Тема Незабравима 204

• 36 562
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Вени , Арас би трябвало да е наясно ,че Харун не е убиец, но най - вероятно Бурак нещо го е натопил.Трябва да е имислил нещо доста достоверно , за да се върже Арас.
 Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking
Дали не е това ,че Харун е човекът , който се е домогнал до Бату , но вместо да го предаде в полицията , го е изпуснал на свобода , по този начин е спомогнал Назан да бъде убита!!!
Възможно е и Бату да се е обадил на Арас и да е потвърдил тази версия , като е казал  да вини за смърта на майка си , единствено Харун , който без да иска го е освободил или нещо от сорта.... Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking
Меги,това изобщо не ми се вярва.Арас видя със собствените си очи на какви жестокости е способен Бату,не би повярвал че Харун ще го пусне на свобода .Няма как да стане това след като психаря се опита да го изгори жив.Кой знае Бурак какви интриги е сътворил,в момента е отритнат отвсякъде и се чуди как да изплува.Ниса не го допуска въвъ фирмата.,дори се кара на Ъшъл за бездушието й и сляпата й вяра в мазника.Все ми се иска да вярвам че пистолета не е насочен срещу Харун,а има друга цел,но ще видим в сряда.  Mr. Green
Може и да си права.Ти първа каза ,че е възможно Мелда да не умира при боричкането/така както изглеждаха финалните кадри на еп.86/ и почти позна:посрадала е ,но не смъртоносно!!!

# 166
# 167
  • София
Гледах още доста пъти фрагмана , но нищо не може да ме убеди ,че Арас не е насочил оръжие към Харун. Точно към него е, но защо ? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Каква е причината?
---------------------------------------------------
А забелязахте ли ,че в началото на фрагмана , дават ,че и Харун търси Менделинка в гората. Сигурна бях ,че той не е толкова коравосърдечен , че въобще да не се поинтересува от нея- въпреки ,че тя точно това заслужава!!
-----------------------------------------------------
А дали е възможно Менделинка да се измъкне от полицейските кучета  и да се натресе , на някоя преминаваща през гората кола , за по сигурно може да бъде  голям камион , натоварен с "трупи",които да се стоварят върху нея!!!
Ууууужас....... не мога да повярвам ,че това изречение излезе от моята клавиятура........ Embarassed Embarassed Embarassed ThinkingВъпреки гадостите на Мелда съвсем не искам тя да умре!!!
Ееее, камион не стига, ами и натоварен с трупи! #Crazy Остава и неуправляем валяк да прелети по нанадолнището и да мине отгоре й! smile3555  Grinning
Тоя номер с камиона беше вече два пъти и късметлията все беше Харун ooooh!- беднягата за едното чудо да си отиде завинаги и двата пъти! #Crazy
Ще видим за Мелда какво са измислили сценаристите, но все си мисля, че тя има да си урежда сметките с Бату и тогава ще видим кой кого, че с нейната внушителна физика- не се знае... newsm78 Laughing
Бату вече е на свобода.Мелда е с рана в корема. Предполагам ,че ще изтърве бебето, а пък това от своя страна означава ,че вече няма да има какво да спре Бату и отмъщението му срущу Мелда.Още повече ,че Бату ,най - вероятно ще я обвинява ,не само ,че го е предала , ами че е изгубила бебето му!!!
Меги ......стана ми мъчно Sad за Мелда....ако се сбъдне поста ти.
Не искам да гледам #Crazy още и още насилие ,болка и мъка.Достатъчно ни показаха в последните няколко серии. #Crazy #Crazy #Crazy

# 168
Гледах още доста пъти фрагмана , но нищо не може да ме убеди ,че Арас не е насочил оръжие към Харун. Точно към него е, но защо ? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Каква е причината?
А забелязахте ли ,че в началото на фрагмана , дават ,че и Харун търси Менделинка в гората. Сигурна бях ,че той не е толкова коравосърдечен , че въобще да не се поинтересува от нея- въпреки ,че тя точно това заслужава!!
А дали е възможно Менделинка да се измъкне от полицейските кучета  и да се натресе , на някоя преминаваща през гората кола , за по сигурно може да бъде  голям камион , натоварен с "трупи",които да се стоварят върху нея!!!
Ууууужас....... не мога да повярвам ,че това изречение излезе от моята клавиятура........ Embarassed Embarassed Embarassed ThinkingВъпреки гадостите на Мелда съвсем не искам тя да умре!!!

Меги, и аз не искам да умре. Затова си мисля, че просто ще я отпратят нанякъде / в психиатрия /, но вече и аз се съмнявам.  Cry Като изгледах фрагмента, тръпки ме побиха. Бату отново свободен в комбина с Бурак, Арас с насочен пистолет към Харун. Две убийства - на Назан и охранителя... Ужас !!! Това си е направо психотрилър и екшън, каква любов , какви пет лева !!! Ужас и безумие ! Embarassed
Единственото добро е, че тримата отново са заедно.
Но с Бату на свобода, не ми се мисли...
Него сигурно съдбата ще го отстрани чак в последната серия.
До последно ще тормози и убива.
Доно поне 90 еп. целия да бъде посветен на любовта между нашите гълъбчета , но не ми се вярва!!Ще им посветят десетте финални минути!!!

# 169
Фрагментът е супер интересен, има загадки, обстановката е почти революционна!
Сега набързо ще Ви прочета, за да си харесам някои Ваши хипотези и да ги обогатя с моите фантазии!

# 170
  • Варна
Има още цели три серии- това означава поне 240 до 270 минути екранно време! Могат да се случат толкова много неща, за които дори и не предполагаме! Може всичко да се обърне на 180 градуса, особено като си знаем стоката- т.е.сценаристите, дето вместо 100-те предполагаеми варианта, винаги ни предлагат да гледаме 101-вия, най- неочаквания, най- абсурдния, но и най -интересния- поне за мен! Аз си оставам върла фенка докрая! Peace
Особено пък, ако се използва добре познатия стар подход- десетки кадри на фона на музика, разположени във времето, които показват разрешаването на безброй ситуации! Peace

# 171
Ееее, камион не стига, ами и натоварен с трупи! #Crazy Остава и неуправляем валяк да прелети по нанадолнището и да мине отгоре й! smile3555  Grinning
Тоя номер с камиона беше вече два пъти и късметлията все беше Харун ooooh!- беднягата за едното чудо да си отиде завинаги и двата пъти! #Crazy
Ще видим за Мелда какво са измислили сценаристите, но все си мисля, че тя има да си урежда сметките с Бату и тогава ще видим кой кого, че с нейната внушителна физика- не се знае... newsm78 Laughing
Бату вече е на свобода.Мелда е с рана в корема. Предполагам ,че ще изтърве бебето, а пък това от своя страна означава ,че вече няма да има какво да спре Бату и отмъщението му срущу Мелда.Още повече ,че Бату ,най - вероятно ще я обвинява ,не само ,че го е предала , ами че е изгубила бебето му!!!
Меги ......стана ми мъчно Sad за Мелда....ако се сбъдне поста ти.
Не искам да гледам #Crazy още и още насилие ,болка и мъка.Достатъчно ни показаха в последните няколко серии. #Crazy #Crazy #Crazy
И аз не искам , въпреки ,че тя прояви жестокост към сестра си и племеницата си, защото с действията си тя им причини ужасна мъка!!!
Не мога да повярвам ,че сценаристите ще се опитат за пореден път да я реабилитират.Вече няма кой да им повярва и на тях и на нея!!!Поведението и към Харун в последните серии ще бъде наказано по някакъв начин.Това ,че ще загуби бебето на Бату едва ли ще е достатъчно наказание!!!

# 172
  • София
Може и да си права.Ти първа каза ,че е възможно Мелда да не умира при боричкането/така както изглеждаха финалните кадри на еп.86/ и почти позна:посрадала е ,но не смъртоносно!!!
Меги това беше логично,следвайки замисъла на филма.Главния герой да премане физически жената ,която уж тормозеше психически(не буквално, косвено),та чак полудя.Ако я беше и убил вече  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! това значеше да живее цял живот с угризения за погубения й живот и този на бебето й.А и как щеше да погледне Еда в очите,колкото и мизерии да сътвори Мелда все пак са сестри  Tired

# 173
А аз останъх с печетлението че Мелда не е бременна . Но вярно че Бату и вярва в това най сигурно е като гледаме следващата серия  Grinning  От мене лека че компа се развали на сина ми и сега иска моя до утре Лека вечер на всички   love001

# 174
  • София
А аз останъх с печетлението че Мелда не е бременна . Но вярно че Бату и вярва в това най сигурно е като гледаме следващата серия  Grinning  От мене лека че компа се развали на сина ми и сега иска моя до утре Лека вечер на всички   love001
Мелда е бременна,дори и в миналата серия я даваха как си гали корема и говореше на бебето колко щели да бъдат тримата с Харун щастливи и всичко щяло да е толкова хубаво  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 175
  • Варна
А аз останъх с печетлението че Мелда не е бременна . Но вярно че Бату и вярва в това най сигурно е като гледаме следващата серия  Grinning  От мене лека че компа се развали на сина ми и сега иска моя до утре Лека вечер на всички   love001
Ха, интересна теория! Thinking Дали е възможно Мелда да не е бременна- да се е заблудила, да речем, не мисля, че си измисли тая бременност! Може да има лъжливи симптоми- и това се случва, не е невъзможно! Не е ходила на лекар, не си е правила тест за бременност, няма характерните признаци на ранната бременност, а тя е на години!  Thinking
Хм, наистина интересно, ако се окаже, че не е била бременна и това стане ясно на всички! #Crazy Изобщо не ми се мисли как ще реагира Бату- Мелда да я отпишем направо! ooooh!

# 176
Офф,най-накрая да се включа,и изгледах фрагмана-
-най-хубавото е,че семейството-(Ямур,Еда,Харун)се намери,събра,и е радостно от това!
И тука искам да отворя една скоба,и да кажа колко дълновидно и като истинска майка постъпи Еда!-вместо да товари малката Ямур с нова мъка,тя пое всички негативи на детското поведение,прие Ямур да й се сърди на нея,но ето,че Харун се завърна,и детето е щастливо!
Освен Ямур,мисля,че всички,които я нападаха безпричинно,и "първосигнално",трябва да й се извинят!
Другите събития не са толкова ясни,и може и да са подвеждащи.Другото хубаво,е,че Харун не е убиец на Мелда-друга ще бъде съдбата й.
Доколкото видях,предполагам,че Бату уби една от майките на Арас-по-вероятно Назан.
Този,който се гърчеше под куршумите на Арас много прилича визуално на Бату,но няма да е той-има още епизоди да тормози всички....
А Бурак отново е забъркал някоя интрига-за да дойде Арас в дома им-дали случайно попадна на Харун,търсейки някой друг-......-ще видим ......

# 177
Мелда е бременна,дори и в миналата серия я даваха как си гали корема и говореше на бебето колко щели да бъдат тримата с Харун щастливи и всичко щяло да е толкова хубаво  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Рекси, а Мелда не си ли каза пред Харун ,че не са спали заедно?
Май тясе опита да му каже , но той не загря! newsm78 newsm78 newsm78

# 178
Офф,най-накрая да се включа,и изгледах фрагмана-
-най-хубавото е,че семейството-(Ямур,Еда,Харун)се намери,събра,и е радостно от това!
И тука искам да отворя една скоба,и да кажа колко дълновидно и като истинска майка постъпи Еда!-вместо да товари малката Ямур с нова мъка,тя пое всички негативи на детското поведение,прие Ямур да й се сърди на нея,но ето,че Харун се завърна,и детето е щастливо!
Освен Ямур,мисля,че всички,които я нападаха безпричинно,и "първосигнално",трябва да й се извинят!
Другите събития не са толкова ясни,и може и да са подвеждащи.Другото хубаво,е,че Харун не е убиец на Мелда-друга ще бъде съдбата й.
Доколкото видях,предполагам,че Бату уби една от майките на Арас-по-вероятно Назан.
Този,който се гърчеше под куршумите на Арас много прилича визуално на Бату,но няма да е той-има още епизоди да тормози всички....
А Бурак отново е забъркал някоя интрига-за да дойде Арас в дома им-дали случайно попадна на Харун,търсейки някой друг-......-ще видим ......

Аз също не мисля ,че Еда не е лоша майка. Може би е възможно да допуска някои грешки , но това е защото няма опит и защото прекалено много се опитва да угоди на Ямур.Може би винаги се е страхувала от това , което наистина се случи- Ямур да се отрече от нея!!!

# 179

това е много интересно предположение. браво, жоли ! може и да излезе истина. тя мелда е достатъчно луда, за да си въобрази и това. освен това веднъж вече я е разигравала тази бременност, вярно, знаеше, че е фалшива, но толкова й се искаше да е истинска. може и сега да не е бременна. побъркана е, напълно е възможно това. ако заприказва на лекарите за бебе , а такова няма, като се вземе предвид и поведението й след отвличането на харун, мелда наистина да я пратят в психиатрия.

Общи условия

Активация на акаунт