Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 832
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пробвайте с шпатулите  Wink. А и на повечето бензиностанции момчетата, които зареждат, имат стъргалки за премахване на стикерите. Ако ги помолите, ще ви ги махнат.

# 496
Остатъците от стикерите се махат с обикновен препарат за стъкла - няма нищо специално

# 497
Аз ли нещо не довиждам, но в нашия Карфур нито препарата на Грюн Грийн за почистване на перални видях, нито шпатули. Даже нямаше никакви препарати на тази фирма.
Нали знаете, че за да може фирма да си предлага стоките в подобни магазини, трябва да се бръкне с доста солидна сума за всеки артикул, който реши да продава. Отделно им извиват ръцете за цени и отстъпки. По-малките фирми не могат да си позволят да обхванат всички магазини и вериги, защото ще фалират.

# 498
  • Русе
Това е ясно, но определено се продават в някой Карфур-и в различните градове. Явно има някакво разбирателство на местно ниво.

# 499
Остатъците от стикерите се махат с обикновен препарат за стъкла - няма нищо специално

Точно!

Страшно се дразня, че Грюн Грийн не се продават навсякъде. Страшно трудно ли е да бъдат дистибутирани във всяка верига или поне в повечето?!
Изтеглят ги от Пикадили, Карфур не посещавам, защото ми е далече.

# 500
  • Русе
Отговориха ми от сайта за ГрГр., че в Карфур Русе продават само 3 препарата, не и този за почистване и това е решение на местна почва. От Пикадили Русе са спрели да ги продават, заради затваряне на магазина, което знаехме вече. Ще трябва да се поръчва. Акоя някой от Русе има желание да си делим доставката, моля да пише на лични.

# 501
Момичета,моля ви кажете как да изчистя петната от пръсти по вратите-венге са.Много личат,а имам и малки деца все се пипа Tired

# 502

Точно!

Страшно се дразня, че Грюн Грийн не се продават навсякъде. Страшно трудно ли е да бъдат дистибутирани във всяка верига или поне в повечето?!
Изтеглят ги от Пикадили, Карфур не посещавам, защото ми е далече.

Това зависи от ресорния мениджър на всяка една от веригите - те поръчват какво да се зарежда в магазина. Ако е преценил, че не се търсят достатъчно, ги отрязва.

Момичета,моля ви кажете как да изчистя петната от пръсти по вратите-венге са.Много личат,а имам и малки деца все се пипа Tired

С мокра микрофазерна кърпа. По-напред коментирахме кърпите на Vileda.

# 503
  • София
Мисля че някъде тук прочетох за препарат за петна от пот ,и май за черно.Или се бъркам.?Ако някой знае нещо специфично,моля да сподели марката.

# 504
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, точно от Карфур вече два пъти в разстояние от няколко месеца купувам препарата на Грю Грийн за пералните. В Карфур  - The Mall. Препаратите им са в края на стелажите с перилните препарати - течни, омекотители и т.н. Трудно се забелязват, но са там - откъм касите.

# 505
  • Там, където ме обичат
Е, точно от Карфур вече два пъти в разстояние от няколко месеца купувам препарата на Грю Грийн за пералните. В Карфур  - The Mall. Препаратите им са в края на стелажите с перилните препарати - течни, омекотители и т.н. Трудно се забелязват, но са там - откъм касите.
А този за душ-кабини, който препоръчаха, дали го има?

# 506
  • Ланкър, планините Овнерог
А този за душ-кабини, който препоръчаха, дали го има?

Мииии.... не знам  Blush. Имаше няколко варианта на техни препарати, обаче мен само този за пералнята ме вълнуваше и не съм оглеждала другите.

# 507

Дори още по-просто - с мокра кърпичка ( имах антибактериална, стана  Laughing).

# 508
Аз си ги поръчвам от тук нещата на Грю Грийн

http://bglotos.com/index.php?route=checkout/success
Само да попитам, на какъв градус пускате пералнята с препарата? Thinking

# 509
Здравейте! Моля някой да ми препоръча препарат за почистване на алуминиева и PVC дограма, също и по как да почистя загоряла мазнина околко керамичните котлони?

Общи условия

Активация на акаунт