Тема Незабравима 204

• 36 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
АНАЛИЗ
Аз дълго...мислех си,дали да взема
Отношение........
По днешното сформирало се обяснение
И ето ме с лично мнение
Римувано е.... като забавление
Че време няма не остана
На крачка сме дори и от финала
Та мисля си.....кому анализи са нужни
Квалификации ...... ненужно дълги
На нашите особи и души
Облечени в надежди и мечти
За Надето си имам лично мнение
И нямам....... капчица съмнение
Добра душа е и обича да се смее
Като Ямур.....дори и да лудее
Така ,че Каламитси......мила
Пиши но без да ни класираш
На стълбицата си за кой е по по най
А забавлявай се и на финала се отдай
Дали ще бъде лош..... или добър
Отново пак е всеки с лично мнение
Аргументирано или с нотка на съмнение
Тук заедно сме ....и ще го вкусим

Боб,прекрасни рими!За пореден път се възхищавам на таланта ти да пресъздаваш обзелите те емоции по този прекрасен начин-точно,изискано,но достатъчно ясно!Браво,браво!За съжаление аз бях многословна,но надали ще постигна твоя успех!Продължавай,мила-господ е бил достатъчно щедър,а и ти прекрасно се възползваш от дарбата си!

Боб, поздравления!!!  Вай, поздравления и за теб!  От сърце!!!

# 346
Златна рибке, не разбирам защо се оправдаваш и обясняваш. Проблемът не е твой!
Но този пост ми даде една идея! Занапред ще чета много внимателно Надежда 76, за да видя нейните постове към коя група се отнасят:-забавни и релаксиращи
-злобни и натоварващи
-сериозни и аналитични
-безлични и нищо неказващи
-откровени глупости
-поздрави за добро утро, лека нощ и поезията на форумките
-кафе паузи
-подкрепа на чуждо мнение
До момента нямам впечатления, за което съжалявам! Но не си струва да се връщам назад в темите по този повод!
Как си ни подредила hahaha Joy hahaha като в консервена фабрика hahahaИли на рафтове в магазин за стока с различно качество.Много си наблюдателна ribolovКато в риболова.Изисква се пълно съсредоточаване....особено когато си на плувка.Нали съм компетентна  bowuuи по тия въпроси Laughing

АНАЛИЗ

Аз дълго...мислех си,дали да взема
Отношение........
По днешното сформирало се обяснение
И ето ме с лично мнение
Римувано е.... като забавление
Че време няма не остана
На крачка сме дори и от финала
Та мисля си.....кому анализи са нужни
Квалификации ...... ненужно дълги
На нашите особи и души
Облечени в надежди и мечти
За Надето си имам лично мнение
И нямам....... капчица съмнение
Добра душа е и обича да се смее
Като Ямур.....дори и да лудее
Така ,че Каламитси......мила
Пиши но без да ни класираш
На стълбицата си за кой е по по най
А забавлявай се и на финала се отдай
Дали ще бъде лош..... или добър
Отново пак е всеки с лично мнение
Аргументирано или с нотка на съмнение
Тук заедно сме ....и ще го вкусим

П.П.Внимавай да не прочетеш.....някой чужд пост,а да си мислиш ,че е от Надето Joy hahaha Joy
Бъди внимателна и се проверявай....нали не обичаш грешките. smile3521 smile3521 smile3521
Бобче, Hug.
От спама на Каламитси се е родила поредната свежа хрумка на Бобчето. Joy Е имам дребни забележки за риболова- нали съм рибка?!Но тъй като съм златна,ще споделя един виц , на който ми напомня таз тупикова ситуация. hahaha
Един хваща Златната рибка:
- Искам малък завод, къща и кола.
Рибката:
- Добре, но на кредит или лизинг…
- Тогава избирай: в масло или олио…
hahaha

# 347
  • Монтана
Цветя за вас красиви момичета.Филма ще приключи и сигурно няма да сме така винаги на линия ,ако го излъчват по някой нашенски канал.Но аз винаги ще си спомням с усмивка ....за всички вас.Компанията тук е уникална и неповторима.  bouquet Laughing Heart Eyes

Приятна вечер!!!!!!

Благодаря ти,Боб!И мен ме обземат същите мисли-това е и причината да не понасям някой да квалифицира и обижда участниците тук!Прекарахме и все още прекарваме с интерес часове в този форум  и трябва да го запазим чист!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    bouquet

# 348
Радвам се на всички мнения във форума.
Никой не може да ме принуди обаче да харесвам Еда, след като не я харесвам.
Всеки дава каквото може от себе си.
Мен не ме впечатляват толкова чаршафите с повтарящи се снимки, колкото интересните анализи, предположения , това за мен е най-ценното.
Затова не приемам никакво делене, за 3 часа през нощта и след това.

# 349
  • Монтана
 Иси,благодаря за цветята-чест е за мен! bowuu bowuu bowuuОсобено до Боб! Laughing Laughing Laughing
Дами,сериалът както дойде,така ще си отиде-дали всичко ни харесва или не,как ще завърши-можем да гадаем!Но ще останат приятните спомени от всичко прочетено и преживяно тук!А то е толкова хубаво!Поздрав за всички с един от хилядите мои любими клипчета  за сериала!И аплодисменти за всички творци и участници тук! Hug Hug Hug Hug

# 350
  • Монтана
И понеже виждам авторът на този клип на балкона,поздравявам всички и с нейното творение-красиво и вълнуващо,направено с много любов!Благодаря! Hug Hug

# 351
  • Монтана
Златна рибке,както винаги-в десетката! Hug Hug HugЦветя за теб!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 352
Вай, чудесни клипчета.  bouquet
Таз вечер ни оставиха без снимчица дори. Sad

# 353
  • Монтана
Жалко,но май така ще остане! Затова пък единствения фрагман го разпространиха в хиляди варианти...И аз като Вени почти се хванах във Фейса,че има нов фрагман!И току да ви го постна,но реших първо да го изгледам....Беше същия!Направиха ни разногледи!Но този път не може да им се отрече,че бяха достатъчно ясни с фрагмана!Може би затова не го и обсъждаме толкова!Само ми е мъчно за Назан-заплати за омразата на Бату към Арас!А и този каквото се закани-изпълнява го...За съжаление!

# 354
Бату помита всичко след себе си, изобщо не го интересуват майки- бащи.
Арас преди си е бил щастливец,че не е имал нещо общо с него, а сега му се стовариха такива неща на главата, та и той се побърка. Тъкмо разбра, коя е истинската му майка и Бату я  убива  Shocked
Бату си е психар и него интересува нищо  Tired Мелда и тя легна с него и полудя после  Shocked
Не знам изобщо как да коментирам нейното поведение. Тя се държи , като ненормална. Сцената, когато гледаха филм с Харун беше като от филм на ужасите  Close
Вързала Харун като животно за инвалиден стол и го храни с вилицата   Sick  и това  цяла седмица, как е издържал просто не знам  newsm78 Sick
Щом Еда насочи пистолет към нея и стреля , значи положението е тежко  Laughing
И как ни представят нещата минаха 2 седмици, а полицията не може да намери Харун  ooooh!

# 355
  • Русе

Боб, за прекрасния "Анализ", който си сътворила! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

Пепел от рози, възхищавам се на постоянството ти да твориш красота! smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

# 356
  • Русе
Съжелявам, Алисас, 4е не харесваш Еда, но филмът е за Еда и Харун, и за любовта им. Peace

# 357
Абе тук на всички им е много лесно да съдят Еда, но никой не се поставя на нейно място.
Не знам , какво очаквате да направи, като е изпаднала в абсолютна безизходица. Харун е отвлечен от сестра й , не знае, какво се случва с него, а детето постоянно я пита. За да кажете,че е добра майка сигурно трябваше да обясни на Ямур,че баща й е отвлечен от леля й  Shocked
Не я упреквам за нищо, защото , когато с детето й станаха майка и дъщеря наистина то вече беше с изграден характер, възпитавано от бащата и разлигавено разбира се от него  Tired
И сега понеже компенсира изгубените години с нея , й позволява да й се катери по главата и да й говори така.
Лъжите, които Еда й е наговорила са били благородни за нейно добро, за да не страда толкова и да живее в тревоги за баща си. И все пак да има надежда,че ще се върне  Peace

# 358
Съжелявам, Алисас, 4е не харесваш Еда, но филмът е за Еда и Харун, и за любовта им.

Вени, харесвах , обожавах Еда в началото.
Срещата им в нощта, когато се разбра, че Мелда е "бременна", тя с червеното палтенце, как вървеше и се обръщаше към Харун.... за мен беше кулминацията. Хиляди пъти съм го гледала.
Или прекрасният клип с песента на Къванч, след като Тюркян ги раздели.
Това за мен беше една друга Еда.
Както и да е.
Аз също искам щастлив финал, заради тази голяма любов,
която буквално ме завладя преди повече от година.
Не мисля, че вторият сезон е за любовта им.
Това е сезон за отмъщението на Бату. Смърт и жестокост.
Нелепи, объркващи ситуации, изпортени образи, много по-слаб сезон от първия.
Затова то няма смисъл даже и от коментари.
Да се чудиш с кого за какво да се заядеш  Wink

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 23:17 от allisas73

# 359
Жалко,но май така ще остане! Затова пък единствения фрагман го разпространиха в хиляди варианти...И аз като Вени почти се хванах във Фейса,че има нов фрагман!И току да ви го постна,но реших първо да го изгледам....Беше същия!Направиха ни разногледи!Но този път не може да им се отрече,че бяха достатъчно ясни с фрагмана!Може би затова не го и обсъждаме толкова!Само ми е мъчно за Назан-заплати за омразата на Бату към Арас!А и този каквото се закани-изпълнява го...За съжаление!
Права си, че бая поспамихме, за което се чувствам лично отговорна. Embarassed
Да се върнем на Незабравима. Бату е жив дявол. Той е все по-отдаден на дявола, Харун все по-влюбен и по-безпомощен пред него. Харун е като противовес на Кенан, но  добрината му е толкова голяма,че трябва Арас да му помага за да се справи. Дори и двамата не могат да преборят лошотията на Бату. Сигурно, защото и Бурак е подвластен на силите на злото и им съдейства активно. Интересно е дали Арас ще отстъпи пак на Бату, дали ще стреля срещу Харун-веднъж вдигна пистолет срещу него,но се отказа...За сметка на това Харун го рани, воден най-вече от ревност..В същото време основният двубой Харун-Бату, като че ли е все още е във фаза спаринг среща-всеки гледа да запази другия. Много нелогично е дотук.
Както и появата на осиновителката на Арас, ни в клин ни в ръкав, на 5 крачки от финалната права.  И то когато елиминираш на кило основни играчи...
Дано се изясни малко картинката, че обичайната синоптична прогноза за облаци, дъжд и леден вятър от юг, ми идва в повече за началото на юни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт