Къде в Пловдив???-22

• 57 347
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
В магазинчето за копчета и прочие на Кап. Райчо, горе долу срещу ДМ се пада. Както и в магазина на подлеза на Понеделник пазар.

# 316
Знаете ли къде мога да намеря широка лента от бяла  памучна дантела, която се пришива на ръба на бяла рокля.
В магазинчето за копчета и прочие на Кап. Райчо, горе долу срещу ДМ се пада. Както и в магазина на подлеза на Понеделник пазар.

Също може да провериш и до магазин Урал при близнаците.

# 317
  • София
Имате ли представа къде мога да купя орехи по това време цели с черупките? Иначе начупени си имам, обаче дребния кашля и искам да сваря черупките.

# 318
Прочетох че в Тонбонбон предлагат занималня за деца от първи до четвърти клас,но искам да попитам някой знае ли дали предлагат целодневно гледане на деца на 5-6 годинки  Rolling Eyes
Понеже градината в която ходим затваря за 2 месеца,горе-долу "наместихме" нещата относно гледането на дъщеря ми,но една седмица няма да има кой да я гледа и затова питам дали предлагат такава услуга и колко струва на ден???
Ако някой знае може да ми пише и на ЛС,а също и за други места ако се сещате може да споделите  Laughing  Laughing

# 319
  • Пловдив
Имате ли представа къде мога да купя орехи по това време цели с черупките? Иначе начупени си имам, обаче дребния кашля и искам да сваря черупките.

Мисля, че в Карфур виждах наскоро

# 320
  • Майничка
Знаете ли къде мога да намеря широка лента от бяла  памучна дантела, която се пришива на ръба на бяла рокля.

Или в магазинчетата в една стара сграда с безистен в началото на Пешеходния мост, пада се с/у Дома на модата и красотата, само че тези магазини са от страната на паркинга зад новия страннорозов бизнес-център.

# 321
Здравейте!
Може ли да ми кажете къде в Пловдив да търся шалте за спалня?  Rolling Eyes По-известни магазини, или пък ателиета, където шият добре?
Благодаря ви   bouquet
http://www.roxymadream.com/
Тук също Peace магазина е в Мол Галерия на третия етаж

# 322
Да, и ние си взехме от тях - не е кой знае какво, но не са и лоши. За тези пари са прилични  Peace

# 323
Много ви благодаря, че ме насочихте! Чудесни сте!  bouquet  bouquet  bouquet

# 324
Четвъртък пазара-отстрани вляво малкото пазарче Peace

# 325
Около техническия и ПУ-то има много ксерокси ( ако не ти е далеч). Иначе ( може и да греша) на централна нямаше ли Офис 1?!
Да, верно има много благодаря.   bouquet

# 326

Ако не намериш или е ти се търси, пиши ми на лични, ще ти дам колкото ти  трябват, аз имам половин торба запас:)

# 327
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя боя за текстил? Имам предвид за багрене, не за рисуване  Laughing

# 328
  • Пловдив
Момичета, дайте идея към кого да се обърна за разхвърляни използвани спринцовки на поляната до нас, комшийката е звъняла на 112, от там са казали че случая не е за тях и понеже се случва вече втори път, /първите ги събрахме/,  ми идва в повече Tired

# 329
  • Пловдив
Ако става въпрос за спринцовки от наркомани може да се обърнеш към Фондация Панацея, те разчистват от време на време на добра воля. Не им е в задълженията обаче  Peace
Тел./факс: 032/62 63 79
Ел. поща: panacea@plov.omega.bg

Общи условия

Активация на акаунт