Къде в Пловдив???-22

• 57 342
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, дайте идея към кого да се обърна за разхвърляни използвани спринцовки на поляната до нас, комшийката е звъняла на 112, от там са казали че случая не е за тях и понеже се случва вече втори път, /първите ги събрахме/,  ми идва в повече Tired

или в районното полицейско  Peace

# 331
  • София
Имате ли представа къде мога да купя орехи по това време цели с черупките? Иначе начупени си имам, обаче дребния кашля и искам да сваря черупките.

Ако не намериш или е ти се търси, пиши ми на лични, ще ти дам колкото ти  трябват, аз имам половин торба запас:)
Много ти благодаря, ще погледна утре по пазара и ако не се преборим с кашлицата, ще ти пиша.

# 332
Прочетох че в Тонбонбон предлагат занималня за деца от първи до четвърти клас,но искам да попитам някой знае ли дали предлагат целодневно гледане на деца на 5-6 годинки  Rolling Eyes
Понеже градината в която ходим затваря за 2 месеца,горе-долу "наместихме" нещата относно гледането на дъщеря ми,но една седмица няма да има кой да я гледа и затова питам дали предлагат такава услуга и колко струва на ден???
Ако някой знае може да ми пише и на ЛС,а също и за други места ако се сещате може да споделите  Laughing  Laughing

сега пиша, за да ти свърша работа, а не да си правя реклама  Laughing
има целодневно гледане
има госпожа, която прави организирани занимания /за предучилищна и първи клас, но и за майки на по.малки, които искат - примерно има момче на 3 год, което е със занимание/
цената е 12 лв на ден при посещение на от понеделник до петък - пълна седмица
и 15 лв на ден при инцидентно посещение 1 ден
включва 2 закуски, обяд и напитки
освен госпожата има и 2 момичета
към юли и август /когато повечето градини не работят/ дялът на 4-6 годишните се увеличава, което си е важно, защото доброто им прекарване зависи от завързаните приятелства и игри, а големите пренебрегват малките, каквото и да си говорим
обеден сън не можем да предложим, ако ти е важно това, имай го предвид

# 333
Момичета, дайте идея към кого да се обърна за разхвърляни използвани спринцовки на поляната до нас, комшийката е звъняла на 112, от там са казали че случая не е за тях и понеже се случва вече втори път, /първите ги събрахме/,  ми идва в повече Tired
или в районното полицейско  Peace
Инерцията да се звъни за всичко в полицейското управление винаги ме е удивявала. Какво по-точно да направят служителите? Да дойдат да съберат спринцовките ли? Или е престъпление по нашия наказателен кодекс да се хвърлят спринцовки по поляна? Имаме 1001 служби и службички, а за всичко се звъни на полицията. Ако целта е да се даде сигнал, че се събират наркомани, подкрепям, но доколкото разбирам идеята е да се почистят спринцовките. Пробвайте на Чистота, РИОКОЗ или Гражданска защита да звъннете. Естествено подгответе се да ви отсвирят като ви обяснят, че не е за тях Whistling Може да са заразни тези спринцовки и не е добра идея да ги пипате без защитни средства.

# 334
Инерцията да се звъни за всичко в полицейското управление винаги ме е удивявала. 

идеята ми беше полицайте да потърсят наркоманите, а не да чистят поляните  Peace

# 335
За подобен сигнал при мен РИОКОЗ изобщо не се притесниха и съответно никакви мерки не подеха. Съдействаха ми от районното кметство, отдел Екология и от Общински инспекторат. Може да приложиш към жалбата снимки - по-въздействащо е Wink.

# 336
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet

*vera , благодаря за идеята, снимки сме направили, днес ще отскочим отдел Екология към нашия район ще подадем сигнала  Peace

# 337
  • Пловдив
Здравейте, момичета! От известно време следя информациите, които публикувате, но сега вече и аз имам въпрос. По лекарска препоръка, детето ми трябва да носи обувки с твърд форд, но тъй като става въпрос за № 30, пък и по принцип трудно намирам добри обувки, моля да ми кажете къде мога да намеря такива и по-точно сандалки. Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите, за да не обикалям града напосоки. Praynig

# 338
  • Пловдив
На К&K са такива. Нашите са от магазин Мечо Пух в Кичука.
На сина ми му изписаха и ортопедични, които се изработват по поръчка индивидуално, ще правим и такива, но ще станат за есента вече...

# 339
Бенджи, моля те да ми обясниш, акоти се занимава, къде е този магазин Мечо Пух, защото така и не разбрах и не запомних (а тук се е питало сто пъти сигурно...) Embarassed

# 340
  • Пловдив
На К&K са такива. Нашите са от магазин Мечо Пух в Кичука.
На сина ми му изписаха и ортопедични, които се изработват по поръчка индивидуално, ще правим и такива, но ще станат за есента вече...

А дали имат по-големи номера с твърд форд, тъй като в сайта им големите номера /от 28 нагоре/ са с отворена пета.
Иначе фирмения им магазин е в МОЛ Пловдив.

# 341
Магазин Мечо пух се намира тук:
Караш по бул. Вапцаров в посока от "Марс" към зала Олимпиада или басейна Нептун.
Първия светофар след Марса е - вдясно за Кауфланд / Лидъл, вляво банка ОББ. Ти продължаваш направо.
Подминаваш спирката с едно пазарче от 4-5 магазинчета отзад.
Влизаш на първата пресечка вдясно и веднага в ляво. Наредени са един до друг магазинчето, аптека и друг магазин - по едно време беше хранителен, после стана за дрехи, сега не съм забелязала какъв е  Embarassed
Магазина отвън е с решетки, като едно-времешните лавки. Отгоре има табела Мечо Пух.

Ето го на картата
http://www.bgmaps.com/old/map.aspx?city=plovdiv&tip=1&lang=bg

# 342
  • Пловдив
Момичета, къде може да се намери хубаво спално бельо за кошара. Сравнително изчистено и от хубава материя.

# 343
Момичета, къде може да се намери хубаво спално бельо за кошара. Сравнително изчистено и от хубава материя.

Вис Виталис  Peace

# 344
  • Пловдив
...
А дали имат по-големи номера с твърд форд, тъй като в сайта им големите номера /от 28 нагоре/ са с отворена пета.
Иначе фирмения им магазин е в МОЛ Пловдив.
Това е аутлет и съответно цените са аутлетски... Wink
Има и големи номера с твърд форд и полупета, специално правени за деца, които трябва да носят такива.
На сина ми му взехме 35 номер, а имаше и 40, май.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт