Тема Незабравима 204

• 36 522
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
абе хора някой знае ли кога ще започнат новите серии на филма Незабравима.Много харесвам този филм но не знам кога ще го пуснат по ножа пак няма да го пуснат а филма се върти по турския канал.Ако знае някой кога ще го пускат моля кажете ми искам да го гледам.Благодаря Grinning
Нямам представа, не съм попадала на инфо.

# 121
  • София
Добър вечер на всички! Hug Hug Hug

Рекси,благодаря за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet

Леле,какъв фрагмент... #Crazy #Crazy #Crazy

Няма нищо общо Laughing....с прекрасното ти поредно творение. newsm10 smile3501 smile3525

# 122
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Урааа,  smile3558 и честит ни фрагман! #Crazy smile3555 ooooh!
Доста объркващи кадри има, по всяка вероятност нищо няма да е така, както изглежда! Thinking
В старата тема мярнах едно стихче "Когато" на Рекси-  newsm10 newsm51
И за Боб- естествено, за новото й стихче!  newsm51
Едно стихче от мен  Peace

Много лют smile3515

Арас ме хвана за брадясалата гуша
и ме ползва за боксова круша...
Тупа ме като брашнян чувал от дни!
Ей, да ме бъхти тоя не се умори!...

Къде бил Харун, та къде бил-
аз случайно да не съм му светил?!...
Мелда на всички тенекия върза,
проклетницата беше твърде бърза!

Взе,че под носа ми го измъкна тоя,
заради него сега да ям боя...
Намеря ли го-маслото му ще светя,
а нея- със шамари ще озаптя...

Ще ме превръща в смешник тая жена!...
Май изобщо и не си дава сметка,
че аз не съм като другите марионетка
и с мен не може да си прави шега!...

Само веднъж да се справя
с проклетия Арас и ще направя
всички на бъзе и коприва,
на пух и прах- окото ми не мига!

Достатъчно вече алабализми и думи!
Дойде време за екшън и куршуми!
Главата съм турил в торбата отдавна-
ред е да раздавам кървава правда!...

# 123
  • София
В предстоящият епизод всеки,който има пистолет ще го извади от раклата  hahaha hahaha hahaha и ще го ползва,само Харун остава пас. Joy Joy
Малииииии Арас колко безмилостно застрелва онзи човек,но си мисля дали това не е неговия човек,този който пазеше Бату,а той го уговаряше да го пусне.Ако е освободил Кенан,а той застрелва Назан и на Арас му е паднало пердето,ходи и стреля наред  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 124
Боб поздравления за Оловна Мъгла  smile3501
Дани така поставени нещата....да го ожалиш Бату значи  hahaha hahaha hahaha
 smile3501 smile3501 newsm51

# 125
  • Варна
Като гледам фрагмана и ми се струва, че в последния кадър Арас е дошъл да търси Бурак като съучастник на Бату и случайно попада на Харун, който сигурно се чуди защо нахълтва в дома му с насочен пистолет! Все пак той е мъжът и в чифлика са Ямур и Синем, а също Еда, Ниса и Ашъл! Извъднъж нахълтва Арас побеснял, с оръжие в ръце, естествено е да се изправи срещу него- да се опита да го озапти! Thinking
Да, така ще е- сега видях, че Бурак наднича зад пердето в гостната на чифлика, крие се там! Peace

# 126
Здравейте Незабравими! Ако не е проблем нека преводачките ни кажат за какво става дума Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Mesut Yar Posta Gazetesi'ndeki Televizyon Hastası Köşesi'nde şöyle diyor:
Dizileri bu fanlar ayakta tutuyor!
En aktif dizi fanları sıralamasında top 5 listesi yaptım.Aktiflikleri hem dizilerini iyi temsil ediyor olmaları,hem de meselelerini ...iyi dile getirtebilmek için hiçbir iletişim biçiminden kaçmamalarından kaynaklanıyor...Ben ıs......rarı da istikrarı da severim.Bu yüzden bir göz kırpışla ödüllendirmek istiyorum hepsini.Çünkü sevgileri küçümsenecek gibi değil dizilerine.Sıralama şudur...Listenin beşinci sırasında Aşk ve Ceza fanları var.Dördüncü sıraya yayından kalkmış da olsa Çakıl Taşları fanları oturuyor.Üçüncü sırada yine yıllar önce kalkan Asi dizisinin fanları yer alıyor.İkinci sırada Kavak Yelleri fanları var ki kendilerini "Kabak Yelleri Fanı" olarak tanımlıyorlar.Ama listenin birinci sırasında yer alan Unutulmaz dizisi fanlarının gücü hiç kimsede yok.Israrda da istikrarda da bir numaralar.

# 127
Като гледам фрагмана и ми се струва, че в последния кадър Арас е дошъл да търси Бурак като съучастник на Бату и случайно попада на Харун, който сигурно се чуди защо нахълтва в дома му с насочен пистолет! Все пак той е мъжът и в чифлика са Ямур и Синем, а също Еда, Ниса и Ашъл! Извъднъж нахълтва Арас побеснял, с оръжие в ръце, естевствено е да се изправи срещу него- да се опита да го озапти! Thinking
Това е най-вероятната причина  newsm10  Арас търси саморазправа с Бату и Бурак... и причината може да е само една...Назан  Peace

# 128
  • Варна
http://www.televizyondizisi.com/index.php/ekranin-ideal-cifttini … uz-2011/43613/30/

Тук май трябва да се гласува? newsm78
Който може- да подкрепи нашите любимци! newsm80 newsm18

# 129
  • Варна
Здравейте Незабравими! Ако не е проблем нека преводачките ни кажат за какво става дума Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
En aktif dizi fanları sıralamasında top 5 listesi yaptım.Aktiflikleri hem dizilerini iyi temsil ediyor olmaları,hem de meselelerini ...iyi dile getirtebilmek için hiçbir iletişim biçiminden kaçmamalarından kaynaklanıyor...Ben ıs......rarı da istikrarı da severim.Bu yüzden bir göz kırpışla ödüllendirmek istiyorum hepsini.Çünkü sevgileri küçümsenecek gibi değil dizilerine.Sıralama şudur...Listenin beşinci sırasında Aşk ve Ceza fanları var.Dördüncü sıraya yayından kalkmış da olsa Çakıl Taşları fanları oturuyor.Üçüncü sırada yine yıllar önce kalkan Asi dizisinin fanları yer alıyor.İkinci sırada Kavak Yelleri fanları var ki kendilerini "Kabak Yelleri Fanı" olarak tanımlıyorlar.Ama listenin birinci sırasında yer alan Unutulmaz dizisi fanlarının gücü hiç kimsede yok.Israrda da istikrarda da bir numaralar.
Ето го и любимия ни чичко Гугъл в действие  #Crazy #Crazy #Crazy newsm78

Месут Яр Mail Gazetesi'ndeki Hastası кът телевизия, каза:
Показва, че феновете поддържа постоянна!
Най-активните фенове серия, в класацията на топ 5 yaptım.Aktiflikleri двете поредици са добре представени, както и езикови проблеми ... добре за getirtebilmek kaçmamalarından без възможност за комуникация се дължи на начина ... Аз също като стабилността на ı ...... rarı. Така че ние искаме да възнаградим око kırpışla hepsini.Çünkü подценява тяхната любов не е като ... списъкът е петият dizilerine.Sıralama Любов и наказание по време на предаването стана реда, дори и ако феновете var.Dördüncü oturuyor.Üçüncü Pebble камъни фенове още преди много години, когато поредица от щит с агресивно поведение фенове Kavak Yelleri alıyor.İkinci, така че те са фенове, "Тиква Yelleri почитатели" в незабравимо феновете серия по време на първия Никой tanımlıyorlar.Ama списък yok.Israrda в стабилността на силата на числата.

Всичко ми стана ясно! Crossing Arms  33uu

# 130
  • София
  Wink

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 11:07 от Слънчогледка Яваш

# 131
  • Варна

Най-щастлива

Щастлива съм, любов моя!...
Ще си имаме мъничко слънце!
Едно нежно покълнало зрънце
се гушка кротко в моята утроба...

В мен расте един нов живот,
създаден от красивата ни любов...
Тупти малкото невинно сърце
на обичното ни бъдещо дете!...

Пак да бъда майка съм благословена!
Мисълта за рожбата ни неродена
ме изпълва с неземна радост и вяра,
мечтите ми със светлина озарява...

Искам света да прегърна с ръце!...
Обичам всички...Теб, това дете...
Името му е любов,надежда, красота...
Аз съм най- щастливата жена!...

# 132
  • София
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Тези фенове съвсем се смахнаха  ooooh! ooooh! само се карат кой най-заслужил за да участва на финала.Това пък сега направили са нещо като анкета с въпроси и  се предлага  отговорилите най-правилно те да участват,за да няма сърдити. Даже не го дочетох докрая   Embarassed ooooh! ooooh!

Ако има въпрос за броя на столовете в двора на Гюлер, значи са ни преписали теста.

# 133
Розовка, Йожи, забравих да ви благодаря за фрагмента! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves

Споко няма проблем но преди мене са успяли да го публикуват  newsm10

# 134
В предстоящият епизод всеки,който има пистолет ще го извади от раклата  hahaha hahaha hahaha и ще го ползва,само Харун остава пас. Joy Joy
Малииииии Арас колко безмилостно застрелва онзи човек,но си мисля дали това не е неговия човек,този който пазеше Бату,а той го уговаряше да го пусне.Ако е освободил Кенан,а той застрелва Назан и на Арас му е паднало пердето,ходи и стреля наред  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Да но и Харун държи пистолет в ръката като влезе Арас

Общи условия

Активация на акаунт