ЯНУАРИ 2012 е далече, расти ти мъничко човече :) - тема 2

• 27 474
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Сълзи не ми останаха вече Sad Cry
Всички ми казват, че Господ си знае работата, но защо трябва да е толкова трудно.Защо?

# 661
petcim1,миличка стискам палци само едното бебе да си загубила или нито едното (ако е вазможно)

# 662
Всички ми казват, че Господ си знае работата, но защо трябва да е толкова трудно.Защо?

Стискам ти палчета. Много ще се радваме да си имаме още една мама на близнаци. Опитай се да си спокойна до 28 и каквото рече.

# 663
Стиснати палчета и от мен! Кураж и 28.06. от все сърце ти желая сълзи от радост!

# 664
Ех, Петя ......   action032 Да, възможно е да си загубила само едното бебе. Но ще ти кажа и още нещо, природата е голяма сила. Това, което ти се е случило може да не е случайно. Приеми нещата и се надявай на добър резултат. Но ако нещата са стигнали до там тялото ти само да се чисти, вероятно за това има основателна причина. Ще чакаме новини на 28.

# 665
Благодаря Ви за подкрепата Hug

# 666
Здравейте момичета Simple Smile,
не съм писала отдавна, но съм се отдала на отпуск тази седмица   grinning039 Иначе ви следя редовно.
petcim1 , много, много ти стискам палци всичко да е ок. Тъй като знам как стоят нещата с маминките в Англия, а и като прочетох "Петя-Лондон" съвсем ми се сви сърцето - сестра ми се казва така и също живее там (няма да обяснявам колко много си липсваме). За съжаление въпросът с бремеността и Англия е много дълъг и сложен  #2gunfire . Дано ни зарадваш с положителни новини на 28-ми  Praynig!
А с r_m_e какво става  newsm78 ?
Иначе аз мога да се похваля, че с ужасната сънливост вече май се разделихме, чак не ми се вярва - забравих какво беше естественото ми състояние преди Simple Smile.
Малко прескачам от тема в тема, но ... относно ЖК : препоръчаха ми МЦ "Медива" в Люлин - работят и по здравната каса и може да се проведе ЖК като във всяко ДКЦ. Някоя от вас да има идея относно работата им и някаква препоръка?
Пожелавам на всички хубава вечер, а ние довечера с бебо сме на клуб-че, че нашия тати има рожден ден  nuts  party006

# 667
  • Бургас
Петя, включвам се и аз, за да ти кажа, че имаш стиснати палци и от мен!Дай Боже нещата да се развият по-най-добрия начин!
Лека вечер на всички!

# 668
Петя, включвам се и аз, за да ти кажа, че имаш стиснати палци и от мен!Дай Боже нещата да се развият по-най-добрия начин!
Лека вечер на всички!
Aз също се присъединявам към пожеланията и стиснатите палци  Praynig
Бебо, дано и при теб нещата да са наред, само не се шашкай  Hug
Лека и от мен Simple Smile

# 669
Здравейте, момичета, отдавна не съм писала, но ви следя!
Петя  -  дано на 28-ми се включиш с хубави новини Praynig

За съжаление въпросът с бремеността и Англия е много дълъг и сложен  #2gunfire .
June (ЧРД на половинката! Simple Smile ), какво имаш предвид?
Аз засега съм много доволна от организацията на ЖК тук - поне инфото кое, как и къде е в изобилие и всичко е безплатно и централизирано, а не трябва да се ходи на сто места за различните изследвания и ФМ-ии, както чета при повечето маминки тук   Peace
Друга основна разлика с БГ е, че при нормално протичаща бременност изобщо не допираш до лекар - ЖК (че и раждането) се води изцяло от акушерки  - това честно казано незнам дали е плюс или минус...  newsm78.
Скановете и ФМ са 2, както мисля и в БГ - около 12 г.с. и около 20 г.с. За частно трябва мноооооооого дълбоко джобче, затова и повечето тук се задоволяват с държавната ЖК (което мисля, че е напълно достатъчно  Peace).

# 670
Дубрутруууууу
новата януарска тема вече е факт, но ако искате първо да изпишем тази до 50 страница Rolling Eyes
публикувах я, защото след малко ще палим към Скопско, а не знам на кого да я пратя Rolling Eyes
другото ... имаме си вече общ профил - както забелязвате, както и обща поща и албуми в снимка където да се ''хвалим'' Wink паролите на лични Peace
надявам се всичко да е наред, извинете ме ако има някаква грешка - ще се поправя Peace
желая ви приказни дни и много хубави новини
с уважение: atadar Mr. Green

# 671
  • Бургас
Направо е страхотна новата темичка, нямам търпение да си пишем вече там, но тук имаме още 5 странички и сме готови:).Благодаря на създателката й.   bouquet
Аз след малко отивам да си хващам автобуса за работа да си нося болничния и пак до БНП париба, дето все ме мотаят и вече 5 ден не могат да ми кажат защо няма отговор на молбата, която съм подала за това колко ми остава да изплатя относно стоков кредит.Вчера звънях в офис в София и ми казаха, че е трябвало да подам 2 молби, щом искам и да платя предсрочно, а тук ми дадоха само една, която служи за издаване на бележка с остатък по кредит.Как може да не могат да ми кажат колко ми остава да изплатя за 5 дни, не е ясно.Много съм им бясна.Заради тях не можем да си вземем кредита, който мъжа ми тегли.
Хайде, дано всички се чувстват добре, по-късно ще се включвам отново!:)

# 672
  • София
atadar аз съм те объркала мила, терминът ми е 23.01 след последния преглед, но няма проблем ако е сложно да се поправи да остане 25.01.

# 673
  • Страната на чудесата
Петя, стискам ти палци и аз, дано има добра развръзка...
Много съжалявам за това,което ти се случва...Надявам се на 28.06 да се похвалиш с резултата! Praynig
atadar, много хубава тема!  bouquetДано новата се пълни само с хубави новини!!!

# 674
Добро утро!

Петя, дано всичко при теб е наред. Пиши как си.

Аз вчера бях на ранния скрининг и БХС при Янкова. Изключително съм доволна от отношението, начина на протичане на прегледа и организацията. Всичко става бързо и на едно място. Преди 5 години ме мотаха между етажите на Майчин дом за БХС половин ден. Сега приключих за 1 час.
Янкова е много симпатична, мила, отговаря на всички въпроси, казва какво прави в момента, че всичко е в норма, успокоява.
После седнахме двете на компютъра да ми обясни изчисленията на рисковете.
Всъщност оказа се, че напразно съм се притеснявала от високия възрастов риск, защото след ехо-то ако измерванията са в норма, рисковете стават много ниски. Моят индивидуален за Даун е 1:5 000, а съм на 36 години. Така, че ако има мами, които са над 35 и се притесняват, няма страшно - тези резултати не са стреляне в тъмното, както си мислех, защото кръвните изследвания се засичат с ехо-то.
Ох, дълго стана, извинете.
Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт