Къде в Пловдив???-22

• 57 402
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми заведение което предлага вкусни и красиви мелби

Любимите ми мелби лично на мен са в "Стената" над Търговската гимназия. Хубава мелба също така съм яла и в " Скалата"

И на мен много ми харесват мелбите в "Стената"  Peace

# 556
Много благодаря.

# 557
  • Пловдив
На Никола Палаузов 1 има също така и магазин за итал.платове,отзад в двора,провери и там.

# 558
И от мен 1 глас за Стената!Класика smile3521

# 559
  • Пловдив
И аз съм фен на Скалата

# 560
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми заведение което предлага вкусни и красиви мелби
Afreddo Simple Smile ("Сладоледената къща")

# 561
Moмичета много благодаря за отзивите за щори. Ще проверя в Солис и в Тракия. Още веднъж мерси!!!

На мен ми харесват и мелбите на Симфония, ядох вчера по принуда, но са ОК и е красиво мястото. Simple Smile

# 562
  • Майничка
Хубави хастари и изобщо платове има в Капана, точно по диагонал на РДВР, до дървените пейки на заведението, дето препречва уличката.

# 563
Момичета, знаете ли в коя аптека се предлагат продуктите на Planter's  Thinking

# 564
Имат  склад  за дистрибуция в Пловдив на Кукленско шосе №6. Но може да телефонираш на тел 032-218 534 или 032 697 074 и да попиташ , за аптеки  които зареждат

# 565
Софарма Трейдинг са им официален дистрибутор.....така че аптеки, които зареждат освен лекарствени продукти от тях, биха могли при поръчка да ти доставят търсения нелекарствен продукт от дистрибутора...например аптеки Авеню или тази срещу Ескейп...

# 566
Ей, че ценна тема. Simple Smile

Дано не се повтарям, но къде в Пловдив да си поръчам външни ролетни щори - алуминиеви - здрави и на добра цена.

Благодаря предварително, че с двама на гръб трудно се обикаля в тая жега. Sunglasses

Не знам "за", но определен против Солис. Те са слагали вътрешни щори в дома на родителите ми и по -ужасно, криво и недомислено не съм виждала...

# 567
  • Пловдив
Още веднъж твърдо против Солис! Не случайно в договорите им пише, че не носят отговорност за монтажа, независимо, че те го правят! Криво, грозно, нестабилно, проблеми и т.н., и т.н. Казвам го от личен опит.

# 568
Момичета, знаете ли в коя аптека се предлагат продуктите на Planter's  Thinking
Planters ще намериш в аптеки АВЕНЮ, телефоните на аптеките са : 032/666000 и 032/669000.

# 569
Преди 7-8 г. сме слагали външни щори от Теолино пласт в едно старо жилище и
сега като минавам от там ги гледам още си седят и май още си работят.

Общи условия

Активация на акаунт