Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 600
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Мдаа, да не е гръцкия кислол това ? Наиситна си е жива солна киселина.

# 121
Не го хвали, моля те Laughing
Това е разтвор на солна киселина, не е препарат. Ще порути фуги, ще свали гланц, ще окисли батерии.
Допускай го за еднократно действие, ако  е много захабено и после поддържай с друго. Много те моля Laughing
Разбира се, че за еднократна употреба го използвах. Банята ми не е мръсна и постоянно се почиства, но имаше плочки които бяха с варовик и какво ли не съм пробвала, само това го изчисти. И не съм Господ да ми се молиш.

# 122
Не го хвали, моля те Laughing
Това е разтвор на солна киселина, не е препарат. Ще порути фуги, ще свали гланц, ще окисли батерии.
Допускай го за еднократно действие, ако  е много захабено и после поддържай с друго. Много те моля Laughing
Разбира се, че за еднократна употреба го използвах. Банята ми не е мръсна и постоянно се почиства, но имаше плочки които бяха с варовик и какво ли не съм пробвала, само това го изчисти. И не съм Господ да ми се молиш.
Брех, че докачлива. А аз -учтив и добронамерен, брех Laughing

# 123
  • Добрич
С този препарат почистих успешно наслояване на изсъхнали цимент и мазилка по теракот след ремонт,излезе му боята направо (на теракота). А гъбичката с която търках се разпадна след няколко часа,добре че ръкавиците ми оцеляка...Не бих го използвала за банята.

# 124
Този Cillit Bang:

http://www.regal.bg/show.php?storyid=672693

дали е по-добър, по-силен от Доместос?
А по-малко ли мирише или е същия?

А този - универсалния:

http://www.clickandcarry.bg/product/bang-universal#leaf

Съдържа ли белина? Добре ли чисти?
Никак не съм доволна от Мистър Пропър и търся варианти за по-ефективно почистване и по-малко вредно от Доместоса.

# 125
Twisted Evil

ПВЦ перваза едни умници' го облепили с хартиено тиксо ...... така преседял/препекан от слънце 2 месеца е сега как да го изчистя ?
пробвах  разкисване
търкане с гъбка за чинии ТЦ
Помощ..........
Имах същия проблем и го реших с памук натопен в олио

# 126
Twisted Evil

ПВЦ перваза едни умници' го облепили с хартиено тиксо ...... така преседял/препекан от слънце 2 месеца е сега как да го изчистя ?
пробвах  разкисване
Помощ..........
Имах същия проблем и го реших с памук натопен в олио
И аз имам такъв проблем, обаче този път умницата бях АЗ!

# 127
Twisted Evil

пробвах  разкисване
Помощ..........
В предишната тема бях писала:
Цитат
Grime Blast uPVC Cream на Astonish - уникален! Перфектно изчисти, без много търкане дограмата. Светна като нова. Изчисти едни петна, които преди с какво ли не бяхме търкали. Цената му е без коментар! Много съм доволна!
Препоръчвам го с чисто сърце Peace

lilis, радвам се, че си доволна от AS Simple Smile
ябълка, от къде мога да купя?

# 128
  • софия
Twisted Evil

пробвах  разкисване
Помощ..........
В предишната тема бях писала:
Цитат
Grime Blast uPVC Cream на Astonish - уникален! Перфектно изчисти, без много търкане дограмата. Светна като нова. Изчисти едни петна, които преди с какво ли не бяхме търкали. Цената му е без коментар! Много съм доволна!
Препоръчвам го с чисто сърце Peace

lilis, радвам се, че си доволна от AS Simple Smile
ябълка, от къде мога да купя?
Ето кой ще ми купи нова риза  Grinning
Astonish има в по-големите магазини. Предполагам го има и в повечето магазинчета за почистващи препарати. Ние го взехме от Кауфланд.

# 129
Извинявай, zvanche  Embarassed
Благодаря за информацията   bouquet

# 130
Пък аз се зачудих какво съм препоръчала. Laughing

# 131
  Hug Медикс за "Фурни и загорели мазнини". Вчера изкипях прясното млеко,ужас .....печката разбира се трябва да се чисти. Напръсках с медикса и с една четчица само потърках и загорялото направо се разпадна. Направо съм щастлива,вече няма да се налага да търкам.
  Ако ползвате подобни препарати какви са те?

# 132
  • Ланкър, планините Овнерог
...........

Много съм доволна от Апта за фурни

# 133
И от мен още един глас за Апта-та - просто е чудесна и маха всичко мазно и загоряло!

# 134
...........

Много съм доволна от Апта за фурни
[
  Hug Медикс за "Фурни и загорели мазнини". Вчера изкипях прясното млеко,ужас .....печката разбира се трябва да се чисти. Напръсках с медикса и с една четчица само потърках и загорялото направо се разпадна. Направо съм щастлива,вече няма да се налага да търкам.
/quote]

Peace

Общи условия

Активация на акаунт