Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 618
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • България
препоръчайте ми прах които да изпира петната по детските дрешки-цветни на 30-40гр?!

# 151
  • Варна
Аз пера с Тео бебе и досега почти няма неизпрано петно, вкл. от пресен сок от моркови и ябълки. Пера без предварителна подготовка и най-много на 40гр.

# 152
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък до този момент не съм открила препарат или прах за пране, който да маха петна без предварителна намеса. Било то бебешки или не.

# 153
  • София

Много съм доволна от Астониш за петна!

# 154

Много съм доволна от Астониш за петна!

Tова дали премахва петна от пот  newsm78 Белите тениски с каквото и да ги третирам след време винаги остават такива петна  ooooh!

# 155
  • София

Не мога да ти кажа, защото нямам такъв проблем. Предлагам ти да пробваш по бабешкият начин - натъркваш петната добе със сапун за пране и слагаш в тенджера с вода. Така да се извари около 30 мин.

# 156
Не мога да ти кажа, защото нямам такъв проблем. Предлагам ти да пробваш по бабешкият начин - натъркваш петната добе със сапун за пране и слагаш в тенджера с вода. Така да се извари около 30 мин.

А след 30-минутното варене, дали изобщо ще има тениски?

# 157
  • под течащия покрив

Не живеем ли в 21 век?

# 158
  • с/у ОколоМръсТното
А след 30-минутното варене, дали изобщо ще има тениски?

чорба от тениска  ooooh!

Купих си съвсем обикновен, че даже не беше и скъп сапун за петна, който бих казала, че върши чудеса. Немски е, от ХИТ.

Последно съм доволна от МЕДИКС за баня и фаянс. Много е агресивен. http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226137_2490091917 … 5461_989792_n.jpg

# 159
  • София
Моля ви, момичета, помагайте   bouquet
Трябва ми добър препарат за почистване на карамични котлони. Чистя с Меглио, Мистър Бекман (дано не бъркам точното наименование) и все не става идеално чисто. Чувала съм, че трябва да се изполва и някаква специална шпатула, но не съм наясно нито каква, нито от къде се купува...

# 160
  • с/у ОколоМръсТното
аз я имам тази шпатула и съжалявам, че си я купих. Струваше около 6лв. от "Мадрид" 40 в София.
Чистя само с меглио и препарат за стъкло и повърността е идеално огледална.

# 161
  • софия
Шпатулата е за наслоена, загоряла мръсотия. Иначе само с препарат (Dr. Heitmann) и при мен стават като нови.

# 162
Моля ви, момичета, помагайте   bouquet
Трябва ми добър препарат за почистване на карамични котлони. Чистя с Меглио, Мистър Бекман (дано не бъркам точното наименование) и все не става идеално чисто. Чувала съм, че трябва да се изполва и някаква специална шпатула, но не съм наясно нито каква, нито от къде се купува...
Ако не са ти я дали при покупката на самия плот, може в различните железарии или в Бриколаж например да попиташ - води се шпатулка за почистване на стъкло. Единствената разлика между тази, която са ми дали с покупката на плота е, че закупените впоследствие не са толкова качествени, но пък може да се заменят.

# 163
  • София
Благодаря за бързите отговори  Hug
Проблема ми е точно в загорялата мърсотия...ето и накратко от къде ми идва проблема:
Винаги готвя внимателно, т.е. гледам да не разливам на печката, но сега малчо е решил, че готвенето е изключително интересно занимание....от което на мен ми настръхват косите. Първо да не се изгори естествено, а и е един малък ужас...разлива примерно супата докато я бърка, съответно загаря по котлона... Ако се опитам да му взема лъжицата става страшно, тръшкане, рев и затова съм се примирила, че засега готвим заедно  Confused
Но съответно като разлее малко от супата например, а аз продължа да готвя върху котлона...загаря и после колкото и да търкам остава леко захабено...

# 164
  • Варна
Jessika123, има специализирани препарати за стъклокерамика. Ползвам Sidol  или Медикс, ако не мога да намеря първия.
или http://www.mexon.bg/bg/Medix_CreamProtect.html

Общи условия

Активация на акаунт