Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 590
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
За бане "паур клиин"-розово 1червен от Кауфланд-само дето мирише,иначе става и без много усилия.

# 691
Благодаря за препоръките  bouquet, ще  ги потърся още утре

# 692
Pulirapid е моят фаворит за баня Peace

А трябва ли да се отмива след това препарата и къде може да се намери?

Тая тема я чета с лист и химикал  Hug

# 693
Някой да има под ръка на Фрош пълната гама от препарати, които се продават в България обаче? Много благодаря!!

# 694
Някой да има под ръка на Фрош пълната гама от препарати, които се продават в България обаче? Много благодаря!!

аз мога да изброя основните, защото много ги ползвах преди година, но ги спрях. Купувала съм от България веро в няколко вида 500 милилитра, 750 милилитра, универсален препарат 1 литър, препарат с оцет 1 литър, препарат за стъкло, за WC, крем като Циф, течен перилен в два вида, омекотители в два-три вида. Май е това newsm78

# 695
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някой знае ли къде в София се продава спрей против акари?

# 696
Вселена май трябва да търсиш в аптеките, ама по-големите newsm78

# 697
  • София
Някой знае ли къде в София се продава спрей против акари?

Виж този сайт. Аптеката е в Младост.
http://agromagazin.eu/

# 698
  • На земята, която е всъщност звезда.
Благодаря, ще изпратя запитване пък да видим. В аптеките за съжаление няма, само тук открих, но няма в наличност:

http://apteka.framar.bg/30016728/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B4% … -400-%D0%BC%D0%BB

# 699
  • София
Благодаря, ще изпратя запитване пък да видим. В аптеките за съжаление няма, само тук открих, но няма в наличност:

http://apteka.framar.bg/30016728/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B4% … -400-%D0%BC%D0%BB
Ако успееш да откриеш, моля те сподели къде и на каква цена.

# 700
  • Бургас
Здравейте дами имам нужда от помощ мога ли почиствам бяла кухня лак с обезмалител Меглио много ме е страх да не я съсипя

# 701
За почистване на баня съм най- доволна от Астониш-  препарат за премахване на мухъл и плесен. Пръскам и след 5 минути измивам без търкане. Уникален, намирам го за 2.50лв Grinning

# 702
  • София
А аз не съм доволна от Астониш - нищо различно от останалите в същия ценови клас.
Не съм доволна и от Цилит бенк пяната. Определено ми допада повече Сано спрей за баня.

# 703
  • До морето :)
Здравейте! Прегледах 5-6 страници назад, но нищо не видях по моя въпрос: В тоалетната чиния има много котлен камък, който се намира под водата. Търкам, бъркам, но не мога да го махна. Знаете ли някакъв препарат, който ще ми помогне  Grinning

# 704
Пробвай с белина, от по-евтината (в сива бутилка). Аз изсипвам половин бутилка, оставям около 15 мин. и пускам водата. До момена не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт