ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 424
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен в новата тема  Hug
И аз нямам много време за писане, но пък редовно ви чета и се радвам за сърчицата ви. Аз се надявам да чуя нашето на 10.06. В момента ме е обзела предрожденна треска, т. к. синът ми утре прави 5 г. Аз май съм по- развълнувана от него  Crazy
Хубав ден на всички, ние отиваме в парка да се учим да караме колело без помощни колеленца  Crazy

# 46
  • Пазарджик
Здравейте и от мен, искам и аз да се впиша, очакваме нашето  съкровище на 23.01.12г. (или поне така мисля), това ми е втора бременност, и да питам има ли януарски мами от Пазарджик.

# 47
Запис,че да не ви изпусна   bouquet

# 48
Здравейте! Аз също съм от Пазарджик, но през повечето време живея в София. Очаквам второто си детенце около 30 ян - о2 февр 2012

# 49
  • София
Али, много се радвам да те "видя" тук, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност до термин  Hug. Относно датата , която се брои за 1-ви ден на цикъла, на мен док ми го смята по някаква схема от  датата на трансфера ( според мен връща 14 дни назад, аз имах трансфер на 3-ти ден)
Мони, дано неразположенията минат скоро и да се насладиш на прекрасното двойно щастие
Добре дошли на новите мами

# 50
Привет, януарки!   bouquet

Тихичко ви четях досега, пък тази сутрин ще се възползвам от спящото домочадие, за да се вмъкна при вас.  Grinning За списъкът, който правите: аз съм на цели 35 г.  Embarassed, Късметчето ми е трета бременност, с термин 12.01. Както виждате от лентичките, имам палав и забавен син на почти 5 г. и млада дама на годинка. Новото бебе го облъчвам да е със сини очи и къдрава коса като мен, защото и двете ми деца приличат на баща си, а от мен имат само цвета на косите и формата и миглите на очите.  Flutter Е, най-важното е да е здраво, естествено!

На момичетата, които имат зацапване, бих искала да ги успокоя - и двете ми бременности минаха с тримесечно редовно зацапване във всички възможни цветове. Тази също протича така, макар че кървенето е много по-малко. Първият път пих Дуфастон, втория - Утрогестан. Със синът ми, като за първа и дългоочаквана бременност, с много страхове от непознатото, полежах малко в Шейново и след това вкъщи, но втория път и сега, съм активна. Вярвам, че всичко ще е наред и при вас и януари ще се радваме всички на прекрасни пухкави пакетчета!   bouquet

Много се радвам, че има и други дами с трета бременност!  Simple Smile Бихте ли споделили как близките ви и приятелите ви посрещнаха новината? Питам от чисто любопитство, защото моята рода реагира доста остро, а пък част от познатите ми буквално ме съжалиха за избора ни да запазя Късметчето. Добре че повечето от приятелите ми се радват, защото щях да остана с впечатление, че многодетството е някакъв вид психично заболяване!  Thinking

Слънчев и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 51
Добро утро,
Бръмбазела много хора реагират остро и на това, че семейство е решило да има второ дете,какво остава за трето.  Това според мен си е въпрос на личен избор,аз живот и здраве да имаме финанси бих се навила на трето, но с тия многото кредите просто незнам.... Божа работа каквото стане колкото-толкова стига да са живи и здрави  Hug Не мисля,че приятелите ви ще ви гледат децата, така че не виждам какво ги притеснява.Нашите приятели повечето даже и нямат деца  Sad , но пак казвам те сами си решават

# 52
Здрасти, Бръмбазела, зарадвах се като те видях тук bouquet  bouquet (допитвала съм се преди до теб относно кърменето и няма какво да си кривя душата - по поръчка ми идваш днес Wink Извинявам се за фамилиарния тон, ако не е подходящ, но те чуствам като приятел, от там идва) Искам да те питам - кърмеше ли като пиеше Утрогестан? И изобщо, какво би ме посъветвала в моя случай - онзи ден прокървих, но две-три капки, после имах слабо белезникаво течение. Предписаха ми Дуфастон и Но шпа, съответно - спрях да кърмя. Хлапето ми обаче хич не е съгласно, много страда милото, и днес го накърмих, като последния прием на Дуфастон е снощи. Сега не знам какво да правя - да продължавам ли лекарствата, да не ли... като зацапване вчера и днес не съм имала. Нямам и никакви болки.  Много благодаря за вниманието.
Относно въпроса ти - при нас по подобен начин стоят коментарите за скорошната ми нова бременност, но вече се научих да тегля по една наум на "резервираните" и хич да не взимам предвид мнението им. Шапка свалям на всички, чакащи трето и № по-натам бебета. Няма по-голямо щастие от децата, живи и здрави да са, останалото от нас зависи.

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 16:07 от maretu

# 53
Добро утро!

Бръмбазела,то при нас е малсо сложно.Това ми четвърта бременност,през април загубихме бебче....и сега като казахме,че съм бременна отново всички се зарадваха,но не напълно...Някак прекалено рано им се стори,но аз ги разбирам.А пък и всички доста се притесняваме,ама вече повечето някак свикнаха с мисълта...Само дето още не знаят,че са близнаци Crazy
Иначе като бях бременна с Борис(август 10) и им казах...наистина доста остро реагираха.Те тогава и Бела и Ивон бяха доста по-малки,но аз лично не им обърнах много внимание,защото знаех,че ще ме разберат рано или късно...и наистина към средата на бременността вече се радваха,помагаха.А и аз живея с майка ми и баба ми,та това са хората,които най-добре ме разбират и подкрепят.

Моят мъж ще заминава в понеделник сутринта и ми е много мъчно CryТой е тук от доста време,още когато бебо се разболя...и това беше сигурно преди около 3 месеца....и вече е време да заминава,че ще го уволнят...Но поне хората го разбраха и се радвам,че беше тук в найтежкия ми период,че иначе не знам как щях да се справя.Сега поне е малко по-спокоен да ме остави Simple Smile

# 54
Добро утро, лека и безпроблемна бременност на всички!
За отчета: на 31г съм и това е втора бременност, имам едно дете на 6 г. Живеем в София. Очакван термин 29.01.
Намерихте ли нещо против неразположенията? Аз все едно имам як стомашен вирус, не бременност Simple Smile ама съм инат..

# 55
  • London,UK
  Привет и от мен мили януарки!
От доста време ви чета,но все не намирах достатъчно време да се запиша. На 30 години съм и в момента живея в  Лондон. Това ми е втора бременност ,от първата имам син на 7 годинки. Все още не съм била на преглед за определяне на термина,но по първоначални изчисления термина ми е 5.01.2012г.
 Относно неразположенията ,не съм повръщала , но имам проблем с храненото.Не мога да ям почти нищо,само при вида на храната започва да ми се гади. От известно време я карам само на хляб и сирене,но и то започна да ми омръзва вече . Simple Smile  

# 56
Към всички мами чакащи N 3 и N 4- аз много ви се радвам! Децата са благословия и ни правят по-добри! Не зная какви са аргументите на тези, които ви се чудят за избора. Ако е трудното време... е, историята познава и по-трудни времена, а пък семействата са били по-многодетни. Ако е това, че на вас ще ви е трудно с отглеждането им, може би е така, но ще имате и радости *3 и *4...
Аз лично искам да имам най-малко 2, а всъщност тайничко се надявам на близнаци следващият път  Embarassed
 Е, нека първо износя тази бременност и да имаме живо и здраво бебче на финала!

# 57
  • гр.Пловдив
и аз да се разпиша тук, че нещо Ви изпуснах

Казвам се Диана, на 28г, първа желана, но неочаквана бременност /идея си нямахме, че ще стане толкова бързо/ . ПМЦ 20.04, но сега в сряда - 08.06 съм на преглед за първи път и засега съм малко притеснена, и не искам да пиша предварително.
  След прегледа, дано всичко е наред и да съм по активна тук.

# 58
  • Sofia
Здравейте, нека и аз да се запиша в новата тема. От София съм, трета бременност и трето дете. Термин 5. 01. 2012 На 7 06 съм на ултразвук и се надявам всичко да е наред. Чувствам се добре, от самото начало на бременността не съм имала неприятни симптоми. Пожелавам на всички лека бременност и здрави бебчета на финала.

# 59
  • и тук, и там...
Али, много се радвам да те "видя" тук, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност до термин  Hug. Относно датата , която се брои за 1-ви ден на цикъла, на мен док ми го смята по някаква схема от  датата на трансфера ( според мен връща 14 дни назад, аз имах трансфер на 3-ти ден)
Криси благодаря, и за теб се радвам. Заедно ще бременеем. Hug
Ами явно методите на докторите са много и най-различни, но кой е най-точен... newsm78
А аз се задълбочих в темата, защото четох че за БХС и ФМ трябва точност до ден, а не  толкова заради термина... и за съжаление още не се ориентирам Blush.

Общи условия

Активация на акаунт