Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 631
  • 753
  •   1
Отговори
# 645

За това ли говориш?

# 646
Не е това.
Ето този е:

# 647
Този препарат ми го препоръчахте вече. Много е хубав.Обаче е за пластмаси, затова попитах има ли и същото за стъкла. Е, аз и стъклата си изчистих с този втория.

# 648
  • Варна
Момичета, да знаете дали червило върху дреха се третира с нещо специално преди пране? Или само със сапун, преди пералнята?

# 649
 Hug да ви чета...

# 650
благодаря за отговорите!
а с какво успявате да изчистите големите гланцирани плочки,гранитогрес.иска ми се да изглеждат като в магазините, но за съжаление с обикновен моп и препарат за под не ми се получава.
имате ли някаква техника за почистването им?

# 651
Сменяй мопа, купи си някакъв хубав, който не маже и попива добре. Плочките по принцип се чистят най-лесно.

# 652
ламината с какво го чистите?  newsm78
предубедена съм към препаратите за ламинат, защото последния път ми остави едни такива като мазни петна, които лъщят. От тогава само с вода го чистя, но не е работа така. Моля препоръчайте!

# 653
Пронто за паркет и ламинат и моп с нарязани жълти ресни на Vileda вършат идеална работа.

# 654
Влизам набързо да споделя, че останах много приятно изненадана от бялото веро на Медикс. Наистина ми направи впечатление, че измива страшно добре. А и като аромат е страхотно. Обикновено ползвам Пур, но съпругът ми е това ми купи последния път като го изпратих на пазар. Иначе на Медикс ползвам продукти за почустване на фаянса  в банята и съм доволна. Дори не знаех, че имат и веро.

# 655
За ламинат и изобщо под ползвам Грюн Грийн най-вече защото е екологичен. Таблетките за съдомиялна също. Всичко им е много добро качество и са все екологични.

От Пронто продуктите никак не съм доволна, само рекламата им е голяма.

# 656
Утро, аз препарат за съдове ползвам много рядко и обикновено той е Грийн грюн.
Но как останах очарована от това:

# 657
ламината с какво го чистите?  

Това ми харесва.

# 658
Относно почистването на ламинат, може да се използват всевъзможни препарати за почистване на под. НО не препоръчвам използването на Пронто за паркет, както и други марки с аналогично предназначение за миене на ламиниран под, гранитогрес и други подобни настилки - стават като пързалка.
Препаратите за почисване на паркет са препоръчителни за естествени дървени подове, имат съставки, които подхранват дървото, но на други настилки са "опасни".
В едно предаване даже гледах, че за почисване и подхранване на естествени дървени подове може да се използва вода, в която е разтворен малко мед.

# 659
  • Бургас
Здравейте дами с какъв препарат да почиствам  бяла  кухня  лак  страхувам се да не я увредя
 Embarassed

Peace

Общи условия

Активация на акаунт