Тема Незабравима 204

• 36 538
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен!!!!! newsm03 smile3525 newsm51 newsm68 smile3503
Интересни и силни комантари сте написали за предстоящите и отминали действия и чувства на героите от Незабравима
И всичко това....продиктувано от личното усещане и разбиране на нещата от живота.
Кой е прав и кой е крив.Всеки си има различен отговор от този на другия.Разбира се ,че има и съвпадения в
емоциите и чувствата.Категорична съм обаче в желанието си ,да гледам щастлив финал.Друг не искам  no no no
Нека бъде .....награда за изстрадалата им любов ,а и за нас като корона от рози за всичките емоции и чувства пропили тези страници.......с аромат и
неповторимост.Нека възтържествува победата на доброто.Достатъчно се нагледахме на черните сенки на омразата и злото.
Вярвам в хубавия завършек на тази история..... yes yes
Усмихнат ден  Laughing Laughing Laughing

Hug Hug Hug
Прекрасно написано. И аз вярвам в щастливата развръзка. Любовта я заслужава. bowuu

# 241
  • София
Добър ден  Hug

За добро настроение през уикенда

# 242
  • София
И понеже още чувам.......подрънкването на студената верига и усещам....болката от впитото въже в плътта........ #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy още им се чудя как толкова  свирепо Twisted Evil успяха да  измислят положението в което се озова Хубавелко ooooh! ooooh! Thinking Thinking

ПЛЕННИК

Станала рано зарана
Нашата Меца Мецана
Харун отвлякла...горкия
Синджир му...даже турила
В гората забързана тича
За билки омайни, магични
Отвара от тях да направи
Да излекува дълбоките рани
Но сред шубрака ..на зелена бука
Кукувица черна, силно взе да кука
Изплаши се Меца и хукна да бяга
И билките изпусна, що ги бе набрала
Харуна си викна, още вън от двори
Па бърже вътре....... припна
Уплашена какво е сторил
Намери одаята празна....от него ни следа
Въжета и синджири търкалят се в прахта
Късмет...... кажи ли е това
Мецаната ни дейна....остана пак сама

# 243
Добро утро! Hug Hug Hug
Боб  bouquet, Бганьо, вашата муза не познава почивен ден!
Като гледам фрагмента и 87 епизод няма да е нещо по-различно от останалите,екшън-трилъра продължава.Единственото хубаво нещо е събирането на Ямур , Еда и Харун заедно. Peace
А толкова се надявах последните епизоди да са наистина незабравими за изстрадалите зрители, дължат ни го .Сега отново ще чакаме следващия 88  Crossing Arms
Приятен и релаксиращ уикенд! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244

Боб, Бганьо, поздравления за стиховете ви!   smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 245
Здравейте Незабравими! Ако не е проблем нека преводачките ни кажат за какво става дума Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Mesut Yar Posta Gazetesi'ndeki Televizyon Hastası Köşesi'nde şöyle diyor:
Dizileri bu fanlar ayakta tutuyor!
En aktif dizi fanları sıralamasında top 5 listesi yaptım.Aktiflikleri hem dizilerini iyi temsil ediyor olmaları,hem de meselelerini ...iyi dile getirtebilmek için hiçbir iletişim biçiminden kaçmamalarından kaynaklanıyor...Ben ıs......rarı da istikrarı da severim.Bu yüzden bir göz kırpışla ödüllendirmek istiyorum hepsini.Çünkü sevgileri küçümsenecek gibi değil dizilerine.Sıralama şudur...Listenin beşinci sırasında Aşk ve Ceza fanları var.Dördüncü sıraya yayından kalkmış da olsa Çakıl Taşları fanları oturuyor.Üçüncü sırada yine yıllar önce kalkan Asi dizisinin fanları yer alıyor.İkinci sırada Kavak Yelleri fanları var ki kendilerini "Kabak Yelleri Fanı" olarak tanımlıyorlar.Ama listenin birinci sırasında yer alan Unutulmaz dizisi fanlarının gücü hiç kimsede yok.Israrda da istikrarda da bir numaralar.

Здравейте , Незабравими! Hug Hug Hug

Това по -горе е статия на Mesut Yar - много известен турски журналист , чиято дума има голяма тежест в медийното пространство в Турция

Ето ,превода на статията :

"Феновете са тези , които държат на крак сериалите.И за това , аз направих топ 5 на най- активните фенове.Тази тяхна активност се определя  както от това , че се опитват по най -добър начин да представят своите сериали  и от това , че търсят всякакъв начин да общуват със своите сериалите.Затова аз искам да ги наградя с едно намигване.Защото ,повярвайте ми ,тяхната любов към сериалите не е за подценяване.Назовавам феновете отзад напред: на 5-място - феновете на Ask ve ceza , на 4-място - феновете на Cakil taslari ,на 3- място - феновете на Asi , 2- място за феновете Kavak yelleri  и 1 -място за феновете на Unutulmaz.Тяхната сила я няма във нито един от феновете на другите сериали.Те са номер едно по отстояване на своите позиции , по стабилност и праволинейност..

Превод - Леман

# 246
  • София
Хубаво е ,че  Laughing Heart Eyes Laughing сме доста които вярваме в щастливата развръзка smile3521 newsm51 smile3521Заслужена и красива Laughing Heart Eyes Laughing

АЗ....ИСКАМ

Аз искам с теб.... да споделя.....
Последната си глътка и ...троха
Боли ме....ти когато си далеч
Душата ми осакатена е с меч

С любовни думи аз ще те завивам
И с аромата от косите ти ...ще се напивам
За мене ти си глътката .....живот
Като сълза......наситена с любов

Съдбата ни поднесе....изненади
Вървяхме заедно....ръка в ръка
Прости за всички грешки що съм сторил
Любима моя и единствена Еда

# 247
Ивва bowuu  bouquet , Леман bowuu  bouquet,благодаря за преведената статия!
'' и 1 -място за феновете на Unutulmaz.Тяхната сила я няма във нито един от феновете на другите сериали.Те са номер едно по отстояване на своите позиции , по стабилност и праволинейност..''
Това на 100% се  отнася и за  за българските фенове на ''Незабравима''! newsm10 smile3521

# 248
Здравейте Незабравими! Ако не е проблем нека преводачките ни кажат за какво става дума Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
En aktif dizi fanları sıralamasında top 5 listesi yaptım.Aktiflikleri hem dizilerini iyi temsil ediyor olmaları,hem de meselelerini ...iyi dile getirtebilmek için hiçbir iletişim biçiminden kaçmamalarından kaynaklanıyor...Ben ıs......rarı da istikrarı da severim.Bu yüzden bir göz kırpışla ödüllendirmek istiyorum hepsini.Çünkü sevgileri küçümsenecek gibi değil dizilerine.Sıralama şudur...Listenin beşinci sırasında Aşk ve Ceza fanları var.Dördüncü sıraya yayından kalkmış da olsa Çakıl Taşları fanları oturuyor.Üçüncü sırada yine yıllar önce kalkan Asi dizisinin fanları yer alıyor.İkinci sırada Kavak Yelleri fanları var ki kendilerini "Kabak Yelleri Fanı" olarak tanımlıyorlar.Ama listenin birinci sırasında yer alan Unutulmaz dizisi fanlarının gücü hiç kimsede yok.Israrda da istikrarda da bir numaralar.

Това по -горе е статия на Mesut Yar - много известен турски журналист , чиято дума има голяма тежест в медийното пространство в Турция

"Феновете са тези , които държат на крак сериалите.И за това , аз направих топ 5 на най- активните фенове.Тази тяхна активност се определя  както от това , че се опитват по най -добър начин да представят своите сериали  и от това , че търсят всякакъв начин да общуват със своите сериалите.Затова аз искам да ги наградя с едно намигване.Защото ,повярвайте ми ,тяхната любов към сериалите не е за подценяване.Назовавам феновете отзад напред: на 5-място - феновете на Ask ve ceza , на 4-място - феновете на Cakil taslari ,на 3- място - феновете на Asi , 2- място за феновете Kavak yelleri  и 1 -място за феновете на Unutulmaz.Тяхната сила я няма във нито един от феновете на другите сериали.Те са номер едно по отстояване на своите позиции , по стабилност и праволинейност..

Превод - Леман
Благодаря , Ивва и Леман.
Страхотно признание за феновете.Даже мога да кажа, че за феновете на Незабравима по-скоро думата е фанатици. В добрия смисъл-обсебени и верни. Затова и ще има Happy end!

# 249

Ивве, Леман, благодаря за превода на статията!

# 250
Още едно уточнение от Леман :

Наградите ,които са получили Серхан и Йозлем са от анкета на DIZI TV .Серхан е бил номиниран за ролята си в "Клетва" , а Йозлем за ролята си в "Мъж по принуда".Серхан е останал на второ място след Мурат Йърдаръм ( "Аси" ) само с 20 гласа разлика ,но след приключването на анкетата са решили , че и Серхан заслужава наградата заедно с Мурат , защото има толкова всеотдайни и верни фенове като нас.

Желая ви приятни почивни дни!  lovekiss

# 251
....... Идеята ми е, че наистина прекалявате с коментарите на моменти..  Не го казвам с лошо!!! По=спокойно, не се палете толкова... филмът свършва този месец.....

На мен пък ми харесва да се запаля за нещо! В живота съм темпераментна, както и във форума!Обичам силните чувства! Има ли смисъл от това обаче според твоя пост! В края на краищата к'во ми пука!  Но не е точно така! Виждам нещата в друга светлина.
 Да бъдем чувствени или безчувствени, емоционални или непукисти,живи или сиви и еднообразни, будни или сдържани и дистанцирани!
Според мен емоциите изобщо  са цветът на живота, когато  са истински, а не фалшиви
И точно форумът е мястото, където да освободиш стисканата емоция. И това да контролираш чувствата си в един форум е абсолютно ненужно и безсмислено начинание!
И направо би било скука. Сега не смогваш да прочетеш всичко, но в другия случай обаче
изобщо няма да влизаш, а какво остава да пишеш!

# 252
  • Русе
Бганьо и Боб, поздравления за сутрешната поети4на Муза!Невероятни сте! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
Ивва - Леман, благодаря за поясненията за наградите на Серхан и Йозлем! И за превода на статията!  Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves Ехаааааааа!Незабравима и феновете й са The BEST!

# 253
  • София

Превод - Леман
Благодаря , Ивва и Леман.
Страхотно признание за феновете.Даже мога да кажа, че за феновете на Незабравима по-скоро думата е фанатици. В добрия смисъл-обсебени и верни. Затова и ще има Happy end!
+1 newsm10 smile3521 smile3501 smile3525
Защо ли е така........защото се говори за любов.Красива и силна.Изиграна по един вълшебен и неповторим начин.Браво на феновете....да им е честито стъпало номер1

# 254

Общи условия

Активация на акаунт