Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Да, имаме ДМ, моля за снимка.
а вторият препарат откъде е?

# 586
Ето, намерих го даже тук във форума. Надявам се момичето, което го снима да не се разсърди, че го споделям:

# 587
Доволни ли сте от синята вода за тоалетни, блокчетата за тоалетна и препарата за фурни на Сано?

# 588
Доволни ли сте от синята вода за тоалетни, блокчетата за тоалетна и препарата за фурни на Сано?

Първите 2 съм ги ползвала, но беше отдавна.
Не ми харесаха изобщо.
За фурна използвам само К2R.

# 589

Първите 2 съм ги ползвала, но беше отдавна.
Не ми харесаха изобщо.
За фурна използвам само К2R.

и аз ги пробвах Сано преди година и не повторих. За фурни съм доволна от Апта.

# 590
Благодаря момичета!

# 591
Кажете моля, с какво да почистя варовика от тъмните плочи в банята. С мивката, батериите се справям. Но по плочите, не.
Пробвах с оцета-нищо не стана.

Пробвай Mr. Muscle срещу варовик - мирише малко неприятно, но върши работа.

# 592
  • Русе

Аз като рекламно лице на Сано (но не съм, разбира се), от години само черната помпа за фурни, нищо друго. Заа толетната също почти само тяхно купувам, предимно океана, но последно имаше промоция на Кауфланд праскова, заредих се от нея.

# 593
Меги, накисни я първо във вода и някакъв препарат.
После с четка я потъркай.

препарата за почистване на перални?

Идеално Peace.
Моята ваничка я накисвам в легенче с препарат за баня или капвам от този за профилактика на пералнята и по-топла вода.
После я изчетквам с четка за зъби, защото се събира доста тиня - черничка и неприятна Laughing.

# 594
  • Русе
Още не ми е останало време да я накисна, мисля в доместос, че това имам в момента, а препарата за перални още не съм го намерила. Но довечера ще се киснем. Малко се поизми все пак като пуснах няколко перални на 90гр само с прах, но искам още по възможност.

# 595
Кажете моля, с какво да почистя варовика от тъмните плочи в банята. С мивката, батериите се справям. Но по плочите, не.
Пробвах с оцета-нищо не стана.

Пробвай Mr. Muscle срещу варовик - мирише малко неприятно, но върши работа.

ПУЛИРАПИД
3-4лв. в Кауфланд -супер е за това
и на Сано става ама е двоен на цена !

# 596
Като го чистите този варовик търкате ли плочките или само намазвате и изплаквате?

# 597
Като го чистите този варовик търкате ли плочките или само намазвате и изплаквате?

Зависи от инструкциите на опаковката, предполагам. Този, който аз съм ползвала, не се търка, само се оставя известно време след напръскване и се изплаква.

# 598
Търся препарат за WC който да е без хлор. Из нета намерих само на Грюн Грийн, моля ви за отзиви и евентуално други предложения.

# 599
Търся препарат за WC който да е без хлор. Из нета намерих само на Грюн Грийн, моля ви за отзиви и евентуално други предложения.

Аз го ползвам Грюн-а в момента. Хубав е.
Без хлор са Медикс - Рейзър и обикновения. Не са никак екологични обаче.

Общи условия

Активация на акаунт