Къде в Пловдив???-22

• 56 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
А магазин на Мат Стар...освен в Кауфланд-Тракия и Форума... Rolling Eyes Някъде да продават повечко техни модели?

# 646
Търся бански в две части за 4-год. момиче. Дайте предложения, без Джъмбо.
Аз купих на щерката от Мола, м-н Golden Point много качествени италиански бански.  Имат намалени модели от миналата година, но според мен и тази са актуални.  Тази седмица ги пробвахме, страхотни са и като визия, и са много удобни на малката акула. А цената е съвсвем прилична 25лв, на фона на Майорал - 40лв.

В кой Мол е този магазин? Даже не съм го забелязала.  Laughing

# 647
В Мол Пловдив до Братската. Магазина е на първия етаж , до бившия Кларк или Андрюс, не съм съвсем сигурна в поредицата.

# 648
А сутиени за кърмене някъде из Кючука?
Виж в Барбароните на ул. Славееви гори, но мисля, че няма.
Със сигурност има във Вис виталисите, в Хиполендите, в един голям бебешки магазин до новотела, срещу Хепи, не знам как му е името.

# 649
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубав италиански ресторант?   bouquet
И хубави торти по поръчка? Ако някой знае и за колко дни ги правят като се даде поръчка ще съм много благодарна?

# 650
Виж в Барбароните на ул. Славееви гори, но мисля, че няма.
Със сигурност има във Вис виталисите, в Хиполендите, в един голям бебешки магазин до новотела, срещу Хепи, не знам как му е името.

Бейбиланд е веригата /за този срещу Хепи/, имат магазин и до ДКЦ то на Кондолов.

# 651
И хубави торти по поръчка? Ако някой знае и за колко дни ги правят като се даде поръчка ще съм много благодарна?

За италианска кухня с 2 ръце Poco Loco в Кършиака, обсъждали сме го напред.
А за торти- на добра цена и с добро поне за мен качество- "Чочко". Ако дадеш поръчката предния ден преди обяд, на следващия ден мисля, че може да си я вземеш вече, но не съм на 100% сигурна.

# 652

Ако не се лъжа, до гимназия Васил Коларов в един магазин видях.Но ще излъжа как се казва .Май става въпрос за този, дето споменава Vera       

# 653
В Мол Пловдив до Братската. Магазина е на първия етаж , до бившия Кларк или Андрюс, не съм съвсем сигурна в поредицата.

Да, в този магазин всички материи са уникални.

# 654
Къде мога да намеря детска масичка със столче с маккуин?

# 655

За италианска кухня с 2 ръце Poco Loco в Кършиака, обсъждали сме го напред.
А за торти- на добра цена и с добро поне за мен качество- "Чочко". Ако дадеш поръчката предния ден преди обяд, на следващия ден мисля, че може да си я вземеш вече, но не съм на 100% сигурна.
Благодаря за информацията, за жалост ми е трудно да следя темата тъй като доста бързо се преминава към нова такава, за което съжалявам Sad
За Чочко да ще видя на място.
Благодаря още веднъж.   bouquet

# 656
За хубави и вкусни торти и аз ти препоръчвам "Чочко".    chef

# 657
За хубави и вкусни торти и аз ти препоръчвам "Чочко".    chef
Да, и ние сме взимали но си мислех дали няма да има и други Wink Тъй като исках да си правя при тях поръчка имаха само макетна торта...и взехме една готова, за цената си не беше зле, но все пак ми се искаше и от рекламната торта макет да хапнем но уви Wink   bouquet Та за сега най-добри остават тези, докато някой не изкаже друго мнение Simple Smile

# 658
Аууууу, наистина явно е до вкус, защото Поко Локо въобще не ми хареса  Sick

# 659
Отстрани на Панаира, преди моста има един италиански ресторант. Собственика май си готви и е италианец. Преди няколко месеца ми го похвалиха, но лично не съм ходила.
В центъра срещу Хепи до Главната също има италиански ресторант.

За торти може да питаш и Пепи от форума. Има и една сладкарница срещу училището до пожарната, в която ядохме последно вкусна торта, но не съм поръчвала и не знам, как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт