Искам си старата Муко, тръскаща ц.ци..!?
Peace Peace

Ще изям цял камион домати заради нея - но тя придава толкова "цветност" на филма , а  артистката с великолепната си игра ме е спечелила въпреки образа , който пресъздава..!?
Mr. Green

# 563

Забелязах , че са засекли в 20,58 - те тогава повтарят стария епизод , аз снощи го включих в 21,03 часа..,защо при съседите да е по-различно!? newsm78   Или им е такава практиката - как досега не съм обръщала внимание на часа...!? ooooh!

# 564

Краси , благодаря !!!  Hug  bouquet

# 565
  • Пловдив

Марианка , как е рейтинга на снощната серия - не знам къде да ровя , затова се извинявам...!?
 Crazy Crazy Crazy

След малко ще поровя....

# 566

Новият клип на Зули.

Зули, я люблю тебя, а музыка прекрасна, как всегда. newsm51 newsm51 newsm51

http://www.youtube.com/watch?v=5Qm50Nk_BJc&feature=player_embedded

# 567
  • Пловдив

Момичета, в момента качвам 2 част на 21 серия...Вече е пълна. И тя е божествена - Мъничко надежда....

Превод Riviera, вграждане и качване в тубе mariana51. С благодарности....

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 23:30 от mariana51

# 568

Новият клип на Зули.

Зули, я люблю тебя, а музыка прекрасна, как всегда. newsm51 newsm51 newsm51

http://www.youtube.com/watch?v=5Qm50Nk_BJc&feature=player_embedded

Зули , прекрасен клип както винаги..!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet  newsm51 newsm51  love001  love001

# 569

Толкова много пъти съм гледала целувката , даже веднъж и направих "дисекция" , но всеки път успявам да открия нещо ново и да ме учуди...!?  Мисля , че за това нямат толкова заслуга сценаристките , а режисьора ..!? newsm78   Правилно ли разсъждавам...!? Peace Peace Peace

Мисля , че той е този , който определя  детайлите по заснемането...!? Както написа някоя от вас наистина го направи толкова бавно , че ако иска да има време да си отдръпне ръката.., но всичко беше толкова нежно , че и "наранената кошута" Фатмагюл не си дръпна ръката...!? Също някой ни припомни, че тя не искаше да диша въздуха с него в една стая , а докъде стигнаха - тя се интересува как е минал деня му и се събужда разплакана от съня и в който той умира...Мисля , че самите ние не осъзнаваме какво си извоюва Керим с търпението и любовта си...!?  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт