Знаете ли кого видях-18 тема

• 89 856
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честито клюкарки Laughing, току що ви споменаха по тв:7 , разкрили сте били извънбрачното дете на Коцето-Калки. Браво

# 76
  • София
Вчера видях Денис Ризов с хубава стройна блондинка във Flannagans.

# 77
Дъщерята на Глория със сигурност не е студентка. Може би е 8-9 клас най-много.
Точно така, до гимназията бяха съученички със сестра ми, която е на 15 в момента. Даже на Глория дъщеря и беше в долния клас, значи е там някъде, 8 клас.
Определено Глория изглежда зряла, особено в сравнвние с други жени на нейните години, има такова излъчване явно, но не е стара в никакъв случай, на около 38 е.

# 78
# 79
Днес видях Мира Добрева около НДК. Отново много стилна и елегантна. До нея вървеше едно момиче, на около 13-15 години, дъщеря може би? И тя беше много красива.
След това в моя квартал Любо от "Те". Съвсем неглиже, с едни изтъркани дънки, в които беше загащил измачкана, леко провиснала тениска. Адски състарен и изморен изглеждаше.

# 80
Доста често виждам Алис Боварян и Ива Екимова-преподават в НБУ, съответно пеене и PR.
Ивка особено преподава-интелектуално й е Simple Smile

Също така в НБУ се мяркат Райна, Валя, Глория, Снежина Вълкова и там прочие интелигенции.

П.С. Глория не учи в НБУ, де, може да е дошла да си прибира внучето от лекции  Mr. Green

Глория е на 35 -36, какво внуче ????? Така си ги пишете понякога коментарите Laughing Laughing

Занапред ще пиша, че съм иронична, когато не схващате очевидното

# 81
Днес привечер - Гена Трайкова. Беше със страхотно сплетена на плитка коса. Изглеждаше добре.

# 82
  • Варна
Мариус Куркински на крайбрежната алея.

# 83
В петък вечерта в City Center Коко Каменаров и Радина Червенова. Не съм сигурна тя на колко е години, мисля че минава 50 г., но изглеждаше доста добре. Бял потник, дънчици, сандалки на огромен ток и въпреки това беше доста нисичка. Имаше доста грим, но беше сладурана. Пак там Димитър Павлов с русо гадже.
В събота в Сердика Център на детски празник пя Теди Кацарова. Май е прекалила със солариума. Иначе и тя ми се видя доста ниска.

# 84
Теди Кацарова е доста дребна и е черничка по принцип. Но е сладурана Simple Smile.
Радина Червенова е на 50+, време й е да слиза от екран, колкото и добре да изглежда.

# 85
Райна-на главната улица в Сандански преди 2 седмици,не изглеждаше много впечатляващо Mr. Green Валери и Николета също ги видях-цирк Балкански,Младост.Действително Николета не изглежда както на всичките й фотосесии.Симпатична ми се видя,интересно беше облечена,но нищо повече. Party

# 86
Теди Кацарова е доста дребна и е черничка по принцип. Но е сладурана Simple Smile.
Радина Червенова е на 50+, време й е да слиза от екран, колкото и добре да изглежда.

Предпочитам да гледам 52-годишната Радина, отколкото фъфлещи и сричащи млади говорителки, които са на екран само, защото се търкалят в нечие легло.

# 87
Да, Шушон, абсолютно е така.
Обаче - много млади партньори й избират на Радина. И става неприятно.
Един господин на нейната възраст би бил чудесно решение.

# 88

Сакън Crossing ArmsНе пипайте жената.
Ще остана без новини.Не мога да гледам някой недоразумения.

# 89
Аз видях Радина Кърджилова с Деян Донков миналият уикенд в центъра на малките пет кьошета. Бяха си напазарували и влязоха в един вход на кооперация до Уго.

Общи условия

Активация на акаунт