Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 424
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да, с удоволствие, фирмата е КАМАК. От това, което виждаш в линка имам телескопична дръжка, на която се надяват две различни неща - едното е алуминиев държач за моп с въртящо се рамо, другото е стъклочистач с гума също с въртящо се рамо. Самият моп се слага на държача и се маха, като може да се пере и в пералня.

Предупреждавам ви, обаче, че нещата са доста скъпи, но мисля, че има защо, струва си, качествени са. Препаратът е само в голямата разфасовка, но реших, че си струва, след като вече никога няма да ми се налага да купувам друг, пък този мие чудесно, не оставя следи и ухае приятно. Какво повече...

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 14:36 от Sash

# 631
  • София
Откога си търся свестна стъклочистачка с гума...
Sash, сподели ориентировъчна цена, моля...

# 632
  • София
Отдавна съм ги купувала, но помня че бяха горе-долу 80 лв. инструмента плюс препарата. Пак казвам информацията ми е от поне 3-4 години.

# 633
А с какво си чистите тефлоновите тигани? На моя дъното от външната страна е станало едно кафяво и няма изчистване. Пръсках с Апта, търках с циф но нищо не става Sad

# 634
Да си побутна въпроса.

С какъв препатат почиствате МДФ  и ПДЧ? Да е добър, не е задължително де е евтин.

Inessita, пробвай с някакъв обезмаслител, обаче обилно изплаквай.

# 635
  • София
ПДЧ го чистя с препарат за дърво. Преди ползвах ПРОНТО, сега си купих един на Медикс, кремообразен, перфекен е.

# 636
  • България
А с какво си чистите тефлоновите тигани? На моя дъното от външната страна е станало едно кафяво и няма изчистване. Пръсках с Апта, търках с циф но нищо не става Sad
и при мен така се получи залепна тесто печено без мазнина и няма изчистване

# 637
Да помогнете:
http://apta.bg/product.php?ProductID=139
това вземах за петна по дрехите, върши ми страхотна работа. Особено с дрехите на детето но от известно време не го намирам, ако някой го е виждал ще съм благодарна Simple Smile

# 638
 Hug момичета, благодаря ви за съветите за почистване на инокса с олио (направих го с Хип, че имах останало от бебето), по-лъскав хладилника не е бил никога; и по-лесно полиране не съм правила досега; първо изчистих мръсотията и пръстите с малко обезмаслител,  пръснах на една кърпа; а с олиото след това  вече блесна инокса Hug

# 639
Аз съм с обикновен препарат за прозорци. Нямам абсолютно никакви проблеми.
Да не би да зависи от вида инокс?  Thinking
предполагам, че почистваш техника с цвят инокс, т.е. сивата пластмаса, но това не е инокс; инокс-а със сигурност става на линии от такъв препарат;
иначе пробвала съм с обезмаслител, но после като се мине с чист влажен парцал за изплакване пак остава на линии; няма ли препарат, които да го полира до блясък ooooh! Sad

Ами не знаех, че по фурната си имам пластмаса с цвят инокс  Thinking
Въобще за мен нито хладилника, нито който и да е от другите ми уреди са пластмасови  Rolling Eyes

# 640
  • София
Как се лепят магнитчета по пластмасов хладилник Joy

# 641
# 642
  • Стара Загора
Аз използвам препарата за стъклокерамичен плот. Той е фин абразив, разгражда замърсеното. Съда не се надрасква след търкането. Не съм имала съд, който да не успея за изчистя. Laughing

# 643
  • София, Младост
За инокс ползвам ето това: http://electron.bg/wurth-sprei-inoks-pi-63640.html-почиства мазните пръсти и петна, полира

# 644
За пластмаса и дограма има хубав препарат на Домал Peace

Общи условия

Активация на акаунт