ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 471
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте. Относно папилом вирус - аз също имах и съм след LEEP операция и след 2 ваксини (третата няма да слагам защото установихме бременност). В момента не съм носител на вируса и няма риск за плода и за детето при раждане. Имам приятелка на която установиха HPV по време на бремеността, роди си нормално и детето не е заразено. Просто при носителки понякога раждането е по-рано (в първите дни на 9 месец), но за детето за зарязяване няма риск.

# 91
Брей че много мами в отбора.... Laughing да се включа и аз. Казвам се Росица, от Варна съм ... на 31г. Терминът ми е 15.01.2012, втора бременност.... първата вече е трети клас  Wink Стискам палци на всички  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 11:12 от r_m_e

# 92
Момичет, англечетата ми на небето вече станаха 3.
Не искам да ви притеснявам, бъдете щастливи, надявам се да обрах негативнто от темата и при вас всичко да е наред. Не ме забравяйте, ще минавам да ви наглеждам от време на време  Hug
В четвъртък ми предстои кюртаж, после много, много изследвания, но вярвам, че ще разберем какъв е проблемът и, ако някога отново реша, ще родя здраво бебенце.
Прегръщам ви, не страдайте заради мен  Hug

# 93
  • София
Отвратително! Невидимо дете, вярата понякога не стига. От мен имаш много стиснати палци да намериш проблема и да го отстраниш бързо.

# 94
Здравейте и от мен. Преди малко се регистрирах и веднага попаднах на темата. Grinning
Записвам се да ви следя и да споделям преживяванията си!
На 27-ми март се установи, че съм бременна, но доки малко ме пообърка с датата на термина. Според един вид изчисление било 22.01.2012, а според друг - 18.01.2012.  Thinking Сега на 17-ти съм на преглед, на който щяло да се чуе сърдечна дейност. Решила съм тогава да я поизмъчвам с въпроси.  Wink
Пожелавам лека и безпроблемна бременност на всички бъдещи мами!

Невидимо дете, не губи вяра. Всичко ще бъде наред. Стискам палци всичко да се оправи!

# 95
Невидимо дете много ме натъжи мила  spoko Толкова ми се искаше този път да успеете! Желая ти скоро да се решиш отново да забременееш и да износиш безпроблемно до финала едно здраво и пухкаво бебенце  Hug Кураж в четвъртък!  Praynig

# 96
Nevidimo dete, mnogo syjaliavam, milichka Sad Kuraj i stiskam palci sledvashtiya pyt vsichko da e nared!

# 97
Невидимо детеHug Hug Hug силно!

# 98
  • Западен парк
anrito, защо са ти определили термин 22.01, след като казваш че на 27 март са установили бременност? Стана ми чудно, защото моя цикъл беше на 26 март, а термина ми е 01.01. Ако те притеснявам с въпроса може да не отговаряш.
И да ви споделя - коремчето ми е пораснало с 1см. от миналия вторник и вече е 31см. И без друго съм чак на 1 юли на ЖК и реших да си се самоизмервам коремно всеки вторник през фас-паузата в 2 ч.( така наричаме малките почивки в цеха, иначе аз не пуша от 6 години). И ми стана чудно - остават ми още 30 седмици. Ако раста с 1 см. на седмица, си представям как ще имам още един корем + сегашния! А колежките даже ми напомниха, че последните 3 месеца може и по повече от сантиметър на седмица да порасна. Голямо нацепване значи ми предстои.
А вие как чувствате секса сега? Аз от почти месец нямам абсолютно никакво желание. Вярно, че не е препоръчителна бурната гимнастика , но пък и никакво желание...

# 99
Невидимо дете , Hug Hug HugКураж мила,следващият път всичко ще е наред Hug

# 100
anrito, защо са ти определили термин 22.01, след като казваш че на 27 март са установили бременност? Стана ми чудно, защото моя цикъл беше на 26 март, а термина ми е 01.01. Ако те притеснявам с въпроса може да не отговаряш.

Grinning Изобщо не ме притеснява въпроса. Аз все още съм шашната и не осъзнавам напълно какво се случва. Blush Грешката е моя. На 27-ми май беше. Последния ми цикъл беше на 15 април.
Благодаря ти, че го забеляза.

# 101
Nevidimo dete, mnogo syjaliavam, milichka Sad Kuraj i stiskam palci sledvashtiya pyt vsichko da e nared!
-и аз се присъединявам към това пожелание.

# 102
Добро утро мамита!
pospalancho, къде се изгуби? Мини да кажеш как си.

# 103
  • Страната на чудесата
Невидимо дете, съжалявам за случилото се spoko
Ние заведохме детето на село за лятото и сега, като се отпуснах, не мога да се събудя-спи ми се, денонощно ConfusedВечер в 19.30 съм в леглото, а през дена само броя колко време ми остава до следващото спане Mr. Green Кръвните ми изследвания са чудесни, хемоглобина висок, захарта ниска, серологията-отрицателна. Сега ще чакам 12 седмица, да видим какво се случва, и тогава вече ще се запиша официално на ЖК. Аз леко съм свалила килограми, но при мен е препоръчително, че стартирах от много.Иначе, апетит имам, но гледам да ям повече плодове и салати. Все по-рядко ми прилошава, ако ги няма гадовете, които пушат в офиса, съм супер. Иначе, все още е тайна за всички, освен за родителите ми, дъщеря ми и най-близките ни приятели.

# 104
  • София
Невидимо дете, съжалявам много, дори не мога да си представя и да си обясня какво чувстваш...  Cry Пожелалвам ти мног сили и всичко да е наред следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт