ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 658
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Имаме си и нова темичка вече   Heart Eyes
Аз нямам търпение да  ходя на следващия преглед  и да се поуспокоя малко. Иначе това ми е втора бременност,първата беше неуспешна. На 28г. съм от Варна, термин 03.01.2012г.

# 31
  • София
здравейте,
аз не успях да се класирам с новата тема, но .... за следващата със сигурност ще е готова Rolling Eyes
да ви помоля само ако може всеки да ми напише, може би е най - добре кое дете чака Thinking друго не знам кой каквото прецени, възраст, град ...
желая на всички спокоен и много усмихнат ден Peace

# 32
Добро утро,
Атадарче като гледам май всички си пишем всичко, ти както прецениш го направи списъчето,както ти е удобно. Hug
Крисита, нямам администраторски права,за да коригирам първата страница,редакция може всеки да прави на свой пост до 2 часа, а те вече минаха. Атадарчето прави списъчето за следващата тема
Невидимо дете, бързо да се оправя Тео и ти да не се разболяваш,всичко ще е наред.
Приятни почивни дни Hug

# 33
Здравейте Flutter и аз да се запиша в новата темичка 
Много се радвам да ви чета, но нямам време да пиша - надявам се след края на месеца да мога по-често  Wink

Аз съм на 25 години от Варна - първа много желана бременност след 6 месеца неуспехи без някаква здравословна причина за това. Терминът ми е на 9.01.

Иначе аз не съм чула сърчице. Прегледът ми беше на 19.05 и се оказа, че нищо не се долавя, но лекарката ме успокои, защото точицата съвсем леко пулсираше. Каза, че явно тепърва се заражда сърдечната дейност. Ще ходя пак тази или другата седмица и се надявам, че всичко ще е наред  Praynig

Много усмихнат и слънчев съботен ден на всички  Heart Eyes

# 34
Здравейте и от мен, вписвам се в новата ни темичка Simple Smile
Казвам се Жени,на 25 години съм,това ми е първа бременност, термина ми е на 24.01.2012г. Simple Smile

# 35
  • Габрово
Кратко инфо и от мен:

Казвам се Ива, на 36 г., от Габрово. Имам един син на 6 год и това ми е втора много чакана /2 год и 10 мес/ и желана бременност. Терминът по мои изчисления ми е 31.01. За сега видяхме само добре оформен плоден сак, а на 15.06. се надявам да чуем и сърчице.

При нас напече, дано и при вас е така  Grinning

# 36
  • София
Честита събота!  Simple Smile
Искам да ви кажа, че тази сутрин ми замириса на моренце! Сега се пазаря с негово височество, мъжа, кога ще ме заведе да го помириша по - отблизо.

Аз съм на 27г. от София, първа бременност след инвитро. Терминът ми е на 05.01, но близнаците ги вадят поне 3 седмици по - рано, така че.. Simple Smile

# 37
 Да не остана назад и аз  Embarassed

Аз съм Радост на 28 години от Шумен. Имам син на 3 години.
На 17.05.,ходихме на видеозон и на 17.06-ти ще ходим да видим и сърчицето на малкото бебешоче.  Wink
Термина ми е на 07.01.2012г. пък Божа работа..  Simple Smile

# 38
Я да си кажа и аз.Казвам се Светослава на 25г., това ми е първа бременност.Терминът ми е на 28.01.2012г.
И ние още не сме чули сърчице, на преглед сме на 16.06, мислех да не избързвам и с лентичката,ама както е казала radost183-Божа работа, дано всичко да е наред.Даже мислех първо да се уверя че всичко е добре и тогава да кажа на роднините, ама мъжо е толкова щастлив и май няма да устиска дотогава Laughing

# 39
  • гр.София кв.Драгалевци
Добър ден от мен Simple Smile Как сте мамчета? Невидимо дете пожелавам ти скорошно оздравяване на твоето детенце и никакво разболяване за теб.И да те питам тази снимчица,която си качила от вчера,в коя седмица си на нея?  Хубав и успешен ден на всички  Hug

# 40
Здравейте!
pospalancho, почивай си повече миличка.

# 41
  • и тук, и там...
Здравейте Януарски мами,
аз не знам дали съм за тук или за Февруарските мами и затова ви моля за съвет.

не мога да си сметна термина.
А, ето какво ме обърква:

1. Доки ми каза така: първи ден на ПМЦ - 25.04.2011 и + 7 дни, - 3 месеца, следователно 02.02.2012.

2. От калкулатор /по подразбиране цикъл 28 дни/: 25.04.2011 + 280 дни = 30.01.2012

3. От друг калкулатор: / аз съм много често с цикъл 26 дни/ и първи ден на ПМЦ - 25.04.2011 = 28.01.2012

4. Най важно - от пункция на 5.5.2011, защото според мен тя се води за овулация /ако не греша/ и ЕТ на 5ти ден, т.е. на 10.05 = 26.01.2012

newsm78
На 01 юни бях на УЗД и се видя сак 8 мм, отговарящ на 5 седмици и 4 дни, но аз не знам на колко седмици съм сега и не знам дали е нормално.  

Ами сега  ooooh!

# 42
Здравейте и честита нова темичка!

Аз не пиша много,но не ми остава никакво време покрай децата,а когато са на ясла и градина гледам да си почивам,че не се чувствам особено добре,а и се пазя много,че с предната бременност имах много проблеми и сега съм се наплашила и изобщо не мога да се насладя на бременността,да се отпусна...По-скоро постоянно се притеснявам,все си мисля най-лошото,а не бива така....

Вчера бях на преглед и чухме и 2-те сърчица.На седмото небе съм от щастие!Надявам се и за напред всичко да се развива добре и малките човечета да растат.

За първа страничка:Казвам се Симона,това ми е четвърта бременност(детето  ще ми е трето,през април загубихме бебче,което се роди през февруари 11),очакваме близнаци,а термина ми е за 07.01 според лекаря,а според последния МЦ е за 11.01,но аз си считам това,което каза лекаря,пък да видим....

Доста ми се гади,не се чувстам много добре...А вече започна да ми личи и коремчето,но разбира се,повечето са сланинки и издуване на корема,а не бременно коремче все още...Но и това скоро ще стане Simple Smile

Някой ме питаше още в предната тема дали има нещо по-различно от бременността с близнаци и от тази с едно дете...На този етап-не намирам съществена разлика,освен може би,че коремчето е по-издуто,но то е рано да се каже сега,ще видим по-нататък...Предполага съществената разлика ще се усети,когато ЖЗ започнат да ритат,да се движат...и започнат да тежат повечко...

# 43
Здравейте момичета как сте днес? На мен ми е доста заспало иначе съм добре слава богум нямам болки, нито гадното гадене да чукна на дърво. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Невидимо дете скорошно оздравяване на малкия, а за тебе никакво разболяване. Wink Wink Wink
А пък за казването от самото начало казахме с мъжо на родителите и на близките, дори аз казах преди 2,3 седмици и в работата, а той пък вчера се е похвалил на колегите си, не сме чак толкова суеверни че да крием, пък то каквото е писано така или иначе ще стане а пък и сме толкова радостни и то особено след като чухме сърчицето, че как да скриеш хубавата новина. newsm44 newsm44 newsm44

# 44
Честита ни нова темичка ,момичета newsm51,дано я напълним само с хубавини Simple Smile
На мен прегледа ,се наложи да го преместим на 08.06 Weary и вечееее нямам търпение .Добре,че сте вие ,та да ви чета и да се радвам на новините ,които носите Heart Eyes Когато бременоста ми се потвърди от лекар,ще ви кажа да ме впишете и мен на първа станичка HugПриятна събота с неделя и дано неразположенията да са по-малко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт