ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 757
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честити сърчица на тези, които са ги чули скоро.
Смърфиетка и според мен е добре да идеш да те погледант, може да е нещо съвсем незначително, но да си отпуснеш душицата и да се успокоиш
Ние вчера бяхме на преглед, вече си прилича на човече, имам снимка, която е увеличена и даже се раличват очи, уста, нос. На прегледа мяташе ръце и крака и се въртеше много. Следващ преглед  ФМ + БХС на 27.06. Най-важното е ,че отлепването е изчезнало и сега мога да дишам малко по-спокойно

# 436
  • гр.Пловдив
Мацки, престраших се и отидох до ВС. Положението е две-три капчици на превръзката и още половин на хартията (извинявам се за работите които пиша, но мисля че разбирате как се чувствам) - цвят като последен ден от цикъл. 100% следобед ще звънна на док, защото още пред аптеката изпих двата утрогестана, а после зачетох че май трябваше вагинално - ужаът ми трябва да е пълен. Успокоих се, неискам да се напрягам психически, защото сутринта докато не видях бях ок, а после и коремът май ме заболя, но от внушение.

# 437
  • Страната на чудесата
Krisita , чудесно HugОттук нататък само лека и безпроблемна да е до края!
smarfietka_ , дано всичко е наред, стискам силно палци и чакам да пишеш след лекаря Hands Thumbsup
atadar -че, страхотно ме окуражи това за Марков HugАко имаш нужда от помощ за темата и е по силите ми технически-пиши на Л.С, сега не съм много натоварена на работа, а и у дома съм сама-дете на село и мъж по пътищата, ще се радвам да помогна Flutter
ivap ,честито сърчице!
iv_mikova , посети зъболекар, но предупреди, че си бременна-упойката е проблем, за друго не знам. Но, определено е по-вредно да работи и гнои, така че - на зъболекар.

# 438
smarfietka_ не се притеснявай,аз във 6-та седмица бях прокървяла и поне 1 седмица не спираше,но беше много оскъдно...попих малко утрогестан и само си спря,и аз много се бях изплашила,но като отидох на лекар ми казаха че се случва често в началото на бременноста..така че спокойно  Simple Smile

# 439
smarfietka - утрогестанът може да се приема и през остата и вагинално, но доколкото знам (а и е логично), през устата се усвоява по-добре от организма Simple Smile Така че спокоино, по-добре е, че така си го пила. Дано всичко да е ок, стискам ти палци!

# 440
  • София
smarfietka - утрогестанът може да се приема и през остата и вагинално, но доколкото знам (а и е логично), през устата се усвоява по-добре от организма Simple Smile Така че спокоино, по-добре е, че така си го пила. Дано всичко да е ок, стискам ти палци!
Да , може да се приема и по-двата начина, най-добре се усвоява ако се приема вагинално, но при кървене и зацапване се препоръчва перорално приложение. Смърфиетка, след като си го пийнала акос е чувстваш замаяна да знаеш ,че е о Утрогестан-а, не се притеснявай

# 441
  • до едно тепе
Аз също го пия утрогестана.Първите дни яко ме дрогираше-спях почти целодневно,но май му свикнах Whistling Опитах вагинално но ми е малко трудно да го намуша и си продължавам да го пия.
Атадарче радвам се като видя зелените ти постове Hug.

# 442
  • София
Luckyplam, мерси. Довечера ще си запиша час! Аз упойки не слагам, търпя на болка  Grinning!

# 443
iv_mikova
Месната упойка за зъб не е абсолютно никакъв проблем, гинеколога дори ме посъветва да си оправя абсолютно всичко, преди да напредна в бремеността. Само пълната упойка е проблем. Прави си зъбките защото бремеността указва голямо влияние на коса, кожа нокти, зъби, бебо изпива всичко от организма като калциии, често зъбите започват да се рушат след бременост, така, че оправяй смело до като е време да не съжеляваш после Simple Smile

# 444
Здравейте мили мами, връщам се от преглед. Имаме си сърчице, доки каза че ембриона е идеален и си има всичко, отговаря на 8г.с.Много сме щастливи и сега мога да си отдъхна спокойно. Записа ме вече като бременна и ми пусна изследвания за утре. Каза ми да й ги занеса после, ама кога е това после кой да пита Rolling Eyes Иначе сме на ЖК на 11-12.07 Grinning
Май бяхме говорили по-назад за витамините...доки ми предписа комбинирани витамини МamaVit i Magnezium.А магнезият за какво е? Rolling Eyes
atadar-че за списъка има малка промяна при мен-терминът ми се измества от 28.01 на 25.01 Hug

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 17:30 от Bibi85

# 445
А аз да попитам, повечето  тук сме около 3-ти месец, началото средата, на някоя от вас видимо проличало ли и е, че е бременна? Аз лично съм си на същите кг. от преди 3 месеца и приятелките ми дори не вярват, че съм бременна Grinning . Вие как сте?

# 446
  • Страната на чудесата
Аз съм си същите кг, но пък bombs положението е просто страшно...По принцип съм с едър бюст, сега е съвсем зле Confused Хм, таткото не мисли така, но мен ми е некомфортно.Иначе следобед се подувам доста, но на сутринта съм си ок, надявам се да не ми проличава преди 5-6 месец Praynig

# 447
И аз съм си на същите килограми, но коремчето ми е постоянно подуто. Иначе една приятелка каза, че се досетила, че съм бременна по задъхването когато вървим и самото ми изражение на лицето се променило, но тя знаеше че правим бебе Rolling Eyes Иначе другите не се досетиха изобщо...е може би малко, защото когато седнем на маса отказвам алкохол,ама вече знаят Wink

# 448
Ето ме и мен ...
Относно "проличаването" - според мен май започва да ми личи, но днес една приятелка ми каза, че съм си въобразявала. Тъй като никой в офиса ми не знае - а сме над 40 души, вече ми се струва, че погледите започнаха да се задържат на коремчето ми. Аз лично се чувствам супер издута и по навик се опитвам да го "гълтам" този корем, но ме заболяха мускулите преди няколко дни и се усетих, че е точно от това стягане  ooooh! Та вече го пускам на воля  Grinning.
Относно  bombs - аз съм с размер В, а от 5-6 г.с. минах на С  #Crazy Днес даже тръгнах да си търся по-голям и удобен сутиен защото от неудобни ме заболява гръбчето ... Не знам до кога ще продължава това темпо  Mr. Green
Утре вече съм на преглед, с бебо не сме се виждали 4 седмици Simple Smile. Надявам се и аз да видя махащи ръчички и крачета и да се сдобия с още една снимчица.

# 449
След като ви изчетох малко се поуспокоих.Не съм от София иначе бих се възползвала от добрия лекар,но в понеделник отивам отново на ехограф.Относно хапчетата-не са ми изписвали хормони,защото било много рано  Rolling Eyes,а и аз освен няколкото капки кафяво,друго течение съм нямала.В интернет четох,че това зацапване може да се дължи на имплантирането да яйцеклетката в матката(това може да  е полезно за други,които се притесняват).За жалост последните месеци не съм си отбелязвала в календар,но по спомен последната ми менструация беше на 18април,само че тогава ми закъсня с цяла седмица и сега се чудя дали все пак не ми е дошло по-късно.
И моите гърди много пораснаха и са много болезнени,коремът ми ту се подува,ту не,но е по-отпуснат от преди.
Благодаря ви много за куража,надявам се скоро да се завърна тук и аз с лентичка в подписа  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт