Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 596
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Не съм чела темата и се извинявам, но имам проблем, даже два...
С нищо не мога да си изчистя инокса...каквото и да пробвам става все по-зле и по-замазано.Нещо да предложите?
И душ кабината ми след всяко къпане е в отвратително състояние...капки и чудо.Няма ли нещо, с което да третирам стъклото, за да не стават толкова много капки?

# 676
  • Добрич
За инокса беше писано по-напред,че с бебешко олио се почиствал добре,не съм пробвала още.
За душ кабината и мен ме касае,че и с много търкане не се почиства както искам-съвсем без следи. Използвам Цилит бенк пяна но не съм доволна.

# 677
За инокса - микрофибърни кърпи, от обикновените по 1-2 лв. + препарат за инокс, Медикс и Мистър мускул съм пробвала, и двете добре се справиха. Първо се нанася препарата, след това със съвсем леко влажна се избърсва и накрая със сухата се довършва.

# 678
Моля ви, кажете откъде да си купя качествен препарат за машинно пране на килими и тапицерии. За София става въпрос.

# 679
  • Бургас
Здравейте  имам  бели керамични котлони днес  виждам че все едно нещо е попило в единия  Thinking някой да се е сбъсквал с подобна ситуация 

bouquet

# 680
Надали е попило, котлоните сигурно са от стъклокерамика, макар и цветна. Най-вероятно трябва да постържеш малко с шпатулата за котлони, не се притеснявай. Качествена шпатула, която не драска, аз си купувам от Експо 2000 - на Бош. Чистенето с препарат е отделно, то не премахва докрай изгорялото.

# 681
Надали е попило, котлоните сигурно са от стъклокерамика, макар и цветна. Най-вероятно трябва да постържеш малко с шпатулата за котлони, не се притеснявай. Качествена шпатула, която не драска, аз си купувам от Експо 2000 - на Бош. Чистенето с препарат е отделно, то не премахва докрай изгорялото.

подкрепям за шпатулката. Купих си хубава такава от Карфур, до препаратите за котлони е сложена.

# 682
Много моля за помощ  - съсипах няколко блузи на децата - изпрах ги с една нова, която пусна синьо. Сега дрехите са на сини петна. Има ли начин да ги почистя?

# 683
Много моля за помощ  - съсипах няколко блузи на децата - изпрах ги с една нова, която пусна синьо. Сега дрехите са на сини петна. Има ли начин да ги почистя?

да, има немски препарат, казва се Entfaerber. Точно за такъв проблем.

# 684
Извинявам се, ако е обсъждано, реших да пробвам Cillit Bang спрей за банята, но не прочетох етикета в магазина, чак вкъщи видях, че не става за акрилни повърхности и сега ме е страх да го пробвам, да не съсъпя ваната. Ако някой е мил с него, нека сподели впечатления Praynig
Нищо не става, просто не чисти, изобщо не съм стигнала до този надпис и тъъъркам като идиот пода на душ кабината докато го измия  Laughing

# 685
Много моля за помощ  - съсипах няколко блузи на децата - изпрах ги с една нова, която пусна синьо. Сега дрехите са на сини петна. Има ли начин да ги почистя?

да, има немски препарат, казва се Entfaerber. Точно за такъв проблем.
Мноооого благодаря,   bouquet

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 01:49 от acer

# 686
За душ-кабината съм супер доволна от лекс за баня - маха капките и задържа нещо като филм за няколко дни. Peace

# 687
Аз пък хич не съм доволна от Лекс за баня, изисква голямо търкане , с тел за съдове търкам, но пак е трудно. Предпочитам Бингосил или обезмаслител, въпреки че пак пада търкане. Още търся препарат за почистване на баня без търкане.

# 688
Pulirapid е моят фаворит за баня Peace

# 689
  • София
Още търся препарат за почистване на баня без търкане.

Пробвала ли си този Перилис - Фаянс?

Аз съм доволна. Понеже мразя ръкавици, а той не се пипа с ръце го натривам с четка с дръжка и после направо с душа отмивам. Блесва!

Тъй като производителят е във Варна контактувам директно с представителите им за София, защото не навсякъде в магазините има техни продукти. Ще попитам във фирмата дали са съгласни да изпиша телефона им тук

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 15:24 от Sash

Общи условия

Активация на акаунт