Къде в Пловдив???-22

• 56 604
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Затвориха го - преди няколко дена имаше реклама, че ще отваря Бобо Зандер на негово място, може и да са го пуснали вече. Иначе Фадото още от миналата година, да не е и по-рано, даваше тенденции, че ще затваря

Да, вече е отворил м-на на Бобо Зандер..Еее, дали няма да отворят някъде другаде, харесваха ми обувките им...

# 61
  • Пловдив
Мисля, че нямат намерение да отварят магазин, но не го твърдя със сигурност. В момента им функционира фирменото магазинче към фабриката - на "Кукленско шосе"

# 62
  • Пловдив
Момичета, знаете ли добра лаборатория за вземане на кръв на бебе? Предстоят ни задължителните изследвания в 6-ти месец, та ми се иска да е в лаборатория, в която имат опит с бебета и ще го направят най -безболезнено и внимателно..

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 20:54 от ivka_007

# 63
Момичета, знаете ли добра лаборатория за вземане на кръв при бебе? Предстоят ни задължителните изследвания в 6-ти месец, та ми се иска да е в лаборатория, в която имат опит с бебета и ще го направят най -безболезнено и внимателно..

В ДКЦ-то до х-л Лайпциг. Явно от Вела изпращат много деца там, защото лабораторията е като детски кабинет. На дъщеря ми два пъти й вземат и кръв от вената и са много внимателни.

# 64
Запис и  от мен.
 Hug Peace

# 65
Пингвините затварят или се местят другаде  newsm78

# 66
  • Пловдив
 Peace

# 67
Да похваля и аз мексиканския ресторант Поко Локо в Кършияка:) Вчера го посетихме и останахме много доволни от кухнята и обслужването:) Минус е само липсата на лятна градина.

# 68
Момичета, дайте някаква идея за 5-6 дена почивка на хижа,вила или хотелче/балкан/ за мен и детето, да е на прилични цени.Иска ни се по цял ден да се разхождаме из балкана и да се излежаваме  по полянките на слънчице.

# 69
Момичета, дайте някаква идея за 5-6 дена почивка на хижа,вила или хотелче/балкан/ за мен и детето, да е на прилични цени.Иска ни се по цял ден да се разхождаме из балкана и да се излежаваме  по полянките на слънчице.

Разгледай из сайтовете за Циговчарк. Много достъпни цени, поляни и горички бол, язовир си има, водни колела. Със семейството ми всяка година сме там и го обичам много. Ако кажеш какво точно искате и до колко парички, ако мога ще помогна с търсенето. Има съвсем прилични къщи под наем с кухня(хладилник, микровълнова, печка и т.н).

# 70
http://www.ztcneda.com/bg/entertainments/vila-gorski-kt-asenovgrad

# 71
Троянския балкан, ако не ти е далече, препоръчвам комплекс Острова, с. Бели осъм.

# 72
Момичета, знаете ли добра лаборатория за вземане на кръв на бебе? Предстоят ни задължителните изследвания в 6-ти месец, та ми се иска да е в лаборатория, в която имат опит с бебета и ще го направят най -безболезнено и внимателно..
Ние пък ходихме в Бодимед и на 6 месеца и на 1 годинка. Понеже са немска лаборатория имат "уредчета" за взимане на кръв с някакви пружинки, ама хич не болят - дребните не гъкнаха... Ама това е ако се взима от пръстчето, което мисля че ти трябва за контролните изследвания на бебетата... Като навсякъде и там е претъпкано, ама с бебето трябва да минеш с предимство!  bouquet

# 73
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив има ли някъде продукти на Джиев , интересуват ме пилешко и яйца?

# 74
  • Пловдив
....
Даяната? Или нещо по-изискано търсите?

Там е о`кей като кухня, ама като обслужване...  ooooh!

Срещу Даяната в уличката и се пада от лявата страна леко като на ъгъл има едно заведение - не помня как се казва, но и обслужването и храната ги бива.

за коя даяна говориш до радио и телевизията ли
че ми казаха за едно заведение там Корал но не съм го посещавала и нямам мнение

Да - за тази Даяна говоря, но нямам никакви спомени точно как се казва заведението, за което споменах.

Общи условия

Активация на акаунт