Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 605
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе/София
интересна тема

# 136
Никой ли не ползва Cillit Bang Shocked Rolling Eyes

# 137
  • София
И аз тук - първо ще чета, после може и да понапиша Wink

# 138
  • в белята
Моля препоръчайте ми препарат или уред ,дори, да си изчистя ламината - винаги седи на петна Sick Sick SickПробвах с емсал,пропър,медикс..........дори слагах и оцет.Опитах с меджикмоп и с парцал........
Иначе да похваля CIlit Bang оранжевия спрей с него лъсва душ кабината без много усилия.Друг фаворит в чистенето ми е пяната K2R

# 139
  • Русе/София
Аз го ползвам и съм много доволна.

# 140
Той май е и по-скъпичък от другите препарати? Но ако е ефикасен за баня и аз ще го пробвам

# 141
  • Русе/София

Той май е и по-скъпичък от другите препарати? Но ако е ефикасен за баня и аз ще го пробвам
Мисля,че в момента са на промоция препарата за баня с обезмаслителя на приемлива цена.

# 142

Не съм така доволна, както бях преди години от течния Цилит или от гела. Новият ми седи някак разреден, слабичък, а и ако имате цветни фуги и в тях попадне от препарата, си променят цвета, избеляват и т.н.
Преди години Цилит беше толкова силен, че като сипвах, шупваше и започваше веднага да разяжда котления камък и налепите сами падаха.

# 143
Иначе това са моите редовни препарати:

WC:

За пода:

За съдове:

Стъкла:

За пода и мебелите:

Печка:

Прах:

Омекотител (обожавам го!):

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 11:24 от Estellia

# 144
  • Варна
Вчера си взех този препарат за баня
, почиства се бързо и лесно с едно минаване на гъбата и няма неприятна миризма на белина.

# 145
От Cillit bang за баня,който е на спрей не съм доволна(като напръсках и оставях примерно малко да постои,фугите се оцветяваха и трябваше и тях да търкам доста.Зеления за кухни ми хареса.Има и един който е концентрат,но не съм го ползвала.За душа използвам Antikalk

# 146
  • софия
Няма препарат на AS, от който да не съм доволна. Ползвам за баня (не като показания. подобен), за сухо почистване на тапицерия/килими. Много добри Peace

# 147

Не съм така доволна, както бях преди години от течния Цилит или от гела. Новият ми седи някак разреден, слабичък, а и ако имате цветни фуги и в тях попадне от препарата, си променят цвета, избеляват и т.н.
Преди години Цилит беше толкова силен, че като сипвах, шупваше и започваше веднага да разяжда котления камък и налепите сами падаха.

Много благодаря на всички за мненията за Cillit  bouquet
За сега отпада, защото и тук и в една друга тема хората доста хвалят препаратите на Medix, затова първо с тях ще пробвам Simple Smile

# 148
Що се отнася до Медикс, на мен фаворити са ми гелът за почистване на тоалетни и обезмаслителят. Не оставам в къщи без тези два продукта. Но Цилит се надявах  да е ефикасен за варовик, ръжда, сапунена вода засъхнала по душкабината, такива неща.

# 149

Много благодаря на всички за мненията за Cillit  bouquet
За сега отпада, защото и тук и в една друга тема хората доста хвалят препаратите на Medix, затова първо с тях ще пробвам Simple Smile
[/quote]

Всичко, което съм пробвала досега на Медикс, е било много добро.

Що се отнася до Медикс, на мен фаворити са ми гелът за почистване на тоалетни и обезмаслителят. Не оставам в къщи без тези два продукта. Но Цилит се надявах  да е ефикасен за варовик, ръжда, сапунена вода засъхнала по душкабината, такива неща.

И аз много харесвам гела за тоалетни (синята опаковка). Всякакви нечистотии премахва и освежава дълготрайно с много приятен аромат.

Цилит е ефикасен донякъде за варовик, сапунена вода, но не и за сериозни варовикови отлагания или ръжда.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 16:21 от Estellia

Общи условия

Активация на акаунт