Къде в Пловдив???-22

• 56 776
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте, преди време до читалището до събота пазара имаше един магазин за бански знаете ли дали още го има .
Ако говориш за един магазин за бельо и бански, който се пада срещу читалището и детска градина "8-ми март", - да, съществува си!

Това в Кичука,нали?

# 616
Хубава официална рокля до коляното със задължително затворени рамене търся или шал към нея /не много лелчинска/
получих днес по пощата за намаленията на пийк енд клопенбърг и се чудя да се разхождам ли до софия, има ли хубави неща?
ако не - тук къде да търся
Преди две-три седмици купихме хубава умерено официална черна рокля на смешна цена от едно магазинче, в което ако не бях с майка ми, никога не бих влязла. Магазинчето е на ул. Отец Паисий, като се тръгне от бар Фабрика в посоко Пощата първото или второто в ляво. А роклята е черна, до под коляното, с късо ръкавче и на закачалката не изглеждаше впечатляващо, та се наложи продавачката да се моли да я пробваме  Laughing Облечена обаче - страхотна кройка. Купихме и шал и цвете-брошка и стана супер тоалет. Та разходи се набързо и тук, може да попаднеш на нещо подходящо.
Даааа, рядко нещо готово ми харесва, но специално в този магазин има интересни дрехи, артистични, различни, дизайнерски, на наистистина смешни цени. Заслужава си, определено Peace Peace

# 617
 За ВИП магазин ли говорите?

# 618
Здравейте, преди време до читалището до събота пазара имаше един магазин за бански знаете ли дали още го има .
Ако говориш за един магазин за бельо и бански, който се пада срещу читалището и детска градина "8-ми март", - да, съществува си!

Това в Кичука,нали?

Мдам, днес много духа, но ако се престраша да излезем със съкровището ще мина да видя има ли бански.Че доскоро само бельо имаше май.

# 619
За ВИП магазин ли говорите?
Не знам дали е ВИП магазин, но е до златарския магазин и "Мариана" на ул."Отец Паисий", срещу аптека Авеню.

# 620
Кори_1, търсила ли си в Сити център на главната? Те са официален представител на Ести Лаудер. Може би ще можеш да я поръчаш там, ако я нямат налична.
Много благодаря.  bouquet

# 621

Това в Кичука,нали?

Мдам, днес много духа, но ако се престраша да излезем със съкровището ще мина да видя има ли бански.Че доскоро само бельо имаше май.
Днес магазинът е затворен Peace

# 622

Това в Кичука,нали?

Благодаря,точно за този магазин говорех   bouquet Zolka, ako минеш оттам сподели дали са заредили бански вече Simple Smile

# 623

сетих се и още нещо - но съм ходила последно преди 10 години, имаше един бутик на Ева, накрая на Железарска, беше много нашумял, всички фолк певачки се обличаха от там, защото нямаше молове и интернет, май продаваха на някакъв италиански дизайнер Омар Пираджино. Дали има интересни неща и на какви цени са сега
Бутикът на Евелина, на ул"Железарска" се казва "Fiori". В момента има доста атрактивни модели, включително и черни рокли, каквито търсиш /има с шал и без шал/ .
Освен на "Piragino" интересни са и на "Rosso diserra" и "Mis mis". Цените са от 100 до 300 лв.
Ако се пазарува от мое име - 10% отстъпка.

# 624
и кое е твоето име? може и на лс Simple Smile

# 625
Пантофки, но по-отворени като за детска градина през лятото, къде да намеря? Или с каквото ходят децата лятото в градината.. Thinking

Кроксове имаше в Мат стар в Кауфланд Тракия, има също в обувната борса, която е на първото колело като влизаш от Тракия през Мебелна къща.Цената им е 5-6 лв. Моя син също ходи с такива на градинка. Ако ти трябва определен номер мога да хвърля едно око на обувната борса, а ако ми пишеш телефон на лични мога да ти звънна от там ако искаш аз да ти взема нещо.

# 626
  • Пловдив
Препоръчайте ми хубав китайски ресторант   bouquet

# 627
и кое е твоето име? може и на лс Simple Smile
Виж първо дали нещо ще ти допадне и ако имаш намерение да пазаруваш от там ще коментираме.

# 628
  • Москва
Препоръчайте ми хубав китайски ресторант   bouquet

Последният, който ми хареса много като обстановка и кухня беше " Герджикът" на моста, но съм била преди около година за последно там. Ако някой има по-пресни впечатления да сподели. Иначе и този до колелото на панайра е хубав (бившата Годзила), но като обстановка не е нищо особено.

# 629
Пантофки, но по-отворени като за детска градина през лятото, къде да намеря? Или с каквото ходят децата лятото в градината.. Thinking

Кроксове имаше в Мат стар в Кауфланд Тракия, има също в обувната борса, която е на първото колело като влизаш от Тракия през Мебелна къща.Цената им е 5-6 лв. Моя син също ходи с такива на градинка. Ако ти трябва определен номер мога да хвърля едно око на обувната борса, а ако ми пишеш телефон на лични мога да ти звънна от там ако искаш аз да ти взема нещо.
Мерси  Hug Ще поразгледам около центъра, ако намеря. Ако не, ще ти пиша. Че не съм много сигурна за номера - дали този, който сега и е точно или следващия..

Общи условия

Активация на акаунт