Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 442
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Twisted Evil

ПВЦ перваза едни умници' го облепили с хартиено тиксо ...... така преседял/препекан от слънце 2 месеца е сега как да го изчистя ?
пробвах  разкисване
търкане с гъбка за чинии ТЦ
Помощ..........
В предишната тема бях писала:
Цитат
Grime Blast uPVC Cream на Astonish - уникален! Перфектно изчисти, без много търкане дограмата. Светна като нова. Изчисти едни петна, които преди с какво ли не бяхме търкали. Цената му е без коментар! Много съм доволна!
Препоръчвам го с чисто сърце Peace

lilis, радвам се, че си доволна от AS Simple Smile

# 106
  • София
Бихте ли препоръчали препарат за мивката и ваната? В момента ги чистя с Клин, обаче все не става както трябва, жълтеят ми, а са на 2г.

# 107
  • Варна
Аз от години чистя банята със синия Медикс. Много съм доволна. Опитвала съм и други рекламирани препарати, такъв бърз и блестящ резултат от друг не съм получавала.

# 108
Да похваля и аз Сано анти-калк.

Много доволна!  Peace

# 109
Здравейте
Препоръчайте ми препарат за гланциран гранитогрес.  В момента го гистя с вода и добре изцедена стирка после го полирам с микрофибърна кърпа и препарат за стъкла Glasreiniger. Голяма хамалогия Sad

# 110
  • Стара Загора
Twisted Evil

ПВЦ перваза едни умници' го облепили с хартиено тиксо ...... така преседял/препекан от слънце 2 месеца е сега как да го изчистя ?
пробвах  разкисване
Помощ..........
Тези лепки можеш да изчистиш само със специален препарат. Аз използвам такъв, но донесен от Щатите. Тук в България съм виждала подобен на HG - виждала съм го в Айко и на друга марка специализирани препарати / за съжаление не си спомням как се казваше / - тях ги продават в Бриколаж.
Надявам се да съм била полезна   bouquet

# 111
  • Ланкър, планините Овнерог
Twisted Evil

пробвах  разкисване
Помощ..........

Такъв разтвор
Има и други видове от този тип. Имаме подобен спрей - напръскваш, изчакваш да се "накисне" и след това се маха без проблем.

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 20:31 от Гита Ог

# 112
  bouquet Mersi Утре отивам да купя и ще докладвам

# 113
  • Варна
Петна от мастило на маркер върху дивана. С какво да го махна? Вече търках с един препарат, купих и гъбата на Сано, но е много наслоено. В момента се пере, но съм сигурна, че няма да се махне. Дивана е нов на всичкото от горе.

# 114
Здравейте
Препоръчайте ми препарат за гланциран гранитогрес.  В момента го гистя с вода и добре изцедена стирка после го полирам с микрофибърна кърпа и препарат за стъкла Glasreiniger. Голяма хамалогия Sad

И аз се интересувам за някои по-хубав препарат за мрамори и гранитогреси???

# 115
# 116
  • Някъде в облаците
Петна от мастило на маркер върху дивана. С какво да го махна? Вече търках с един препарат, купих и гъбата на Сано, но е много наслоено. В момента се пере, но съм сигурна, че няма да се махне. Дивана е нов на всичкото от горе.

Peace Петна от цветните маркери - върху светложълта дамаска изкарвам с накисване - първо поливам с Медикс - за пране (и разтърквам с обикновена гъба, с гъбата на Сано не съм се сетила  Embarassed) и против петна на килими и дамаски и отгоре - със Сано Максима за петна - спрей. Стои поне 2-3-4 часа, пера на програма с удължен цикъл на пране - излиза всичко. Ако е тъмносин мастилен маркер - потърси от серията на HG - от килима съм изкарвала с него - мноооооооого наслоено беше.  Hug

# 117
  • София
Вчера измих прозорците само с микрофибърна кърпа и вода. Без прапарати, без вестници и тем подобни. Светнаха. А бяха доста замърсени. Просто съм във възторг. Най-сетне да намеря начин за бързо миене и без препарат, който само замазва и не чисти.
Пробвах и на огледалата - без грешка!

# 118
Да похваля един препарат, който ми препоръчаха в магазина докато се чудех какво да купя за почистване на плочките в банята. Един обикновен препарат в оранжево шише от 450 мл за 0,90 лв.  препарат фаянс лукс, на етикета пише използва се за почистване на силно замърсени канали и тоалетни чинии. Направо не можах да повярвам на очите си всичко смъква варовик, мухъл, всякакви замърсявания. Снабдена с ръкавици, с гъбичка, докато натъркам плочките и след това с душа изполях с вода и фугите светеха, сякаш току що са сложени плочките блестят като нови.

# 119
Не го хвали, моля те Laughing
Това е разтвор на солна киселина, не е препарат. Ще порути фуги, ще свали гланц, ще окисли батерии.
Допускай го за еднократно действие, ако  е много захабено и после поддържай с друго. Много те моля Laughing

Общи условия

Активация на акаунт