Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
Как да облекча болките и подуването в краката по време на бременност?
Какви са препоръките за къпане в басейн по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за използване на витамини по време на бременност?
-
Как да облекча болките и подуването в краката по време на бременност?
-
Какви са препоръките за къпане в басейн по време на бременност?
-
Какви методи за защита от слънцето на плажа използвате?
-
Какво е мнението на лекарите за слънчевите и морските бани по време на бременност?
Мадленка,Галче със голямо закъснениее да са ви живи и здрави рожденничките и много радост да ви носят
И аз да кажа за витамините-моята доки още като ми установи бременност ми изписа Мамавит,та от тогава до сега все си ги пия+вече желязо.Нищо друго не пия,ама витамините не съм ги спирала и сигурно сте прави,че се качват килограми,но няма и да ги спра,защото ми се струва,че не се храня особено пълноценно,че давам всичко необходимо на бебка.Много сладко съм започнала да ям,направо се побърквам ако не хапна нещо сладичко,изпитвам голяма нужда,ужас
Поздравления за Мадленка и за всички, които взимат дейно участие!
от мен! 

Последно в 20-21 г.с. на 9 май тежеше 356 гр., но аз никога не обръщам внимане на замерванията, много са относителни, а и бебчетата са си различни още в утробата