Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 464
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Варна
Здравейте
Така и не успях да открия препарат, който ще ми почисти стъклото на душ кабината. Изпробвах сигурно всичко предлагано на пазара, но продължава да си стои бяла  Tired

# 92
Здравейте
Така и не успях да открия препарат, който ще ми почисти стъклото на душ кабината. Изпробвах сигурно всичко предлагано на пазара, но продължава да си стои бяла  Tired
пробвала ли се нещо, на което пише Bad-Reiniger?

# 93
  • Варна
Последно купих това http://www.discounto.de/Angebot/Bad-Reiniger-24268/

# 94

o, това е от на Алди боклуците. Всички такива частни марки на Лидл, Пени или на дрогериите Шлекер, ДМ и Росман са с много ниско качество. Разбитам те, защо не се е изчистило стъклото.

# 95
  • Варна
Запис и от ман в тази особено полезна тема.  bouquet

# 96
Привет! Знаете ли какъв препарат се ползва за естествен камък: врачански варовик, мрамор? Имам едни стъпала, върху които има лепкави следи от хартиено тиксо и в чудо се видяхме с тях newsm78

# 97
Привет! Знаете ли какъв препарат се ползва за естествен камък: врачански варовик, мрамор? Имам едни стъпала, върху които има лепкави следи от хартиено тиксо и в чудо се видяхме с тях newsm78

знам, че не трябва да съдържа киселини, защото разяждат и мрамора, и особено мекия врачански камък. Бих препоръчала абразивен крем или препарат на спиртна основа и после измиване с вода.

# 98
енито, ако можеш и марка да препоръчаш Hug Като абразивен препарат се сещам за Циф само. Кои марки не съдържат киселини?

# 99
  • Варна

o, това е от на Алди боклуците. Всички такива частни марки на Лидл, Пени или на дрогериите Шлекер, ДМ и Росман са с много ниско качество. Разбитам те, защо не се е изчистило стъклото.
Сега го погледнах пак, не е точно същия, на Шлекер е пак. Както и да е , не си мисли, че само той не ми е изчистил стъклото. Казах, че съм използвала най-различни и ефекта е нулев. Така се е наслоил тоя варовик, че нямам думи.

# 100
Kajete mi molq ot kade vav Varna moga da si kupq preparati HG Internetional?

# 101
енито, ако можеш и марка да препоръчаш Hug Като абразивен препарат се сещам за Циф само. Кои марки не съдържат киселини?
Не мога да те насоча за марка. Последно купувах един в голямо бяло шише специално за естествени настилки тук от магазин за немски препарти, но нещо изчезна. Доволна бях, но нямах лепило или някакви тежки замърсявания.

# 102
 Twisted Evil

ПВЦ перваза едни умници' го облепили с хартиено тиксо ...... така преседял/препекан от слънце 2 месеца е сега как да го изчистя ?
пробвах  разкисване
търкане с гъбка за чинии ТЦ
Помощ..........

# 103
Здравейте,страхотен форум..
Бих искала да ми прпоръчате препарат за почистване на дамаска на диван.
Не смея да рискувам с кои да е..Благодаря предварително  bouquet

# 104
Twisted Evil

ПВЦ перваза едни умници' го облепили с хартиено тиксо ...... така преседял/препекан от слънце 2 месеца е сега как да го изчистя ?
пробвах  разкисване
търкане с гъбка за чинии ТЦ
Помощ..........

с памук, напоен в спирт търкай въху остатъците от тиксо. Така мисля, че ще стане най-лесно!
Здравейте,страхотен форум..
Бих искала да ми прпоръчате препарат за почистване на дамаска на диван.
Не смея да рискувам с кои да е..Благодаря предварително  bouquet

Бях писала на някоя от предишните страници за този препарат, купувах го по препоръка от форума:
http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

Общи условия

Активация на акаунт