Къде в Пловдив???-22

• 56 599
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Аз бих заложила на Мемори, Хемингуей или Четири Сезона на Новотела.
Разликата в цените не е драстична, но качеството и обстановката - да.

# 46
И аз в темата  bouquet

# 47
  • ПЛОВДИВ
Относно Даяната в началото на годината звънях да направя резервация за събиране на един клас, но ми искаха капаро при положение, че с този клас няма как да се видим преди срещата за да им събера капарото.  Peace

# 48
Влизам да ви споделя моето откритие- http://arabela-bg.com/ -страхотна сладкарница,невероятни торти,кремове,десерти и много други.Вече четири пъти ходих и опитах част от асортимента им-е няма такава сладост.Препоръчвам ви френската селска торта(изглежда толкова невзрачна,а е неповторимо вкусна).Обслужването е много добро, и майстор-сладкарката е страшно мила и търпелива smile3501.Тортата за РД на детето предизвика възхищението на гостите(децата на вида,а възрастните на вкуса). newsm74

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 10:48 от да_ама_не

# 49
линкът не работи

# 50
Erin,задължително после сподели!!!!

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 12:34 от да_ама_не

# 51
успех на хората, но има доста да поработят докато стигнат дори прилична визия на детските торти
хубаво е, че им даваш шанс, ще отида и аз да пробвам задължително

# 52
  • Пловдив
Днес освен в спешен кабинет на държавните болници къде бих могла да намеря ортопед-травматолог?
Вероятно си счупих пръст на крака, а с двете деца няма как да висна цял ден да чакам във ВМИ  Confused

# 53
  • Пловдив
bugaboo,за спешната травматология на пещерско не се чака много.Ние два пъти ходим и минаваме доста бързо.Но все пак си е и късмет колко хора ще има..
Другаде-някъде на частно Кааспела,Медикус Алфа,Каридад.Може да звъннеш по тела да питаш дали имат ортопед в момента,че може и да нямат

# 54
  • Пловдив
Преди на ул. Карловска, в близост до бул. Марица, имало складче за бебешки храни и не знам още аккво бебешко. Някой има ли актуално инфо работи ли още това складче? Имало доволно зареждане на различни видове пюрета, вкл. Семпер.
Има го още складчето , заредено е добре с пюрета.

# 55
# 56
Да черпя информация от вас.

# 57
  • Пловдив

Работи,работи...

# 58
  • Пловдив
Момичета, магазина на FADO няма ли го вече на Главната  newsm78 Да не са го премести ли?

# 59
  • Пловдив
Затвориха го - преди няколко дена имаше реклама, че ще отваря Бобо Зандер на негово място, може и да са го пуснали вече. Иначе Фадото още от миналата година, да не е и по-рано, даваше тенденции, че ще затваря

Общи условия

Активация на акаунт