Тема Незабравима 204

• 36 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • София
Нали по разписание и днес трябва да ни пуснат фрагман.
Да осветлим с фенерче. Thinking....тъмния тунел hahaha
Бату ли ще е жертвата на Арасовите куршуми,Мелда и тя......кръвта си как ще спре или пък в болницата кой ли ще я заведе newsm78 #Crazy
Ееее, Боб, нали в4ера ни го пуснаха?! Всеки ден ли искаш? hahaha
В интерес на истината, този фрагмент го пускат за 4-ти път , с 4-та мелодия. smile3516
Вени....помня от вчеря,помня hahaha hahaha hahaha hahaha....ама нали по 3 ги дават.Та така де...днес още един,а утре последния.Даже за пред финал са малко  Joyна брой newsm78

# 332
  • София

newsm10 smile3521 smile3501
Все едно всеки момент ще .....мръднат.Успешно е пресъздал дори и емоцията ,която внушават

# 333
  • Русе
Бату ли ще е жертвата на Арасовите куршуми,Мелда и тя......кръвта си как ще спре или пък в болницата кой ли ще я заведе newsm78 #Crazy
В интерес на истината, този фрагмент го пускат за 4-ти път , с 4-та мелодия. smile3516
Вени....помня от вчеря,помня hahaha hahaha hahaha hahaha....ама нали по 3 ги дават.Та така де...днес още един,а утре последния.Даже за пред финал са малко  Joyна брой newsm78
Mиналият епизод мина с 2 фрагмента. newsm78 Сега напускаха един и същ с разли4ни мелодии. Станах  #Crazy!

# 334
# 335
  • София
Златна рибке, не разбирам защо се оправдаваш и обясняваш. Проблемът не е твой!
Но този пост ми даде една идея! Занапред ще чета много внимателно Надежда 76, за да видя нейните постове към коя група се отнасят:-забавни и релаксиращи
-злобни и натоварващи
-сериозни и аналитични
-безлични и нищо неказващи
-откровени глупости
-поздрави за добро утро, лека нощ и поезията на форумките
-кафе паузи
-подкрепа на чуждо мнение
До момента нямам впечатления, за което съжалявам! Но не си струва да се връщам назад в темите по този повод!
Как си ни подредила hahaha Joy hahaha като в консервена фабрика hahahaИли на рафтове в магазин за стока с различно качество.Много си наблюдателна ribolovКато в риболова.Изисква се пълно съсредоточаване....особено когато си на плувка.Нали съм компетентна  bowuuи по тия въпроси Laughing

АНАЛИЗ

Аз дълго...мислех си,дали да взема
Отношение........
По днешното сформирало се обяснение
И ето ме с лично мнение
Римувано е.... като забавление
Че време няма не остана
На крачка сме дори и от финала
Та мисля си.....кому анализи са нужни
Квалификации ...... ненужно дълги
На нашите особи и души
Облечени в надежди и мечти
За Надето си имам лично мнение
И нямам....... капчица съмнение
Добра душа е и обича да се смее
Като Ямур.....дори и да лудее
Така ,че Каламитси......мила
Пиши но без да ни класираш
На стълбицата си за кой е по по най
А забавлявай се и на финала се отдай
Дали ще бъде лош..... или добър
Отново пак е всеки с лично мнение
Аргументирано или с нотка на съмнение
Тук заедно сме ....и ще го вкусим

П.П.Внимавай да не прочетеш.....някой чужд пост,а да си мислиш ,че е от Надето Joy hahaha Joy
Бъди внимателна и се проверявай....нали не обичаш грешките. smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 21:36 от bob_99

# 336
  • София
Mиналият епизод мина с 2 фрагмента. newsm78 Сега напускаха един и същ с разли4ни мелодии. Станах  #Crazy!
Аз защо......си мисля ,че изгледах 3 Joy.Вени,да не си в грешка hahaha

# 337
  • София
smile3521 smile3521 smile3521
Най-жадуваната прегръдка,между нашите гълъбчета  loveuuu
Не ....много са.След бомбата поставена във фирмата.След като Хубавелко .....видя,че Еда не е умряла на взривената яхта.......и още сигурно за които не се сещам newsm78 Laughing Heart Eyes Laughing

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 21:39 от bob_99

# 338
Дами,това не е рисунка,обработих снимката за да стане като такава... Laughing

# 339
  • Монтана
Боб,прекрасни рими!За пореден път се възхищавам на таланта ти да пресъздаваш обзелите те емоции по този прекрасен начин-точно,изискано,но достатъчно ясно!Браво,браво!За съжаление аз бях многословна,но надали ще постигна твоя успех!Продължавай,мила-господ е бил достатъчно щедър,а и ти прекрасно се възползваш от дарбата си! newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 340
smile3521 smile3521 smile3521
Най-жадуваната прегръдка,между нашите гълъбчета  loveuuu
Не ....много са.След бомбата поставена във фирмата.След като Хубавелко .....видя,че Еда не е умряла на взривената яхта.......и още сигурно за които не се сещам newsm78 Laughing Heart Eyes Laughing
Всяка тяхна прегръдка изглежда като дълго чакана и жадувана.... Heart Eyes

# 341
  • Монтана
Каквото и да си направила-добре си се справила!Хайде,прихвана ме от Боб! Laughing Laughing Laughing LaughingМайтап,де да можеше така.... hahaha hahaha hahaha
Пепел от рози,чудесно се е получило,защото е правено с много желание!Браво! Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    bouquet  

# 342
Пепелче, страхотно се е получило. Hug
Не случайно съм в тази тема. Страшни таланти вършеят тук и винаги има какво да видиш и "чуеш" тук. newsm51

# 343
  • София
Браво. newsm10 smile3525Дори и без цветове.....се улавя тяхното желание ....за близост и екзотичност.

# 344
  • София
Цветя за вас красиви момичета.Филма ще приключи и сигурно няма да сме така винаги на линия ,ако го излъчват по някой нашенски канал.Но аз винаги ще си спомням с усмивка ....за всички вас.Компанията тук е уникална и неповторима.  bouquet Laughing Heart Eyes

Приятна вечер!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт