Знаете ли кого видях-18 тема

• 89 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Е защо да е невъзможно, какво толкова и има, че да не е да 19.
Годините са нещо което лесно някой може да провери особено в България.

# 61
  • Linz
Не е на 19, на 20 е. Кое му е невъзможното?
И ти като Албена Вулева, която преди 10-тина год. каза, че Глория е толкова стара, че вече е с единия крак в гроба ooooh!

# 62
  • До морето
 Глория е родена на 28/29 . 06. 1973г. Изгря някъде през 1994, значи е била на 21. Какво странно има? Никога не си е крила годините, даже през 2003  прави голям концерт в НДК, по повод 30-я си юбилей. Запомила съм, защото тогава излезе песента й с Асен Блатечки и я пя на този концерт!

# 63
Дъщерята на Глория със сигурност не е студентка. Може би е 8-9 клас най-много.

# 64
  • гр. Шумен
А на мен ми се струва, че писалият за "внучетата" на Глория просто го раздава в стил "Сигнално жълто", не че е убеден в това. Но пък, след като една наближаваща 40 жена му се струва "стара", че да я гъбарка за годините й, то Лили Иванова сигурно му се струва библейски персонаж.

# 65
Днес видях Дидо Мачев..купуваше домати , картофи и праскови.Говореше по телефона с някаква жена ( предполагам съпругата му ).Питаше я какво точно да вземе.  Simple Smile Страшен симпатяга е.

# 66
Рано сутринта видях Лотър Матеус в бизнес салона на литището и после, почти по едно и също време, се качихме на самолета за Мюнхен. Беше сам, облечен много елегантно- тъмен костюм, бяла риза и прическа. Изглеждаше повече от добре като за 6:30 сутринта. Няколко пъти вече го засичам да пътува или за Мюнхен или за Франкфурт и ми прави впечатление, че е много лъчезарен и любезен. Освен това, изглежда доста млад, никога не бих предположила, че е на 50 год., ако не знаех.

# 67
Преди няколко месеца-Памела Андерсон-На метри се разминахме.
Ами няма такава грозна гледка. Sick Sick

# 68
  • Sofia
Да не си се припознала,чак пък грозна гледка....какво и е на жената

# 69
Ако съдя по последните й снимки в нета наистина много зле изглежда. Навсякъде е с един тон грим и облечена като за магистралата, направо е гротеска.

# 70
Тази сутрин в Борисовата градина - Петър Гюзелев от "Щурците".

# 71
  • Бистрица
Тази сутрин в Борисовата градина - Петър Гюзелев от "Щурците".
Да не се беше подмладил?

# 72
Напротив, доста остарял.

# 73
Дoli,разбира се,че не се припознах.Заради нея бяха затворили една главна улица.И пак заради нея,не намирайки паркинг аз,се простих с една добра сума за неправилно паркиране.Мина на метри от мен.Смешна е вече.И аз съм на възраст,но тази жена е прекалила с много неща. ooooh!

# 74
Дoli,разбира се,че не се припознах.Заради нея бяха затворили една главна улица.И пак заради нея,не намирайки паркинг аз,се простих с една добра сума за неправилно паркиране.Мина на метри от мен.Смешна е вече.И аз съм на възраст,но тази жена е прекалила с много неща. ooooh!

Не се подигравайте на жената, тя е хронично болна, на мен ми е жал за нея, въпреки, че е богата. Предполагам, че не е щастлива, и има достатъчно проблеми в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт