Знаете ли кого видях-18 тема

• 89 849
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Николета Лозанова и Валери Божинов на цирк. В Младост, Балкански.

Това може да е следващото амплоа на Николета....или на Валери.
Вместо да заведе сина си, той помъкнал на цирк тази...

# 46
Николета Лозанова и Валери Божинов на цирк. В Младост, Балкански.

Това може да е следващото амплоа на Николета....или на Валери.
Вместо да заведе сина си, той помъкнал на цирк тази...

И как изглеждаха двамата на живо, освен, че са джуджета:)?

# 47
Добре изглеждаха. Николета има много хубава кожа. Аз и друг път съм я виждала, няма много общо със снимките от фотосесиите. Сега ми се видя малко поотслабнала сякаш и е по-добре.  Зимата си беше направо трътлеста. Не мога да кажа нищо лошо, но не би казала, че е красавица.  Валери симпатично момче, но също не мога да кажа нищо повече, тъй като не е мой тип. По доста по различен тип си падам и по по-висок. Тези двамата са доста мини.
Бяха прегърнати по едно време, но съвсем умерено се държаха, без демонстрации. Като улегнала двойка.

# 48
Добре изглеждаха. Николета има много хубава кожа. Аз и друг път съм я виждала, няма много общо със снимките от фотосесиите. Сега ми се видя малко поотслабнала сякаш и е по-добре.  Зимата си беше направо трътлеста. Не мога да кажа нищо лошо, но не би казала, че е красавица.  Валери симпатично момче, но също не мога да кажа нищо повече, тъй като не е мой тип. По доста по различен тип си падам и по по-висок. Тези двамата са доста мини.
Бяха прегърнати по едно време, но съвсем умерено се държаха, без демонстрации. Като улегнала двойка.

Макар, че не ги харесвам и двамата може пък найстина да си се обичат по техен си начин.
Само не приемам държанието на Валери към детето му  Confused

# 49
Всеки ден виждам Златка-вместо запис.

# 50
Доста често виждам Алис Боварян и Ива Екимова-преподават в НБУ, съответно пеене и PR.
Ивка особено преподава-интелектуално й е Simple Smile

Също така в НБУ се мяркат Райна, Валя, Глория, Снежина Вълкова и там прочие интелигенции.

П.С. Глория не учи в НБУ, де, може да е дошла да си прибира внучето от лекции  Mr. Green

# 51
Видях Поли Генова в мол Сердика. Приличаше на клошар- носеше сиво много размъкнато долнище на анцунг и дъъъълго сиво нещо, наподобяващо жилетка. Перчема й беше жълтеникав и килнат на една страна Rolling Eyes

# 52
Доста често виждам Алис Боварян и Ива Екимова-преподават в НБУ, съответно пеене и PR.
Ивка особено преподава-интелектуално й е Simple Smile

Също така в НБУ се мяркат Райна, Валя, Глория, Снежина Вълкова и там прочие интелигенции.

П.С. Глория не учи в НБУ, де, може да е дошла да си прибира внучето от лекции  Mr. Green

Глория е на 35 -36, какво внуче ????? Така си ги пишете понякога коментарите Laughing Laughing

# 53
А Снежина Вълкова какво дири в НБУ, тя не беше ли моделка newsm78 ?

# 54
като е (била) модел, не може ли да се запише в Оневерситет?  Crazy

# 55
  • София
Калин Вельов в кафето на Технополис в Младост 4. Сам, с лаптоп. Татуировката му не ми хареса.

# 56
Интерсно, Снежина Вълкова уж беше заминала да живее в чужбина.  Thinking

# 57
  • Пловдив

Глория е на 35 -36, какво внуче ????? Така си ги пишете понякога коментарите Laughing Laughing

В едно предаване я гледах и спомена, че е 73 -ти набор. Родена е през юли. Да не би пък дъщеря и вече да е студентка!?

# 58
Иван Динев—Устата в Moll Варна,ядеше сладолед  Grinning

# 59

П.С. Глория не учи в НБУ, де, може да е дошла да си прибира внучето от лекции  Mr. Green

В едно предаване я гледах и спомена, че е 73 -ти набор. Родена е през юли. Да не би пък дъщеря и вече да е студентка!?

Стига бе, как ще е на 35 години  #Crazy
 Ами тя преди около двадесет години стана известна, тогава беше на двадесет и няколко, значи сега е най-малко на 42-43 години. А и според мен си изглежда на възрастта, визуално е на 45 според мен. Недейте да вярвате на "официалните" данни в интернет, Глория в началото на 90-те си беше жена на двасет и няколко. Ето ви я Глория преди 17 години:

И искате да ми кажете, че на тази снимка е на 19 години  #Crazy Невъзможно!

Общи условия

Активация на акаунт