Къде в Пловдив???-22

• 56 951
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
А да знаете откъде мога да купя ефикасен препарат против листни въшки?
[/quote
Чувала съм баба ми да казва че пръска с отвара от билката пелин.Няма как да питам, но имам спомен че и цветята пръскаше.От обща култура- едно време хората са си пръскали не с такива препарати градините с домати и краставици а с пелин.Поне няма да навреди, защото е билка

# 256
  • Пловдив
Момичета, едно време имаше точилари за ножове. Има ли още такива? Че при трима мъже в къщи се мъча като грешен дявол с тъпи ножове.

# 257
Момичета, едно време имаше точилари за ножове. Има ли още такива? Че при трима мъже в къщи се мъча като грешен дявол с тъпи ножове.

Виждала съм точилар на Данаил Николаев, почти до кръстовището с В.Априлов  Peace
Представляваше един гараж под блок, вижда се от улицата, но не съм ползвала услугите му, и не мога да дам мнение ....
Скоро не съм минавала оттам, но мога да проверя дали работи все още, ако не се включи друг с инфо  Peace

# 258
И аз за този се сетих - срещу р-т Ривиера.

# 259
  • Майничка
Гласувахте ли, пловдивчанки? Wink
Преди малко се върнахме от нашата секция - до 15,30ч. - 50 души гласували. Rolling Eyes

# 260
Момичета, къде около Новотела има фитнес зала или спортна зала с аеробика, йога, пилатес, каланетика /някое от изброените/. Трябва ми за обедно време, но хич не ми е познат района все още. Благодаря Simple Smile

# 261
Фитнес има  до моста на герджика, не е точно до новотела, но е близо.
Ако те интересува ще дам адреса

Къде се обсъждат сделките от сайтове за групово пазаруване за Пловдив специално, че не видях тема

# 262
  • Пловдив

Къде се обсъждат сделките от сайтове за групово пазаруване за Пловдив специално, че не видях тема
Ето това е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578390.new;topicseen#new

# 263

Дааа, там ми върши работа! Ще съм благодарна за адреса и ако знаеш дали има хубави женски уреди?Благодаря ти!:)))

# 264
  • Пловдив
Фитнес има и зад "Яворов".

# 265
Фитнес има и на кръстовището на Ленинград, до бельото ZA-ZA

# 266
  • Москва
И аз като ЗЛаВещица- зад Яворов, до евангелистката църква. От козметичката си знам, че има добри женски уреди ( но това ми го беше казала преди година). Лично не съм го посещавала.

# 267
Гласувахте ли, пловдивчанки? Wink
Преди малко се върнахме от нашата секция - до 15,30ч. - 50 души гласували. Rolling Eyes
За какво се гласува? Simple Smile

# 268
  • Пловдив
Фитнес има и срещу Яворов,в новата кооперация отсреща-Титан се казва Simple Smile

# 269
Момичета, сърдечно благодаря за инфото за фитнес залите около Новотела! Изключително сте ми полезни! Да сте здрави:)

Общи условия

Активация на акаунт