Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 850
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Благодаря, Чери! Simple Smile

# 481
Днес пробвах препарата за перални на д-р Бекман.Супер е.Пералня на 15 години светна и стана като нова.Благодаря на тези които ми го препоръчаха. сега имам още едно питане- универсалнят препарат на Грюн грийн става ли за почиствани на тоалетни и въобще за почистване на цялата баня?

# 482
Дези, става.
За баня можеш и спрея за бани да вземеш. Мирише хубаво, изобщо не е задушлив като другите.

# 483
Sourcherry благодаря ти за отговора.От теб научих за Грюн грийн.засега съм си купила само верото за съдове/ много ,много съм доволна.Нямам обриви по ръцете като от другите препарати/  Ще си купя и другите препарати на тази фирма.

# 484
Дези, става.
За баня можеш и спрея за бани да вземеш. Мирише хубаво, изобщо не е задушлив като другите.

напълно съм съгласна. Универсалния неразреден става за всичко. Аз го разреждам една капчака от него в кофата когато е за пода. Но за баня и аз препръчвам специалния за баня. Помпичката прави пяна, която се задържа по смесителите и мивката и действа равномерно.

# 485
  • Варна - Черна гора
Не става само с полиране, нещо като поизкипи, уж веднага бърша, но пак не е като хората. На всичкото отгоре нямам шпатула или както там се нарича, че се чудя каква да си купя и откъде най-вече.
Шпатули за керамични плотове има в хипермаркетите. Аз ползвам шпатула на ORO (от Карфур) и съм доволна. Ползвам я много внимателно, за да не "почистя" и очертанията на нагревателните зони. Вчера в Карфур мярнах шпатули на цена 1,39 лв. Изглеждаха досущ като моята, за качеството им не мога да кажа нищо.

# 486
Дези, препаратът им за съдове е наистина вълшебен и много икономичен.

# 487
  • Там, където ме обичат
Дези, става.

Този спрей почиства ли добре душ-кабини?

# 488
Да попитам душ кабините с какво ги миете, че виждам започнала е да се захабява. Аз ползвам Медикс-за баня- всяка седмица, но на по трудно достъпните места се вижда едно пожълтяване. Опитвам се да търкам и с четка за зъби и повечко препарат, но не става, с Доместос също съм пробвала и без резултата.

# 489
Дези, става.

Този спрей почиства ли добре душ-кабини?

Зависи откога не е чистена.

# 490
  • Русе
Аз ли нещо не довиждам, но в нашия Карфур нито препарата на Грюн Грийн за почистване на перални видях, нито шпатули. Даже нямаше никакви препарати на тази фирма.

# 491
Аз ли нещо не довиждам, но в нашия Карфур нито препарата на Грюн Грийн за почистване на перални видях, нито шпатули. Даже нямаше никакви препарати на тази фирма.

съвет: Използвайте в подобни случаи страниците на фирмите за запитване. Аз така получих вчера отговор от фирма Калитео ООД за един екологичен препарат. Е, бях ги питал преди 100 години и сайта не работи, но все пак дойде Laughing
Ето тук питай за Грюн Грийн в Русе: http://freshaktiv.eu/contacts.html

# 492
  • Русе
Дедо, за съжаление колко от тези сайтове въобще не отговарят. Сега ще питам специално тези. Мерси

# 493
И в нашия Карфур няма Грюн Грийн. Не съм виждал.
Аз имам малко по-необичаен въпрос. Кой беше препаратът
за премахване на следи от стикерите за гражданска отговорност
по стъклото на колата? Струва ми се, че някъде беше коментирано
това... Имаше някакъв препарат?

# 494
  • Русе
Казвайте, че утре трябва да сменям и аз Simple Smile.

Купих си от Карфур шпатули за котлони за 3бр за лев и нещо. Ще видим как са, дано не ми надраскат само котлоните. Не намерих други.

Общи условия

Активация на акаунт