През Септември сладкото тумбаче ще е малко пеленаче!

• 28 616
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро тумбаланки Simple Smile)
Дойде време да ви се похваля, че снощи срязахме лентата на кухнята Simple Smile.Вече е напълно готова и сега познайте какво следва - бърсане, чистене, редене и т.н..Но тези неща ще ги свърша с удоволствие.
Ренка не се шашкай мила за килцата и аз съм с 11 отгоре, но съм 165 см на 73 кг.  hahaha,какво ще правя после незнам, но сега бебка да е добре.
Ставам да оправям и после може пак да се включа.Лек и много усмихнат ден  Hug.

# 91
malkataa, честита ви кухня, да сготвиш най - вкусните манджи в нея Simple Smile Ох ние още не сме почнали с ремонта, нещо не можем да се наканим. Все си мислим, че има много време, а то септември не е чак толкова далеч.
Другата седмица и ние ще прескочим до морето - излизаме в отпуск, и ще гледаме да попътуваме, че после няма мърдане Simple Smile

# 92
malkataa, Честита кухничка и от мен. Със здраве да си я ползвате и само вкуснотии да готвиш в нея. Hug

И на мен лекарката ми каза от следващия месец по два пъти в месеца да ходя за тонове. ЖК са веднъж в месеца, а следенето на тоновете по два пъти. Тогава ще съм в средата на седмия месец вече. Иначе с първата бременност не съм ги следила тоновете по два пъти, а само по веднъж.

# 93
Baby Baby, добре дошла и спокойно - твойто бебче е напълно в нормата и като размер на главичката и като тежина. Аз също съм в 27 седмица вече и понеже съм параноичка  Laughing и старателно следя всички размери, та съм проверила  Laughing Ето ти нещо за ориентир http://www.ladypill.com/calendar.php кръгчето BPD е размер на главата, а най-вътрешното кръгче е тегло (под табличката отдолу има обяснения). Кръгчето се върти като го хванеш с мишката и го местиш, докато си нагласиш твоя термин и дата на Последна редовна менструация.

Луничка, почваш опасна тема с този кекс  Laughing Тук на много мами им е забранен и ако знаеш как са настръхнали миличките, само мокри сънища сънуват и то едни такива странни  Joy

Мацки, ходих в неделя на лекцията на ЛЛЛ за Захранване на бебето. Беше много интересно и водещата беше много сладка, с едно бебче на 11 месеца, което поспа, докато си говорехме  Grinning И Стойка дойде, така че двете ви отсрамихме, мързеланки такива  Grinning  Следващата лекция е на 16-ти юни и е за кърмене в жегите и на път и мисля пак да ходя, а на 19-ти ще има бебешко кафе - няма определена тема, а всеки пита каквото го интересува за кърменето.

Дианче, съкровище, много си се кротнала, мисля че не лежиш по цял ден, а спиш по цял ден  hahaha И коя книжка прочете последно?

# 94
Аз нещо позанемарих отчетната, че напоследък имах разни проблеми и хич не ми беше да пиша тук и да ви товаря. Вече всичко е в норма, да се надяваме до термин все така да е  Praynig Ще се опитам да наваксам и да се включвам по - активно.

Малката, честита ви нова кухня  Hug Само вкусни манджи, приготвени с много любов, да излизат оттам  Hug

galabinatonkova, и на мен много ми харесват на външен вид количките на Хаук, пък и цената им е добра, обаче четох доста негативи за тях в интернет и то специално за модела, който аз бях харесала. За жалост не помня обаче кой е. Ако искаш, потърси малко повече информация във форума, дет' се вика - за всеки случай, за твоя модел  Hug

С тия консултации съвсем се обърках - и аз знам, че в деветия месец се ходи веднъж на две седмици, а след термин - всеки ден. Аз засега си ходя по веднъж месечно на ЖК по ЗК и на УЗИ, като там според това дали доктора е притеснен от нещо, ходя на различен период от време. Другата седмица съм на ЖК и ще питам за честотата на консултациите в седмия месец.

А като казвате, че ходите на тонове - само ги слушат нали, не правят запис или  newsm78

# 95
  • несебър
Здравейте и от мен чета ви редовно но няма какво да пиша утре съм на жк и тогава ще ви пиша как е моята фръцла последно преди месец вървяхме със седмица напред та сега ще видим дали продължаваме така. Лек и прекрасен ден от мен   bouquet

# 96
Добро утро тумбаланки Simple Smile)
Дойде време да ви се похваля, че снощи срязахме лентата на кухнята Simple Smile.Вече е напълно готова и сега познайте какво следва - бърсане, чистене, редене и т.н..Но тези неща ще ги свърша с удоволствие.
Ренка не се шашкай мила за килцата и аз съм с 11 отгоре, но съм 165 см на 73 кг.  hahaha,какво ще правя после незнам, но сега бебка да е добре.
Ставам да оправям и после може пак да се включа.Лек и много усмихнат ден  Hug.

Ооооо аз с тез кила стартирах мили момичета и съм едва 160 Wink ако ви кажа мерките си... ще съм ненадмината  Mr. Green  Mr. Green .
Галче, честита ви рожденничка Simple Smile)))))) голяма е кукла  Heart Eyes!!!!

И аз се чудя с лекарката как ще се виждаме в седмия месец, ама да попитам Миленка Wink  Simple Smile,аз съм връзкарка  Mr. Green

На всички ви пожелавам много здравеи на вас и бебченцата Simple Smile))))

# 97
Здравейте момичета, дано успея да си пратя съобщението, че нещо не ме отразява форума напоследък.
Да ви се оплача  - отново бях в болница за три дни, имах болки които си мислих, че са от стомаха, а то се оказа че са контракции и главичката на бебо е много ниско долу  Sad. Много ме наплашиха и ме приеха, не че нещо особено ми правеха вътре. Отгоре на всичко им казах, че имам воднисто течение и правихме проба за околоплодни води,при което акушерката ми каза че имам изтичане, а двама доктори ми казаха че нямам, на ехографа количеството е в норма, а по памука имаше и зелено оцветяване. В инетерес на истината не си тръгнах успокоена от болницата, питах и за това дали е проблем че главичката на бебето е толкова ниско, казаха че не е, а аз усещам настиск точно там, незнам вече какво да мисля  Rolling Eyes
Галче, честита ти рожденничка на патерички, да ти е жива и здрава, усмихната и да е най-добрата кака  Simple Smile
Малката, честита ти кухня, само вкусотии да се раждат в нея и мъжо много да помага  Simple Smile

# 98
Здравейте тънки и дебели коремчета Laughing
Керал аз не съм лекар ,ама си мисля ,че ако си седнеш на дупето вкъщи и полежиш 2 месеца няма да ти е зле newsm78 От лежане глава не боли  HugИ се успокой всичко ще е наред .Не се тревожи ,че бебето вече усеща всичко Peace
Малката, честито за кухнята и другата седмица да режете лента на друга стая  Laughing
Тара ,слънце мое като споменаваш "момичета не правили кекс"Нали не визираш мен и още 3-4 мами hahaha Mr. GreenТова секса е вредно нещо от опит ти казвам hahahaБез секс  едно ти е ведро ,щастливо -направо ми идва да убия някого за секс smile3511
Чета си аз на Сидни Шелдън прочетах 2-ве  Mr. GreenЕла ти в легнало положение да прочетеш повече от 5 страници Mr. GreenКато започна да кърмя ще идвам ти да ми преподаваш наученото на тези лекции  Mr. Green Mr. Green
Мами,записи на тонове се правят 30-32 г.с . поне така знам аз.Ако са близнаци може и в 29.г.с.

# 99
Момичета, много благодаря за пожеланията - определено ще се използва с много желание и любов ама не от мен  hahaha.Нали ви бях казала, че мъжът ми е готвач,та то май тая стая си е за него  hahaha.
Дианче, ще ми се мила да режем лентата и на друга стая, ама за сега сме решили бебка като се роди да си спи при нас.
А, ние сега ще си дадем малко почивка и към края на месеца (живи и здрави) ще почваме и освежителният ремонт на другите стай.
Keral, дано вече да няма непредвидени разходки до болницата и всичко да мине успешно и безпроблемно до края  Hug.
Като гледам за ЖК си говорите, дано и при нас всичко да е наред.Аз съм на консултация в петък.

# 100
Здравейте!
Сега се завърнахме от плажа,хапнахме и приспах каката.То тук това и правим де/плаж,хапване,разходка,пак хапване и сън/Да почивам,че от другата седмица ,като се завърнем във Варна почваме и ние малки ремонти за да сме готови за новият член на семейството.
Ей мами с по 4 седмици по-напред-много са ви пораснали бебоците.Браво
Малката-честито за новата кухня и само вкусни гозби да заформяш там.
Керал и аз като Диди смятам,че е време да попазиш леглото-или у вас или в болница под лекарско наблюдение.
Благодаря на всички за пожеланията за хубаво прекарване тук-ама то няма как и да е лошо.Ние сме 8 човека с 2 деца и все има какво да се прави,а и времето поне засега е супер.
До скоро. Hug Hug Hug Hug

# 101
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ВАНЧЕ много се радвам,че си изкарвате перфектно.Да не те мисля,ама с тена внимавай да не ми се върнеш,като ромче hahaha.

# 102
Keral, дано не ти се налага да посещаваш болницата по такива поводи. Стискай кълки още поне 2 месеца!!! Hug Hug Hug

Ванче,
знаех си, че си изкарвате страхотно. После снимки ще показваш Simple Smile

# 103
Така е, пазя си леглото, явно не е само от това. За болничен престой не мога и да си помисля, че по клинична пътека ми е 35 лв на ден, а без 70 лв, пътеката е само 3 дни. Дано успея още два месеца да устискам.
Дианче, психически на моменти не издържам, най-вече защото съм сама в къщи, мъжа ми е в чужбина и хем гледам него да не го притеснявам, хем мен, ама не винаги издържам.

# 104
keralHug Hug Hug

Не знам как да коментирам мненията и действията на лекарите относно заключението им за липсата на околоплодна течност. Все пак важното е, че на ехографа всичко изглежда в норма. Относно ниското разположение на бебчето - имам две познати, които през цялата бременност носиха ниско, беше им дискомфортно, но все пак нямаха проблеми. Със сигурност най - добре е да си почиваш, още малко остана, ще устискаш, няма къде да ходиш  Hug

Трудно е психически, част от мамите тук знаем много добре, но ще успееш. Пиши, ако искаш в лежащата тема - там споделяме тревогите, смеем се и заедно броим дните  Hug

Общи условия

Активация на акаунт