Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 707
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Тането, много благодаря. Беше много изчерпателна и полезна. Аз още в първия си пост си признах, че е много нахално дето не съм си направила труда да по прочета поне малко за кандидатстването и т.н. Реших да се възползвам наготово. Но изложих се вече, както и да е Simple Smile Да но и си взех поука и от два дни се ровя тук там. Вчера например открих, че и в ЦДГ Незабравка има басейн и също ни е в района. Дори вече съм си направила лична класация. Спряла съм се на: 1. ОДЗ Славей че, 2. ЦДГ Незабравка 3. ЦДГ Гълъбче 4. Слънчева дъга 5. ОДЦ Дружба.
Щеше ми се другата есен да успея да започна работа та поради тази причина и проблема с адаптацията (боледуването) ми хрумна след 2г. и половина да кандидатстваме за няколко месеца на ясла. Та ако се спрем на този вариант се интересувам от Щур че, Роза и Приказен свят.
Тези дни трябва да търся лични мнения за изброените та да си коригирам класацията:)
Още веднъж много ви благодаря момичета.

# 466
Пак аз да се изкажа Wink
Ако наистина искаш да ги пуснеш на чиста ясла, звънни по един телефон на директорките на Щурче и Роза и обясни какво е положението. Понеже сте с предимство е необходимо само да разбереш дали ще има някое друго свободно място през следващите 2 месеца например и веднага подаваш документи. И двете ясли са добри. Даже ако има как се разходи и поговори на място с тях. Личният контакт си е друга работа  Peace
Не че Приказен свят не е добра, но по мои наблюдения там приемът е много по-малък....

Споко, и аз се изложих с посочената от мен дата за пускане на детето ми на ясла, хем ги чета пустите правила от 100 години  Joy

# 467
Някой може ли да ми каже каква е таксата в детските ясли във Варна,понеже не можех да намеря информация  Embarassed

# 468
  • Варна
48 лв, от които 20 лв. твърдо, а останалите - в зависимост от броя дни, които е ходило детето - към 1.40 на ден май.

# 469
keit благодаря много за информацията  newsm51

# 470
В Санаториалната таксата е 58 лв, от които ходиш не ходиш плащаш 24 лв. А в тази сума има включена вечеря за детето.

# 471
За прием в Санаториална може ли да се кандидатства от цяла Варна или е само по район?

# 472
За прием в Санаториална може ли да се кандидатства от цяла Варна или е само по район?

Само по район  Peace

# 473
  • Варна
Уважаеми родители,
На 11.10.2011 г.  ще  се проведе извънредно  класиране по детски ясли, както следва:
ДЯ    Свободни места
ДЯ №1    1
ДЯ №2    0
ДЯ №3    0
ДЯ №4    0
ДЯ №5    2
ДЯ №7    0
ДЯ №8    10
ДЯ №9    0
ДЯ №11    5
ДЯ №13    0
ДЯ №14    0
ВСИЧКО    18

- Родителите до 19.10.2011 г. вкл. следва да потвърдят /откажат желанието си в детската ясла, където са приети;
-Ежемесечно  на всяко 20 число ще се провеждат  еднокръгови класирания в детските ясли при наличие на свободни места.
Продължава приема на документи за кандидатстване извън район за Детска ясла №9 „Детелина”.

# 474
  • варна
момичета,помогнете,нямам време да чета много.пробвах в сайта на общината,ама не ми дава инфо.живем на бул.цар освободител.ноември ставаме на 2г.ще се връщам на работа.имам ли шанс сега да подавам документи за ЧИста ясла и  коя ми е по район? newsm78

# 475
момичета,помогнете,нямам време да чета много.пробвах в сайта на общината,ама не ми дава инфо.живем на бул.цар освободител.ноември ставаме на 2г.ще се връщам на работа.имам ли шанс сега да подавам документи за ЧИста ясла и  коя ми е по район? newsm78
Разбирам, че трябва да познаем, че щом няма номер на булеварда, живеете в частта, която е в центъра... В сайта http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm от менюто вляво избираш нормативна уредба /третото отгоре надолу/ и после от това, което ти се отвори в средата - райониране/най-горното/.

# 476
  • варна
 Embarassedми кой да се сети за номер.на номер  39 сме,под орбита.благодаря,ще пробвам на линка Simple Smile

# 477
puhco, според мен ти е късно сега да подаваш документи с надежда да ви приемат тази година...освен, ако имате някое предимство.
Иначе на 20.октомври ще има класиране. Сигурна съм - проверих в яслата, където подадох за детето ми, за да се настроя положително Simple Smile
И все пак ще трябва да прочетеш малко правилата за прием  Peace

# 478
  • Варна
Здравейте, аз съм бъдещо мамче. С таткото не сме сключвали брак, живеем на семейни начала. Това, за което искам да ви попитам,е : вярно ли е, че трябва да си сменя адресната регистрация преди подаване на документи за ясла, така че с таткото да се водим на един адрес? Благодаря предварително

# 479
Здравейте, аз съм бъдещо мамче. С таткото не сме сключвали брак, живеем на семейни начала. Това, за което искам да ви попитам,е : вярно ли е, че трябва да си сменя адресната регистрация преди подаване на документи за ясла, така че с таткото да се водим на един адрес? Благодаря предварително
не

Общи условия

Активация на акаунт